Arama sonuçları: *

1. kaplaNNNN

🔥İndirim Bambus Home Silindir Spor ve Seyahat Çantası 350tl 2 Tanesi

Hocam o kaplan ben değilim 😅
  2. kaplaNNNN

50 - 60Bin TL Bütçede Monitör Önerisi?

@Tayfunns Hocam konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın. Sizce ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQWP-W tekrar Haziran-Temmuz gibi stoklara girer mi ona göre reaksiyon alayım.
  3. kaplaNNNN

Bilgisayar Açılmıyor: Siyah Ekran ve İmleç Sorunu

Görev yöneticisinden explorer.exe’yi kapatıp yeni görev başlata explorer.exe yazın.
  4. kaplaNNNN

Verdiğiniz bilgiler çok değerli hocam, çok teşekkür ediyorum.
  5. kaplaNNNN

@Tayfunns Hocam monitörü %80-85 CS2 için kullanan biri olsanız ona rağmen OLED mi tercih ederdiniz yoksa 600HZ TN mi? İkisi arasında çok arafta kaldım. şuan Viewsonic XG2431+ kullanıyorum açıkçası renkleri ideal ama tatmin edici değil. TN panelinde çok soluk olduğunu duyunca CS’de yine problem...
  6. kaplaNNNN

Hocam monitörü ben alacağım şuana kadar ettiğiniz yardımlar için teşekkür ediyorum. Ben Faceit kasan CS2 oyuncusuyum oynadığım oyun ağırlıkla CS2 oluyor ama Forza, GTA, COD, ETS, Asetto Corsa ve Mafia gibi bazıları hikayeli bazıları online oyunlar da oynuyorum arkadaş grubumla. Bu yüzden ilk...
  7. kaplaNNNN

RAM nereye takılmalı?

Ters takmamaya dikkat et, tırnaklarını aç oturt ve 2 taraftan bastır.Tırnaklar kapanır ise olmuş demektir.
  8. kaplaNNNN

DUAL RAM TAKTIGIMDA 3 BİP SESİ ALIYORUM YARDIM PLEASEE

Ramlerinde sorun var muhtemelen, ramler farklı mı?
  9. kaplaNNNN

DUAL RAM TAKTIGIMDA 3 BİP SESİ ALIYORUM YARDIM PLEASEE

Bip seslerinin bir anlamı var.Bip sesleri uzunmu kısamı? Buraya bakarsan bip seslerinin anlamı yazıyor. https://www.keciorenbilgisayar.com/hizmetlerimiz/sikca-sorulan-sorular/bios-hata-sesleri-ve-anlamlari
  10. kaplaNNNN

SteelSeries Rival 105 Işık gidince mouse gidiyor.

Yaşayan varmı başka?
  11. kaplaNNNN

Alakası yok, heryeri denedim.Sorunun yazılımsal olduğuna eminim ama yaşayan çok kişi olmadığı için çözümüde bulamadım.
  12. kaplaNNNN

Mousenin kablolarında bir sorun yok. Sensörün ışığı yanmasına rağmen mouse dönmüyor.Tekerleğin yanlarındaki ve arkasındaki logonun ışığı gittiği an mouse gidiyor.Bazen ışıklar geri gelsede yine gidiyor.Mouse gidince Windows'dan kopma olmuyor mousede.Sistemi yeniden başlatınca geri geliyor.
Geri