Arama sonuçları: *

1. Q

🔥İndirim A101’de Noodle İndirimde 5 TL

sağol kardeşim onlinedan 700 tane çektim 1 senelik yemek çıktı
  2. Q

Torima TK-06 Mekanik Rgb Işıklı Kablolu Q Klavye Siyah 283 tl

beyler trollü bırakalım ucuz falan değil sadece bazı tuşları mekanik aliexpress ürünü yani iletim oranı falan belli değil bazı tuşların çöktüğü yazılmış şansa alınacak bir ürün yani
  3. Q

Torima TK-06 Mekanik Rgb Işıklı Kablolu Q Klavye Siyah 283 tl

son 279 stok vardı 300 tane çekecektim izin vermedi 50 tane aldım
  4. Q

Gaming Gecesi Gamepower Gasket Pro

rapid trigger var mı bu klavyede bilgisi olan var mı ?
  5. Q

🔥İndirim LOGİTECH G PRO HERO LOL ÖZEL SERİ

superlight degil yani agir versiyon alacak arkadaslar dikkat etsin 2.versiyonlar ciktigi icin stok eritiyorlar muhtemelen
  6. Q

❌İndirim Bitti! 🔥 Lenovo Legion 24.5" 0.5 MS 280 Hz VA Monitör 4999 TL🔥

Samsung G4 240hz mi alinir bu mu alinir ? 1704855876 BS sorunu nedir
  7. Q

🔥İndirim Cremacial Çalışma Masalarında sepette %25 indirim + 100 TL kupon

can napıyon knk seninle burda karşılaşacağımız hiç aklıma gelmezdi.
  8. Q

❌İndirim Bitti! TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER GERİ GELDİ!

Burdaki türk telekom şubesine gittim indirimli paket var mı ? dedim Ayın 20 sinde indirimli paketler gelecek dedi ne kadar doğrudur bilmem belki bu paketler tekrar aktif olur
  9. Q

🔥İndirim Adidas Koşu Ayakkabısı 789₺🔥🔥

senenin başında amazondan 250 tl ye almıştım çok iyi bir kalite beklemeyin adidas kalitesi yok ayakkabıda
  10. Q

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

Arkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım fakat online işlemler uygulamasında sadece 40gb gözüküyor "LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA" diye bir şey gözükmüyor acaba tanımlama yapmamız mı lazım limitsiz kullanım için ?
  11. Q

🔥İndirim 2789 TL İzoly M110 i5-3350 16GB 256GB SSD Masaüstü Bilgisayar

pardus yada ubuntu kurarsan 30 sekmede rahat dolaşır işlerini halledersin ama windows 11 kuracağım dersen biraz zorlanabilir. eski işletim sistemi lazım windows 7 windows 8.1 vs.
  12. Q

🔥İndirim 2789 TL İzoly M110 i5-3350 16GB 256GB SSD Masaüstü Bilgisayar

Adamlar internette gezmeniz için 100dolara bilgisayar satıyor beğenmiyorsunuz arkadaşlar 100 dolar ? hatta vergileri falan çıksanız 80 dolara geliyor verdiğiniz paraya göre değerlendirin sadece ofis bilgisayarı
  13. Q

❌İndirim Bitti! Rampage Hydra R7 USB Full RGB Aydınlatmalı Optik French Layout 709,87 TL (STOK BİTTİ)

yazılım ile türkçeye ayarlayabilirmiyiz bu klavyeyi tuşların yerini değiştirsek ? windows'dan her seferinde ayarlamak mı gerekiyor.
  14. Q

🔥İndirim Apple 20W USB-C Adaptörü 349₺ +69,80₺ Nays indirim 279₺

kendi sitesinin yorumlarında bile 1 yıldızlı sahte ürün olduğu yorumları var uğraşmak isteyen alabilir
  15. Q

🔥İndirim Apple 20W USB-C Adaptörü 349₺ +69,80₺ Nays indirim 279₺

hepsiburada satıcısında satılan apple adaptörlerinin süperclone olduğunu duymuştum umarım öyle değildir bu orjinale yakın replika satıyorlar alıp teyit edebilecek var mı ?
  16. Q

❌İndirim Bitti! Lenovo mouse 12.99 TL Trendyol

1 adet satın alınabiliyordu denemelik güzel fiyat
  17. Q

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore Life Note E /🔥509TL🔥

dünkü daha eski bir model ama bazı özellikleri şarj süresi vs. daha iyi ama bunun bluetooth versiyonu daha iyi yani güncel özelliklere sahip bu e modeli
Geri