Arama sonuçları: *

• Users: NoVaa
  • Order by date
  1. N

Fan kontrolcüsü için kablo

Fan kontrolcüm 6pin 8 slotluk fan takabilme olanağı sunuyor.Bu fan kontrolcüsüne 4pin fan takmak istiyorum ama fan kontrolcümün girişleri normal kalın pwm slotlarına uymuyor ince bir soket gerekiyor.İnternette ufak bir araştırmadan sonra bu tip soketlere gpu fan soketi dendiğini duydum.Bunun...
  2. N

NZXT KRAKEN M22 alınır mı?

Kasama uygun olabilecek sıvı soğutmalar sadece 120mm soğutucular bu klasmanda nzxt kraken m22'yi buldum alınır mı??Başka öneriniz varmı? İşlemcim ryzen5 3600 ve yaz aylarında yaşadığım konumdan dolayı sıkıntı çekiyorum.120mm sıvı soğutma yerine tercih edebilecğim sağlam hava soğutmalar varmı?
  3. N

Yardım Kontrolcüye RGB'LED Bağlamak İstiyorum

Merhaba,kasamda hali hazırda bulunan fan kontrolcümde 3pinli 2 tane LED girişi bulunuyor.Bu kontrolcünün birde kumandası var.Asıl sorum ben bu kontrolcüye herhangi 3pinli bir led takarsam o led kontrolcünün kumandasıyla çalışabilecekmi.Atıyorum kumandadan turuncuya bastığımda ledte turuncu renk...
  4. N

Rgb Fan Kablo Bağlantıları

Merhaba,kasamda bulunan ve üstünde gelen 2rgb fan kabloları bağlı gelmişti,bir olay sonucu bu kabloları sökmek zorunda kaldım ve şuan kablolarla hangi kombinasyonu denesem rgb ışıkları çalıştıramıyorum.Kablolardan hiçbiri anakarta bağlı değildi.Hepsi birbirine bağlıydı ben söktüğümde 1-Ön ve...
  5. N

GTA 5 ONLİNE (MOTORSİKLET KLUBÜ)

GTA 5 ONLİNE DA MOTORSİKLET KLUBÜ ALDIM VE KOKAİN ÜRETİMİNE BAŞLADIM FABRİKAYI ALDIM SETUPU YAPTIM İŞÇİLER GELDİ AMA HALA PRODUCTİON BARI HİÇ DOLMUYR SUPPLY DA VAR AMA ÜRETİM YOK BU ÜRETİM UZUNMU SÜRÜYOR? NE KADAR SÜRECEK? ÇALIŞMASI İÇİN PUBLİC SEASİON DA OLMAM GEREKİYORMU YOKSA İNVİTE ONLY DEDE...
Geri