beyler trollü bırakalım ucuz falan değil sadece bazı tuşları mekanik aliexpress ürünü yani iletim oranı falan belli değil bazı tuşların çöktüğü yazılmış şansa alınacak bir ürün yani
Burdaki türk telekom şubesine gittim indirimli paket var mı ? dedim Ayın 20 sinde indirimli paketler gelecek dedi ne kadar doğrudur bilmem belki bu paketler tekrar aktif olur
Arkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım fakat online işlemler uygulamasında sadece 40gb gözüküyor "LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA" diye bir şey gözükmüyor acaba tanımlama yapmamız mı lazım limitsiz kullanım için ?
pardus yada ubuntu kurarsan 30 sekmede rahat dolaşır işlerini halledersin ama windows 11 kuracağım dersen biraz zorlanabilir. eski işletim sistemi lazım windows 7 windows 8.1 vs.
Adamlar internette gezmeniz için 100dolara bilgisayar satıyor beğenmiyorsunuz arkadaşlar 100 dolar ? hatta vergileri falan çıksanız 80 dolara geliyor verdiğiniz paraya göre değerlendirin sadece ofis bilgisayarı
hepsiburada satıcısında satılan apple adaptörlerinin süperclone olduğunu duymuştum umarım öyle değildir bu orjinale yakın replika satıyorlar alıp teyit edebilecek var mı ?
dünkü daha eski bir model ama bazı özellikleri şarj süresi vs. daha iyi ama bunun bluetooth versiyonu daha iyi yani güncel özelliklere sahip bu e modeli