Arama sonuçları: *

1. T

550-600w Power tercih

Tavsiyeniz için teşekkürler, şuan 2800 yıl başından önce dediğiniz gibi 2500 lerden o fiyata düşmüş yine düşer mi acaba
  2. T

550-600w Power tercih

Merhaba 3060ti ve i5 9400 işlemci için power bakıyorum şu iki ürün gözüme çarptı birinde bronze sertifakası var sanırım. 2000-2200 civarında başka öneriniz varsa bekliyorum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B432YGF3/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1...
  3. T

3K Ekran Kartı Önerisi 2.El

1660 ti öneririm hem yaş olarak genç hemde performasnı tatminkar.
  4. T

25 bin civarından laptop önerisi

Teşekkürler hocam, zam gelmeden alayım diyorum da bu intel ekran kartları sorun çıkarır mı çizim programlarıyla bilginiz var mı ?
  5. T

25 bin civarından laptop önerisi

Netcad microsoft office için kullanılacak 25 bin civarında laptop arıyorum 2 tane buldum tavsiyeniz varsa almak isterim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85RJPZT?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2...
  6. T

Öneri Sizce hangi ikili daha iyi ?

İngiliz arabası alınmaz.
  7. T

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

Mobil hızı evdeki internet hazından fazla çoğunluk memnun değildir.
  8. T

Sizce en iyi vites türü nedir

Tam otomatik tatbiki bazı şıklar muallak olmuş f1 olup tam ya da yarı otomatik olabilir. Cvt şanzıman yok çift kavrama yok. Yarı otomatik çağ dışı bir seçenek artık alınmaz kullanılmaz çoğu marka bıraktı zaten.
  9. T

Arabayı sıkıştırdım. Zarar vermiş miyimdir?

Birbirine sürtünerek titreşerek çalışan her malzemenin birbirine alışma süreci vardır. Lastik bile aldığınızda ilk 100kkm fren mesafesi uzar. Araçlar da teknoloji gelişse de düşük hacimden yüksek güç aldığı için toleransları eskiye nazaran daha düşük. Konu sahibine gelirsek koku bir çok yerden...
  10. T

Kasamın en son hali.

Güzel kasa.
  11. T

Pc mi yükseltmeli miyim

Artık var. :(
  12. T

DLSS 3 2000, 3000 serilerine de gelecek mi

Tamamen satış politikası her ne kadar teknolojili heyecanlandırsa da , minig zamanında yaptıkları ve şu fiyatlamalar ile hiç kullanıcı dostu bir firma değil.
  13. T

Öneri Masaüstü Bilgisayar İçin DDR4 32 GB Ram Önerisi

Crucial tavsiye ederim.
  14. T

1080p 60 fps yayın için kaç mbps internet gerekiyor

Online oyun oynuyorsan + üstüne eklersin https://help.twitch.tv/s/article/broadcast-guidelines?language=tr#recommended
  15. T

Yeni kaza yaptım sigorta karşılarmı

Sigorta karşı tarafın 45 bin tl (yanlış hatırlamıyorsam ve ek poliçe yoksa ) karşılar.
  16. T

SSD'den SSD'ye Oyun Aktarımı

Steamda dosyaları görüntüle dedikten sonra taşıma yeri çıkıyor.
  17. T

1650 furmark sonuçları hakkında

Tekrar rahatsız ediyorum da hocam bu testte cpu nun bir etkisi var mı bu testte.
  18. T

Driver etkiler mi hocam yeni kartı sokup yaptım testi dedi kendisi
  19. T

Kartın sicakligida düşük geldi denetim masasından güç kısılmış olabilir mi diye düşündüm. Çünkü 70 derecenin üstünde genelde bu kartta sonuçlar tek fanli
  20. T

Bütçem 2500 Kartın faturasını attı 1 sene önce almış. Güvenlik etiketi duruyor açılmamış kart. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Geri