Arama sonuçları: *

1. Yapayzekacı

Samsung M14 vs Realme C55

Kamera odaklı kullanım için aynı fiyatta olan bu üründen hangisini tercih etmeliyim?
  2. Yapayzekacı

Note 11 pro Kamerası berbat

İade etmenizi öneririm sorun var uğraşmayın.
  3. Yapayzekacı

Dünya düz olabilirmi

Olamaz, sen düz giderken dünya dönüyor yani sen dünyanın dönüş tarafına doğru eğimle gidiyorsun ama düz gidiyor gibi hissediyorsun.
  4. Yapayzekacı

Üniversitede Asya ülkelerine öğrenci değişim programı ile gidilebilir mi?

Büyük şirketlerin fabrikaların olduğu veya merkezlerinin olduğu Asya ülkelerine gitmek istiyorum hem iyi yerde tecrübe kazanmak, hem belki okul bittikten sonra orada kalmak için. Önceliğim Tayvan, Çin, Endonezya, Kore ama Hindistan'a Vietnam'a filan da gidebilirim sırf tecrübe kazanmak için. Bu...
  5. Yapayzekacı

Redmi Note 11 Pro mu A52 mi ?

A52. s20fe da bakabilirsiniz.
  6. Yapayzekacı

Yapay zeka yazılımcıların işlerini ellerinden alacak mı?

Yapay zeka çok hızlı gelişiyor. Şu an bile istediğin kodlarını saniyede yazan programlar var. Sizce önümüzdeki senelerde yapay zeka, yazılımcıların işlerini ellerinden alabilir mi? Genel bir işsizlik ve düşük maaş sorunu yaratabilir mi? Şirketler programa ne istediğini söyleyecek birkaç kişiyi...
  7. Yapayzekacı

800 lira akıllı bileklik önerisi

Uygulaması var mı acaba biliyor musunuz? Arayüz çeşitliliği bol mu?
  8. Yapayzekacı

800 lira akıllı bileklik önerisi

Bütçem 800 lira. Uygulaması olan kolay arayüz ve tema değiştirip yükleyebileceğim kare veya dikdörten akıllı bileklik arıyorum. Huawei Band 7 ve Amazfit Band 7 arasındayım. Sizin önerileriniz nelerdir?
  9. Yapayzekacı

Acer Nitro 5 1650 vs Acer Aspire 7 3050

rtx3050 model .
  10. Yapayzekacı

QCY T13 ANC vs SoundLiberty 53 Pro

https://www.trendyol.com/qcy/t13-anc-4-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-siyah-aktif-gurultu-engelleyici-p-691951283...
  11. Yapayzekacı

Asus Vivobook 16X Alınır mı?

Render almak ve Unity Blender gib programları kullanmak için alınır mı? https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-16x-m1603qa-mb137-amd-ryzen-7-5800h-8gb-512gb-ssd-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002YYB27
  12. Yapayzekacı

600 TL akıllı bileklik önerisi

Beklentim malzemesinin iyi olması en az 3 sene kullanmam ürünü. Bluetooth özelliği olsun istiyorum. Telefonum Huawei Y5 2019. hangi ürün daha iyi olur...
  13. Yapayzekacı

Kamera için Samsung S10 alınır mı?

Bütçe 4500 civarıç Kamerası ve gece modu iyi olan telefon istiyorum. İkinci elde bu cihaz alınır mı?
  14. Yapayzekacı

550 lira TWS kulaklık önerisi

Kulak üstü kulaklığım dışarı ses verdiği için kulak içi kulaklık alacağım. Kullanım amacım müzik. Bütçem az. 550 lira civarı rica ediyorum arada 200 lira fark olan kulaklık önermeyin. İsteklerim. Dışarıya ses vermesin en önemlisi bu veya bu bütçede minimum sesi veren kulaklığı önerirseniz beni...
  15. Yapayzekacı

iphone 11 hala alınır mı

Alınabilir a o fiyat bandındaki Samsumg modeller daha iyi.
  16. Yapayzekacı

Benimle sürekli dalga geçen çocuğu kendimden nasıl uzak tutarım?

Bir arkadaşım ile tanıştığım ilk zamanlar gayet düzgün saygılı davranıyordu. Son zamanlarda sürekli benle dalga geçmeye, rencide etmeye çalışıyor. Aynı dershaneye gidiyoruz ve benle düzgün konuşan arkadaşlar da etkileyip neredeyse çoğu benle dershanede milletin yanında dalga geçip boş boş...
  17. Yapayzekacı

Philips kulaklık ne kadar satarım

https://www.trendyol.com/philips/tah4205bk-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik-mikrofonlu-siyah-29-saat-p-68304120?boutiqueId=619598&merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.96.5 2 ay...
  18. Yapayzekacı

Deneme netlerim düşüyor

Deneme daha zor olduğu için olabilir
  19. Yapayzekacı

İstanbul'da yazılım kursu var mı ?

Halk eğitim merkezlerinde bulunuyor diye biliyorum.
Geri