Arama sonuçları: *

1. Donanım Faresi

Yardım Kablolu/kablosuz Mouse Önerisi (2k)

Teşekkürler öneri için, dongle ne işe yarıyor? Beni aydınlatacak var mı :D
  2. Donanım Faresi

Çözüldü✓ Kablolu/kablosuz Kulaklık Önerisi (3k)

hyper x cloud 3 aldım hocam teşekkürler
  3. Donanım Faresi

Hocam hyperX Cloud III önerir misin? Havit H2002P içime sindi açıkcası daha iyi bir öneri veya fırsat çıkmazsa alınabilir gibi
  4. Donanım Faresi

tek sorun küçük olması, forumda gezindiğimde de genelde bu modeli herkes önermiş
  5. Donanım Faresi

Merhaba arkadaşlar, 2k seviyelerinde mouse ihtiyacım var. Özellikle bu ürün f/p dediğiniz bir model varsa lütfen paylaşın. Elim büyük değil fakat yinede büyük bir mouse olması tercihimdir arkadaşlar. g502 tarzındaki mouselar hem görsel hem de rahatlık olarak hoşuma gidiyor.
  6. Donanım Faresi

pc'de kullanacağım fakat ağırlıklı olarak oyun oynarken kullanırım. Almışken orta segment bir şey almak istiyorum
  7. Donanım Faresi

@kyloitch önerin var mı bize?
  8. Donanım Faresi

4500TLYE KADAR KOLTUK ÖNERİSİ ACİL

https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi Düşünme al direkt
  9. Donanım Faresi

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi (2-3k)

Genelde herkes bu modeli öneriyor, f/p olduğu için midir? switch öneriniz var mı ?
  10. Donanım Faresi

Merhaba, eski ekipmanlarımı kardeşime bıraktığım için yeni bir kulaklık arayışındayım. Bütçem 2-3k civarında. f/p bir ürün arıyorum. Değer dediğiniz müddetçe 4k seviyelerine de çıkabilirim. Kablosuz olması tabii ki tercihimdir, fakat kablolu modellere de soğuk değilim. Desteğiniz için şimdiden...
  11. Donanım Faresi

Çözüldü✓ Mekanik klavye önerisi (2-3k)

Merhaba arkadaşlar, Mekanik f/p bir mekanik klavye arayışım var. Çok para vermek istemiyorum. 2k civarı bir şey alırsam beni mutlu eder, fakat 3k ver şunu al sonuna kadar dediğiniz modeller varsa bunları da önerebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler
Top Bottom