Arama sonuçları: *

1. contraxia

Yardım Laptobumu düşürdüm kasayı ne kadara değiştirebilirim

hocam hem uyumlu değil hemde garanti kapsamında olduğundan dolayı garantiyi bozmak istemiyorum.
  2. contraxia

Yardım Laptobumu düşürdüm kasayı ne kadara değiştirebilirim

selamlar herkese iyi forumlar. bir kaç gün önce laptobumu elimden düşürdüm ve kenar kısmından biraz kırıldı ve çatlaklar oluştu. ürünün canlı veya yazılı olarak bir desteğe ulaşamadım ve sesli olarakta aramak istemiyorum. ürünüm acer nitro 17 nh.ql1ey.003. sadece alt kasa değişimi yapmak...
  3. contraxia

Mavi Ekran Laptop ekrana görüntü gelmiyor

İyi forumlar. Laptoba yeni format attım bütün driverleri vs yükledim ekranda hiç bir sıkıntı yok en sonra amd redeon uygulaması kurarken siyah ekran verdi daha sonra düzelmedi. Laptobu kapayıp tekrar açtım açılış esnasında sadece marka laptop marka kısmı görünüyo ardından siyah ekrana düşüyor...
  4. contraxia

Laptop rgb klavye ışığı değiştirme

konu hakkında bilgisi olan yok mu?
  5. contraxia

Laptop rgb klavye ışığı değiştirme

herkese hayırlı bayramlar hayırlı forumlar. şuan sabit sarı/turuncu arası bir renk yanıyor. Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003 klavye ışığını değiştirme şansımız var mı? özelliklerinde rgb 4 bölge aydınlatma yazıyor fakat nasıl değiştirileceğini bulamadım, şığın rengini değiştirmek mümkün mü?
  6. contraxia

Çözüldü✓ Laptop bluetooth driveri nasıl bulup yüklerim?

çok teşekkür ettim tekrardan :3
  7. contraxia

ek olarak windows 10 sürücüleri bulamaz mıyız? win11 pek hoşuma gitmediği için win10 yüklemiştim
  8. contraxia

çok teşekkür ederim bir önceki attığınız linki kurdum ve bağlantı sağladım :)
  9. contraxia

evet bir çok kişi windowsu güncelleyince geliyor demişti fakat windows şuan güncel ve bluetooth açma butonu bile aktif değil şuan
  10. contraxia

linux sistem laptop alıp içerisine windows yükleyip zor bela wifi sürücünü bulup kurdum fakat bluetooth sürücünü bir türlü bulup yükleyemedim. anakartın modelini bilmiyorum ama laptobun marka model versem acaba uygun driver bulunabilir mi? marka model: Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003
  11. contraxia

Yardım Laptop için windows 10 nasıl bulurum

Zaten bu şekilde yaptım hocam, iphone kullandığım için kablo ile bağlayamadım onu da düşündüm ama o da olmadı. şuan son çare olarak bunu görüyorum bakalım nasıl olursa
  12. contraxia

Hocam laptop yeni bugün geldi format atayım dedi bu şekilde kaldım hiç bir şey yapamıyorum
  13. contraxia

Acer nitro 17 serisi ubuntu bir laptop almıştım bugün windows kurdum fakat masaüstü kurulumu oldu laptop için iso dosyasını bulamadım şimdi de internet kablosu olmadığı için internete bağlanamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi mümkünse windows 10 olsun lütfen
  14. contraxia

Yardım İki laptop arasında kaldım yardım edebilir misiniz

Düzeltiyorum. Acer nitro diye belirttiğim laptop aslında DELL marka laptop. Bir kaç gündür acer marka üzerinde durduğum için aklımda öyle kalmış kusura bakmayın. 😅
  15. contraxia

yardımcı olabilecek yok mu?
  16. contraxia

Selamlar. Bir yandan Acer Nitro marka 4060 (140W) ekran kartlı bir laptop diğer yandan Asus Tuf marka yine 4060(140W) ekran kartı. Bir haftaya yakın araştırıyorum ve cepte hep asus laptobu tutuyordum ta ki acer laptobu görene kadar. Fiyat olarak ikiside aynı fiyatta acerin işlemcisi daha güçlü...
  17. contraxia

Çözüldü✓ YENİ YIL IMEI YENİLENEME

Yurt dışı telefon kullanıyorum yeni yıla girdiğimizde IMEI süresi yenileniyor diye biliyordum fakat hala yenileme olmadı acaba resmi tatil diye mi faaliyet gerçekleşmedi bilgisi olan paylaşabilir mi?
  18. contraxia

Çözüldü✓ Red Swtich Klavye Önerisi

Hacı mümkünse gamepower ogre alma, 3 arkadaş aldık bu klavyeyi üçünüzde de random tuşlarda temassızlık oluyo, önerim yok ama önermediğim var
  19. contraxia

parça parça sistem topluyorum

Var mı başka bir öneri?
  20. contraxia

parça parça sistem topluyorum

hocam sistem güzel görünüyor fakat o kadar para verip rainbow kasa olmadı sanki :D 1716639470 bütçeyi aşıyor hocam
Geri