Arama sonuçları: *

1. B

Garantiye birden fazla ürün verilir mi?

Merhabalar başlıkta yazdığım gibi sorum şöyle yakın zamanda vatan bilgisayara garantiye göndereceğim pc parçalarım var, vatan bunları aynı anda alır mı yoksa tek tek mi göndermem gerek?
  2. B

Ekran kartı kullanımı anlık düşüyor

Yok mu yardımcı olabilecek?
  3. B

Hocam anormal bir şekilde oyunları düşük grafiğe de çeksem yüksek grafiğe de çeksem VRAM sorunu var. Örneğin ETS 2 de en yüksek ayarlarda 3990 MB kullanırken en berbat ayarlara çeksem dahi halen 3900 civarı VRAM kullanıyor galiba sorun bundan kaynaklanıyor. OCCT'de işlemci testi yaptım 30 dakika...
  4. B

Hayır aldığımdan beri yapmadım.
  5. B

Sıcaklık çok fazla değil kasa içinde, fakat fazlasıyla toz var, kasamın ön kısmı mesh orayı nasıl temizleyebilirim açıp ?
  6. B

Tamamdır yapacağım.
  7. B

Herkese merhabalar, sorunum başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda ekran kartı kullanımım anlık olarak düşüyor sonra geri yükseliyor bu da haliyle takılma ve donmalara neden oluyor. Sorunumun kaynağını bir türlü bulamadım. Ekran kartı, chipset driverlarını sildim temiz kurulum ile tekrar yükledim...
  8. B

Çözüldü✓ Oyunlarda nedensiz anlık takılmalar

Hocam dün yazmayı unuttum, ram'lerin yerini değiştirdim şimdi düzeldi Allah senden razı olsun. Yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlara da teşekkürler.
  9. B

Bilmiyorum hocam ama memtest yaptım ikisi de sağlam çıktıydı zaten sorun olaydı ramlerde mavi ekran yerdim büyük ihtimal. Şimdi diğer arkadaşın dediğini yapıp ram'lerin yerini değiştirdim bakacağım sorun düzeldi mi yazarım yine.
  10. B

Eve gidiyorum şimdi hocam dışardaydım evde değiştiricem buraya yazarım sonucu.
  11. B

Vallahi düzelmese ekran kartını servise göndermeyi düşünüyorum.
  12. B

Evet HD Tune testi yaptım ikisine de.
  13. B

Güç planınız nedir? Bende yüksek performansta da oluyor bu sorun :(. Ramlerin yerini değiştirmeyi birazdan deneyeceğim.
  14. B

İkisinde de denedim farketmedi 1652971873 Sıcaklık ekran kartı 65 i geçmiyor işlemci ise maksimum 67 68 1652971918 XMP 1, 2 denedim fakat hiç RAM'lerin yerini değiştirip denemedim onu deneyeceğim.
  15. B

Merhaba başlıkta yazdığım gibi bu sorunu uzun zamandır yaşamaktayım. Artık bu sorundan sıkıldım ve çözümünü arıyorum. Çünkü bu sorun bana hiçbir oyunu zevkle oynattırmıyor. Sorunum oyun oynarken olan anlık donma ve takılmalar, fps yüksek fakat her 2-3 saniyede bir bu takılmalar oluyor...
  16. B

1650S sistemde oyunlarda FPS düşmesi

HD tune ile test ettim sonuç gayet iyi çıktı hdd de sorun yok. Ramlerden olabileceğini sanmıyorum.Ramde problem olsaydı bunun yerine daha ciddi problemler söz konusu olmaz mıydı?
  17. B

Sistem bu şekilde: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 MSI GEFORCE GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 MSI A320M-A PRO Amd A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC) AMD Ryzen 3 3100 Soket AM4 3.6 GHz 16MB Önbellek
  18. B

Arkadaşlar ne zamandır bazı oyunlarda anlık donmalar ve takılmalar yaşıyorum. CS:GO, ETS 2, FiveM, Forza Horizon 4 olsun saliselik takılmalar oluyor ama Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Call of Duty Modern Warfare'da bu durum olmuyor. Bu da beni donanımsal bir problem olmadığını düşünmeme...
Top Bottom