Arama sonuçları: *

1. MustafaK998

B450 Aorus Elite Ses Driver Sorunu

hayır yok
  2. MustafaK998

B450 Aorus Elite Ses Driver Sorunu

Merhaba Dostlar, Elimdde aktif kullandığım B450 Aorus Elite anakart var ve anakarta ses sürücüsünü yükledikten birkaç gün sonra sürücüye ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde kaldırılıyor ve bu sorun her tekrarlandığında sürücüyü yeniden kurmam gerekiyor. sorunun ne olduğunu çözmeme yardımcı...
  3. MustafaK998

350 TL ye kadar Mekanik klavye önerisi

Tavsiyen için teeşkkür ederim dostum aradığım klavyeyi buldum aldım.
  4. MustafaK998

350 TL ye kadar Mekanik klavye önerisi

Dostlar Yeni bir klavye almak istiyorum bütçem max. 350 TL Aradığım klavyenin özellikleri arasında; -mekanik olması -num tuşlarının bulunması ve -"shift" ile "Z" tuşlarının arasında kalan "><|" tuşunun bulunması ışıklı bulmaya çalışıyorum geceleri kalvyedeki tuşları göremiyorum, Öneriniz nedir?
  5. MustafaK998

Yardım İşlemcim base frekanstan yukarı çıkmıyor.

Genel olarak çok ısınmıyor ilk açıldığında da aynı kapanacağı zamanda aynı 2.50 yi geçmiyor
  6. MustafaK998

Yardım İşlemcim base frekanstan yukarı çıkmıyor.

Dostlar elimde grundig gnb 1565 a1 i3 model laptop var. Bilgisayara ram, ssd, işlemci upgrade i yaptım sorun yok lakin sonradan taktığım işlemci i5 3210m base 2.50 boost 3.10 a kadar (önceki takılı olan i3 3110m di) ben bu işlemciyi boost yapamıyorum ve yüksek performans güç modunda olmasına...
  7. MustafaK998

Asus p8z77 v Deluxe bulamıyorum

Merhaba Dostlar, İ7 3770K içeren bir sistem toplamak istiyorum ve sistemde anakart yönünde Asus’un P8Z77 V Deluxe modelini kullanmak istiyorum lakin nasıl bir anakart ise sıfırını bulamıyorum 2.eli de yok denecek kadar az. Olanlar da sistemi komple sattığı için anakartı ayrı olarak satmıyorlar...
Top Bottom