Arama sonuçları: *

1. Boracvd

Asus Tuf F15 Çok Isınıyor!

Oyunlarda FPS Drop yemiyorum o yüzden gpu genelde standartta zaten monitör kullandığımdan gpu sürekli devrede
  2. Boracvd

bundan birkaç gün önce bende aynı değerleri alıyordum ne olduda böyle yapmaya başladı anlayabilmiş değilim.
  3. Boracvd

GTA 5 Full Ayarlarda 80-90 FPS Veriyor Turbo modda Max 74 Derece 5600rpmi gördü yükte bir problemi yok laptopun ama boştaki sıcaklık değerleri ne yaparsam yapayım düşmüyor ve bide altında laptop standı+Kasalar Egzoz fanı var 1764350482 bendeki değerleri üstte attım hocam
  4. Boracvd

5. Boracvd

Hocam Visual Studio açıksa değerlerde sorun yok gibi bende steam ve discord açık olunca 60 dereceyi görüyor zaten 1764349627 Bilgisayara format attım bu durumla uğraşmamak için temiz kurulum yaptım 1764349778 Hocam işiniz yoksa uygulamaları kapatıp dengeli modda derecesine bakabilme şansınız...
  6. Boracvd

Fanlar sıcaklığına göre çalışıyor 60 dereceyi görünce biraz çalışıyor ve kapanıyor normalde 37 derecelerde kaldığında fana ihtiyaç duymuyordu. 1764349414 Stok Macunda değerler benim için yeterliydi zaten padlik bir durum yoktu zamanı geldi diye en çok önerilem macundan aldım
  7. Boracvd

Hayır bilgisayar boşta 55-60 dereceyi görüyor yükte ısınma problemim yok
  8. Boracvd

Yeni sürdüğüm macun thermal grizzly kryonaut tavsiye üzerine aldım yükteki sıcaklıklarımı çok güzel düşürdü ama boştaki değerlerim önceki macunda olduğu gibi çok anormal 1764349108 Bende aynı şekilde yüksek watt çekiyordur diye 5w’a kadar sınırladım ama yinede dereceler 50nin altına inmedi
  9. Boracvd

Evet kullanıyorum 1764348895 Benimde oyunda ki ve yükteki değerlerim genelde 71-76 arasında değişiyor macunu değişmeden önce 95leri görüyordu.
  10. Boracvd

Normale kıyasla bana çok anormal geliyor boşta 35de stabil olan bir laptop nasıl 55 dereceye kadar yükselebilir ki?
  11. Boracvd

Arkadaşlar Asus TUF F15 Laptopum boştayken çok ısınıyor sıcaklık değerleri CPU Ve GPU 55-60 arasında kalıyor bu değeleri vermeden önce normalde 35-40 arasında olurdu.Sorunu çözemedim diye temiz format attım ama işe yaramadı öneri üzerine 1 senelik macunu thermal grezzly ile değiştirdim ama yine...
  12. Boracvd

Gaming Laptop fan sesi sorunu

Arkadaşlar Asus Tuf F15 Laptop aldım. PC boştayken fan çalışmıyor ama yüke binip çalışmaya başlayınca kırt diye bir ses çıkarıp öyle çalışmaya başlıyor bunun bir zararı olur mu? birde laptopun orta kısmında çok yakına gelince elektrik cızırtısı gibi ses var neyden dolayı olabilir?
  13. Boracvd

Q9550 2 Çekirdek sorunu

Arkadaşlar işlemcim 4 çekirdek ama 2 Çekirdek kullanıyor msconfig ayarlarında 2 gözüküyor biosum güncel ama yinede yapamadım
  14. Boracvd

Çift Monitör Ekran gelmiyor

Hepsini denedim sıkıntılı olan yok ki
  15. Boracvd

1676564715 PC direk monitörü görmüyor algıla diyorum gelmiyor
  16. Boracvd

Knk vga girişliden görüntü alıyorum ama hdmidan alamıyorum TV'ye gittim taktım verdi görüntü ama ikinici monitörde dönüştürücü var normal kullanıyordum şimdi gelmiyor 1676564282 Monitör sorunsuz vgadan denedim oldu dönüştürücuyude laptop da denedim oldu
  17. Boracvd

Arkadaşlar ekran kartım r5 220 çift monitör kullanmak için dönüştürücü aldım bir iki gündür sorunsuz kullanırken yanlışlıkla bir ayarı bozdum ve hiçbir şekilde görüntü alamadım sonra format attım düzeldi drive boosterdan( ekran kartı driveri değil o güncel) güncelleme yaparken yine gitti format...
  18. Boracvd

Q9550 Valorant oynatırmı

öyle yapayım bu işlemciden hayır gelmez :D
  19. Boracvd

Q9550 Valorant oynatırmı

hocam işlemci şuanda e5500 1676409224 sabit 30 veriyor ancak çok sinir bozucu
  20. Boracvd

Q9550 Valorant oynatırmı

low ayarlarda sadece valo oynatsın çok rahat yeter zaten yaz tatilinde bütçe ayarlayıp alacam o yüzden 300 felan bir işlemci alayım dedim o zaman işlemci alayım sadece
Geri