Arama sonuçları: *

1. G

Monitörümde sarı renk filtresi var gibi

Buyrun hocam 1708196566 Gece ışığı kapalı soracak arkadaşlar için
  2. G

Monitörümde sarı renk filtresi var gibi

Arkadaşlar monitörümün üstünde sarı bir filtre var gibi oldu yardımcı olur musunuz? Kör olacağım.
  3. G

Laptopu açtığımda insyde ekranı geliyor

Yardımcı olacak yok mu?
  4. G

Continue dedim restar PC dedi kapatma tuşuyla sadece kapatabildiğim için kapattım açınca yine aynı ekran geldi.
  5. G

Arkadaşlar merhaba oyun oynamak için laptopu açtım insyde diye bir ekran geldi ve çıkamıyorum yardımcı olur musunuz?
  6. G

Pazarda satılamayan Payday 2 itemlerini elimden nasıl çıkarabilirim?

Teşekkürler ancak tanıdığım bir arkadaşa vermeyi tercih ederim. :)
  7. G

Anladım teşekkürler
  8. G

Elimde fazlaca olduğu için adam aldığında sallıyorum 100 tane olsa 3 tl ödeyecek karşlığında 1 tl vericek 2 tl kar? İllaki değerlendirilir
  9. G

Selam arkadaşlar elimde birçok 0.03 kuruşluk Payday 2 ve Killing Floor 2 itemi var bunları pazarda satamıyorum 0.03 yazınca komisyon ile elimde 0.01 krş kalıyor ve kimse almıyor peki bunları takaslayabileceğim bir site var mı nasıl değerlendirebilirim bu itemleri?
  10. G

İdle Master Kar ettirmiyor

İyi günler arkadaşlar internette idle master ile iyi bir araştırma yaptım ve girdim işe çoğu zaman kar ettirmiyor ama ben nerde yanlış yaptım anlayamadım oyunun fiyatı 2.10 çıkan kartlar bazen 1.5 tl bazen anca amorti neyi yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  11. G

15 yaşındayım CS:GO takım arıyorum

Selam herkese CS:GO oynayan arkadaşım yok bu nedenle tek oynamak zorundayım. Bu nedenle hem trolleyenler geliyor hem de tek oynamaktan sıkıldım açıkçası. Kendimden bahsedeyim: İsmim selim 15 yaşındayım (ocakda 16 olacağım) 2015'den beri oynuyorum. Mg 1'im yoldaş rankım supremdi Le'ye düştüm. Hem...
  12. G

18 yaş altı nasıl para katlanır kazanılır ?

Maalesef...
  13. G

Öneri CS GO'da Ticaret ile para kazanmak

Hocam selamlar çok beğendim yalnız tam anladım mı anlamadım mı kafam karıştı biraz şimdi uygulama olarak anlatıyorum doğru mu anlamışım bi bakar mısın? Steamde biraz baktım Hatıra XM1014 | Mavi Ladin adlı bir item buldum en ucuz satış fiyatı 99 tl (99 tlden sonraki en ucuz satış fiyatı 180 tl)...
  14. G

Öneri CS GO'da Ticaret ile para kazanmak

Hocam selamlar şimdi bir sorum olucak izninle biraz kafam karıştıda sistem şöyle mi işliyor ben steame girdim şimdi bi item buldum itemin ismi bu bir sende bak istersen Hatıra XM1014 | Mavi Ladin itemin fiyatı en ucuz 99 tl ancak hemen peşine 179 tlden koymuşlar neyse bu önemli değil en fazla...
  15. G

CS:GO'dan nasıl para kazanılır?

Güzel bir konuya benziyor işime yarayacak gibi çok teşekkür ederim inceliyorum şimdi. :)
  16. G

Youtube yönelmeyi denedim güzel de abone ve izlenme kasmıştım. Kısacası edit yaptım toplamda 10 video ile 10k izlenme saati 1700 abone ve 1 milyon izlenme almıştım çok emek vermiştim ama sırf bu montaj editleri için eğitim bile almıştım 1 hafta. Ancak yaşım 15 olduğu için para kazanmaya...
  17. G

Banka hesabım ve o bankaya ait kredi kartım bulunmakta isim vermek doğru mu bilmiyorum yanlış ise bilmiyordum İŞ bankası hatta
  18. G

bunca sene boşuna oynadım böyle bir imkan varsa kesinlikle oynarım alırım bıçağımı beleşe hamallık gibi oynamaktansa gelir elde etmek worth :)
  19. G

Faceit kastığımda ne olucak peki yine yükseldim diyelim ee devamı nasıl gelicek biraz aydınlatır mısınız veya faceit kastığımda para kazanabilir miyim? Nasıl?
  20. G

18 yaş altı nasıl para katlanır kazanılır ?

risk almadığınız için 2 sene önce (26 Mart 2020) 100 tl yani 16 dolarınız vardı. Şimdi ise 100 tlniz yani 5.5 dolarınız var. Maalesef bazen risk alabilmemiz lazım diye düşünüyorum. İyi forumlar
Top Bottom