Arama sonuçları: *

1. E

❌İndirim Bitti! Colombia marka ayakkabılar 1.244TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Tek parça sipariş eden kişilerin siparişleri kargoya verilmiş. Birden fazla ürün verenlerin siparişleri iptal edilmiş. Böyle bir bilgi okudum. Hangi duruma göre bu iptalleri yapmışlar bilmiyorum.
  2. E

başvurmadım. olumlu sonuç çıkar mı başvurmalı mıyım sizce.
  3. E

20:19 da konuyu açmışsınız 20:26 da sipariş vermişim. şimdi kontrol ettim ama yine de iptale düştü.
  4. E

bende de aynı şekilde iptal talebi alındı yazıyor. Anlaşılan ürünleri göndermeyecekler.
  5. E

❌İndirim Bitti! Corsair vengeance rgb CL16 32gb 2x16 dual kit ram 2199 tl

Sadece Amd İşlemcileri destekliyor anladığım kadarıyla doğru mudur ?
  6. E

netflix the walking dead izliyorum

aynen bende sitelerden indirip izledim son bölümleri 11.sezon 8.bölümden sonrası hiç bir yerde yok malesef
  7. E

ViewSonic XG2705-2K QHD-1MS (MPRT)-IPS-144HZ-PİVOT-SPEAKER 6999 TL

VIEWSONIC 27" XG2705-2K 2K 1ms 144Hz IPS FreeSync&G-Sync HDMI Olan modeli var bende arasında ne fark var. Seri numarasına kadar aynı.
  8. E

i5-11400F Düşük Performans Alıyorum

Bende windows 11 de yok. 10 pro kullanıyorum. Gigabyte Aorus Z590 Ultra anakartım var işlemcide aorus Atc-800 kule tipi soğutucu var ama aynı problemi bende yaşıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca problemim çözülüyor ama Lol ve Cs Go gibi oyunlara girdikten sonra yeniden başlatmak sıkıntı...
  9. E

2k min 144 hz monitör önerisi

https://www.n11.com/urun/viewsonic-xg2705-2k-27-1-ms-144-hz-2xhdmi-qhd-ips-lcd-monitor-1980146?magaza=gpnteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ben bu monitörü aldım 3 ay önce 5200 TL'ye çok memnunum ıps panel 144hz. 10 bit özelliği de var ama 10 biti açınca...
  10. E

1500 Liraya hava soğutma önerisi

https://www.hepsiburada.com/aorus-gp-atc800-rgb-fusion-fanli-islemci-sogutucu-p-HBV00000V3XZY?magaza=Hepsiburada cumartesi günü aldım 875 TL'ye keşke sende kaçırmasaydın.
  11. E

m2 ssd alırken karasız kaldım

kingston iyi bir marka ben bazı ürünlerini kullanıyorum memnunum.
  12. E

m2 ssd alırken karasız kaldım

ikisi de 3.0 olduğu için bence uygun olanı almalısın.çok fazla hız ve kalite farkı yok.
  13. E

Öneri BİLGİSAYAR İÇİN MASA ÖNERİSİ LAZIM

https://www.minarmobilya.com/urun/zoned-metal-ayakli-gaming-oyuncu-masasi-siyah bu masayı kullanıyorum memnunum.
  14. E

❌İndirim Bitti! ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fan 128,44TL

bende de 263 tl olarak gözüküyor.
  15. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 TEKRAR STOKTA 🔥🔥 İNDİRİMDEKİ (849TL) HyperX MKW100 Red Switch Mekanik İngilizce Q Klavye + İNCELEME 🔥🔥

Bende alalı klavyeyi bir hafta oldu çok memnunum. Bu incelemeyi 10 gün önce yapmış olsaydın gönül rahatlığı ile alabilirdim. Çok araştırdım ama hiç türkçe bir inceleme yoktu yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla sipariş verdim. Eline sağlık incelemen için...
  16. E

Bu sepeti alıyorum Nasıldır

Dediğim gibi bilmiyorum rival ile katar pro arasındaki farkı. Klavye çok hoşuma gitti tuş basım hissiyatı çok güzel. Mavi switch gibi çok ses çıkarmıyor ama yine de sesi yüksek. Space tuşu biraz fazla ses çıkarıyor o kadar. Malzeme kalitesi çok iyi.
  17. E

Bu sepeti alıyorum Nasıldır

klavyeyi bende geçen hafta aldım çok memnunum tavsiye ederim. mouse konusunda ben kullanmadım ama yorumlarda görmüştüm Steelseriesin aynı fiyatta bir mousesi var daha iyi olduğunu söylüyorlardı.
  18. E

Hangi monitörü almalıyım

bence de bu monitör.
  19. E

LC27G75TQSMXUF vs LS28AG700NUXUF vs LC32G75TQSMXUF

Bende çok araştırdım monitör alırken ve geçen hafta aldım monitörü. Va paneller bana görüntü olarak karanlık geliyor o yüzden Ips panel tercih ettim. Benim tavsiyem 4K olan Ips panel. Görüntü kalitesi daha çok hoşuma gidiyor.
Geri