Arama sonuçları: *

1. 7

f/p Fare Önerisi (RGB mühim değil performans iyi olsun)

Yardımcı olan herkese teşekkürler,iyi bakın kendinize
  2. 7

17 cm kusura bakmayın unutmuşum
  3. 7

Bim'e gelen rival 3'ü alamayınca zaten aklımda olan g203'e yöneldim ama bu fiyat civarında daha iyi performans verecek fareyi de kaçırmak istemem katar pro'nun sensörü de tam bilinmiyor galiba. Eğer bilginiz varsa bu fiyat civarında daha performanslı bir fare önerirseniz mutlu olurum...
  4. 7

Isınma sorunu yok ama sürekli FPS Drop yaşıyorum

Sağolun teşekkürler
  5. 7

Cevap için çok teşekkürler fakat tam anlayamadım. Biraz daha açarmısınız konuyu 1592392417 Amd Radeon R7 M340
  6. 7

Fortnite oynuyorum 8gb ram 4gb ekran kartı var ama anlamıyorum bir aydır sürekli drop
  7. 7

Laptopun macununu daha yeni değiştirdim ve maks ısı taş çatlasın 70 derece ama oyunda sürekli drop yaşıyorum önceden hiç böyle bir sorunum yoktu drop başlayınca macun değiştim yine olmadı (ısı çok düştü eskiye göre) Bir çözümünüz varsa yardımcı olun çok teşekkürler
  8. 7

Yazılımcı Olmak İstiyorum Ama Ailemle İş Bulabilirmiyim Diye Endişe Duyuyoruz (LGS öğrencisiyim)

Teşekkürler,peki internette Türkçe kurs bulabilirmiyim veya ingilizcemin yetebileceği kurslar
  9. 7

Yazılımcı Olmak İstiyorum Ama Ailemle İş Bulabilirmiyim Diye Endişe Duyuyoruz (LGS öğrencisiyim)

İki haftaya kalmaz LGS'ye gireceğim. Eğer sınavda iyi bir yüzdelik dilim yakalayamazsam Topkapı Okullarına gideceğim. Topkapıdaki hoca aileme yazılım istediğimi söylemiş fakat hoca iş bulamaz demiş.Ne kadarı doğru eğer doğruysa ne yapmalıyım,BM mühendisi olmayı çok istiyorum.Şimdiden çok...
  10. 7

Yardım Laptobumda birincil ekran kartım

baktım ama radeon software da öyle bir şey olduğunu sanmıyorum normal ayarlarda ise yapmıştım ama olmadı
  11. 7

hepsi diyebiliriz ama başlıca fortnite
  12. 7

Yardım laptop birincil ekran kartı değiştirme

Merhaba benim laptobumda iki tane ekran kartı var birincil amd radeon r7 ikinci değiştirilebilir olanda AMD Radeon (TM) R7 M340 normalde ikincinin oyunlarda devreye girmesi gerekiyor ama girmiyor ayarlardan oyunumu yüksek performans yapmama rağmen olmadı ikinci ekran kartını nasıl sürekli...
  13. 7

Merhaba benim laptobumda iki tane ekran kartı var birincil amd radeon r7 ikinci değiştirilebilir olanda AMD Radeon (TM) R7 M340 normalde ikincinin oyunlarda devreye girmesi gerekiyor ama girmiyor ayarlardan oyunumu yüksek performans yapmama rağmen olmadı ikinci ekran kartını nasıl sürekli...
Geri