Arama sonuçları: *

1. C

PS5 Upload Hız Sorunu

sen tüm cihazlarınla ps sunucularına test yapmıyosun ki, ps deki testin karşılığı twitch banwidth test gibi yurtdışına olan çıkışlara bakmak lazım, bandwith testte sıkıntı yoksa o zaman ya solun ps sunucularına hızı düşük yada doğrudan ps de sorun var, deneme yanılma olmadan sorun çözülmez
  2. C

PS5 Upload Hız Sorunu

sorun superonline, yd çıkışlarını akşamları kıstıkları için yayıncılar bile droplı yayın yapıyo, twitch bandwith test yap anlarsın zaten yurtdışının leş olduğunu, özellikle akşam üstü - akşam - gece olarak her saat başı yap. ps sunucularında benimde türknette hızım yavaştı tt geçtim hızım düzelmişti
  3. C

Forza horizon 5 mi 4 mü daha iyi

4 ün haritası çok monoton hızlı sıkıyor, kesinlikle 5, 5 hem daha canlı festival havası sayesinde, hem haritası geniş, otobanıda güzel, dlc leride fena
  4. C

Gaming.gen.tr PC HOCASI-GG12 Sistemini Aldım Ama Coil Whine Sorunsalı

malesef cw ye çözüm yok, amd kartlarda nedense cw bi tık fazla gibi geldi banada, ayrıca amd X asusta çok fena cw var, 2 arkadaş asus dual 6700 xt almıştı onlardada benzer ses var
  5. C

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

tamam c*mnet çalışanı herkes ikna oldu, facebook grubunda bu konuda tt ye suç atana 1 ay bedava mı veriyolar, altyapı aynı diye aynı kalitede hizmet alamazsın, herkes kendi aktarımından ve sunucusundan sorumludur. ucuz iss lerin yoğun saatte çökmesi normaldir, hiçbirinin tt kadar kapasitesi yok.
  6. C

Kargolamak yasakmış ne yapmam gerekiyor

bu şekil dümdüz mü götürdün, böyle götürürsen kargo poşetine koyarlar o yüzden yasak demiştir, dosya olarak giderse şaftı kayar zaten, balona sarıp kutuya koysaydın verebilirdin
  7. C

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

çok ayrı durum değil ucuz isslerde bu tür şeyler her zaman olur, ister açıklasınlar ister açıklamasınlar, donanım haberdeki anakonusuda şikayet dolu son 2 günde
  8. C

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

forumda sabah akşam referans için övenlere sormak lazım nedir durum
  9. C

7600 4070 super HAZIR SİSTEM 37.499TL

sakın almayın gpu leş, 74 derece görmüş muhtemelen bi 2200-2500 rpm si vardır, palit dual sogutma hem titreşimli çalışır hem iniliti yapar
  10. C

🔥İndirim Nescafé Gold Filtre Kahve, 250 g 116.9 TL

fiyat pahalı gerçek indirim dönemlerinde 70-80 tl civarına veriliyor, ayrıca lezzetsiz
  11. C

🔥İndirim WD BLUE 1 TB M2 SSD KUPONLA 2000 TL !

dram isteyen yarı hızına 2k readlı kioxia alsın, bu ssd için fiyat uygun, zaten bundan hızlı dramlılar 2800-3000 civarı
  12. C

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

konuya bir hikaye ekliyim, yıllardır leptop kullanan bi arkadaş vardı, canı masaüstü toplamak istedi, uzun süre konuştuk parça kararlaştırdık, sonra gitti mağazaya toplattı, birlikte gittik teslim aldık eve geçtik kurulumu yaptık her şey sorunsuz, 1 hafta sonra konuşuyoduk bilgisayara neredeyse...
  13. C

yorumu cevaplamak yerine türkçe dersi verdiğin için teşekkür ederim, konudaki tüm sorun yazdıklarımızdı, kesinlikle dizüstü bilgisayar ya da masaüstü bilgisayar tartışması yapmıyoruz ek not: dil bilgisine takan yallah tekopata
  14. C

sen okumuyosun bi hepsini oku, masaüstü olur demekle bitmez, hadi leptop yerine aldırdın masaüstünü, anakart yüzünden boot alamadın oldu bi sıkıntı çıktı, sen uğraşıcaksın, hergün sana yazıcak, anlamayan adama masaüstü önerip ne yapıcaksın, hani masaüstü almak istese parça seçiminde yardım eder...
  15. C

evet hata etmişsin, leptop alıcam diyen adama masaüstü önerirsen yarın bir gün yaşayacağı tüm sorunlarda sana yazar, iyilik yapmak isterken belaya (sorumluluğa) kafa atarsın, hani zaten aldıysa olmuşa çare yok, çocuk dikine gidiyosa zaten ikna etmeye harcayacağın vakitte boş, çocuğun tek hatası...
  16. C

🔥İndirim Msi Mag B760 Tomahawk Wifi D4 6.206₺

stratejik konular bunlar, elinde am4 anakart varsa 5700x3d alıp olayı kapatıcaksın ram değişmeden, bu devirde b760 a 6.2k vermenin anlamı yok, b650 tomayı bile 7k dan verdiler, diyelim ki amd ye düşmansındır, gaming gecesinde 12700kf yada 13600kf alıp olayı kapatmak istiyosundur, gidip z690-...
  17. C

❌İndirim Bitti! S-Link 2xUSB Çıkışlı Wifi Akım Korumalı Akıllı Priz 276 TL

modeli neydi alev alanın, bende s-link swapp var sıkıntı çıkarmadı (sigortada akım rölesi de mevcut)
  18. C

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

fps seviyosan battlefield, tabi bf de maçlar uzun soluklu, bi diğer opsiyon cod, codda 30-60 dk civarı güzel stres atmalık seri seri maç oynanabiliyor
  19. C

Eskisi gibi değil artık.. (öneri)

aslında zevk azalmıyor, sadece zevk veren şeyler azalıyor; seçiciliğin artıyor. mesela şuan random bi oyunu oynamış olmak için oynamak yerine gta 6 gibi (benim beklentimde top nokta) cidden seni kendine çeken oyunu bulman gerek, tavsiyem ps nin exclusive oyunları, last of us 1-2 sürükleyebilir...
  20. C

LG Monitör ayakları çok büyük

aynı sebepten dolayı 27gr75q-b yi iade etmiştim, sürekli indirime girme sebebi muhtemelen sehpasıdır, ciddi anlamda sorun, 60 cm olan masada sehpası yüzünden masanın yarısını kaplıyor, ayrıca sehpası ekrana doğru baya derin olduğu için ekranda masanın yarısında oluyor
Top Bottom