Arama sonuçları: *

1. RosenRives

2. Monitörü Algılamıyor Acil Yardım !!

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ve eski monitörü mü 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Yeni almış olduğum monitörü bilgisayarıma DisplayPort ile bağladım. Eski monitörümü ise HDMI ile bağladım. Fakat yeni monitörümden görüntü geliyor eski monitörümden gelmiyor. Aygıt Yöneticisi kısmını filan...
  2. RosenRives

Yardım Canlı Yayın Ses Sorunu Yaşıyorum Acil Yardım !!

Arkadaşlar Yeni Bir Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Aldım. Bilgisayar Üzerinden Canlı Yayın Yapmaktayım. Fakat Yayın Esnasında Oynadığım Oyunların Sesleri Yayına Gitmiyor. Aynı Şekilde Discord Üzerinden Konuşarak Oynuyoruz Arkadaşlarımın Seside Yayına Gitmiyor. Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim Acaba...
  3. RosenRives

windows etkinleştirme

knk program var bende istiyorsan atarım sana cracklersin.
  4. RosenRives

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

attığım linkte tüm satıcılar var kardeşim aşağıya doğru kaydırırsan menüyü göreceksin.
  5. RosenRives

19K Bütçeye Sistem Toplama

onu bilmiyorum knk
  6. RosenRives

19K Bütçeye Sistem Toplama

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-titan-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-39367 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-nile-intel-i3-13100f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-43617
  7. RosenRives

27 inç 280 hz 1ms benimkisi ips panel 1689086513 https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-mx-4-8-gr-fiyati,513629134.html 4-8 gr istediğini al sağlam marka
  8. RosenRives

Yardım Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

o parayı hak eder mi emin değilim. ama yinede sağolasın yorumun için.
  9. RosenRives

2. elini aldım ben 6 k ya memnunum. başka satan da var alacaksan 6k ya filan sana da ayarlarız 1 tane
  10. RosenRives

bunu kullanan birisiyle konuştum da pek tavsiye etmiyor. yinede sağolasın. 1689085558 mikrofon kalitesi filan nasıl inan hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. 1689085651 ona da baktım fakat fiyatına göre olumsuz yorumları da bir miktar var o yüzden ne iyi ne kötü benim için ortada bir...
  11. RosenRives

max 5k diyebiliriz ama çok iyi bir şey bulursak bütçeyi bir miktar aşabilirim.
  12. RosenRives

Yardım acilll beyler hangi toplama oyuncu bilgisayarını almalıyım

böyle yerlerden sistem kalma kardeşim. Git gaming gen - incehesap - itopya - gencergaming filan bak.
  13. RosenRives

Arkadaşlar yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Genelde FPS oyunları oynamaktayım. ( CS:GO-PUBG) Bu oyunlarda gerek ses kasma konusunda gerekse mikrofon performansı konusunda sorun yaşamadan uzun yıllar kullanabileceğim kablosuz oyuncu...
  14. RosenRives

Yardım Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

- 24-25 inç monitör kullandım fakat gözüme biraz ufak geldi. O yüzden 27 inç benim için ideal. - 2k konusunda haklısınız ama bu paraya bu özellikleri barındıran 2k monitör bulmak maalesef imkansız :( - Rekabetçi oyunlar konusuna gelecek olursak, çoğu insan 23.8 - 24 - 25 inç kullanıyor ama...
  15. RosenRives

Yardım Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Arkadaşlar Yeni Bir Oyuncu Monitörü Alacağım Fakat İstediğim Özelliklerde Veya Fiyatta Bir Türlü Bulamadım. İstediğim Özellikleri ve Bütçemi Aşağıya Yazıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bütçem : Max 10.000 TL İstediğim Özellikler; - 27 İnç Büyüklükte ve En Az 240 Hz Yenileme Hızına Sahip...
  16. RosenRives

DEPREMDE YARDIM İSTEYENLER

halen daha devam eden artçı sarsıntılar mevcut bölgede bulunan veya yardım amaçlı giden arkadaşlar lütfen dikkatli olalım. Rabbim beterinden korusun inşallah. Cümleten çok geçmiş olsun. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst0.asp
  17. RosenRives

Hangi İnternet Firmasını Tavsiye Edersiniz?

başvuruda bulundum kardeşim. senin kodunu da kullandım bilgin olsun.
  18. RosenRives

eyvallah hocam sağolasın.
  19. RosenRives

eyvallah sagolasın.
  20. RosenRives

tamam hocam bekliyorum sonucunu
Top Bottom