Arama sonuçları: *

1. F

500 TL Mikrofonlu Kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar konu aslında başlıkta belli kulaklığımın sol tarafından ses gelmemeye başladığı için ve artık eskidiği için yeni kulaklık alacağım bütçem max 500 tl lütfen biraz daha ekle tarzı şeyler çok iyi bir kampanya vs yoksa olmasın şimdiden teşekkürler
  2. F

Su geçirmez ayakkabı önerisi

Arkadaşlar malum kış geliyor okula gidip gelmek için su geçirmeyecek ve sıcak tutacak ayakkabı önerisi verirseniz çok iyi olur , bütçeyi max olarak yazdım daha ucuz olursa daha iyi olur tabi
  3. F

Content manager nasıl silinir

Arkadaşlar content manager uygulaması nasıl silinir hiç bir yerde bulamadım
  4. F

Dying light atma sorunu

arkadaşlar dying light aldım orjinal oyuna giriyorum 3 saniye içinde hata vermeden atıyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  5. F

şehir içi bisiklet önerisi

bütçemi biraz aşıyor 1653828013 https://www.hepsiburada.com/salcano-hector-26-jant-v-bisiklet-siyah-kirmizi-p-HBV000004EIUK şu bisiklet alınır mı sizce
  6. F

şehir içi bisiklet önerisi

Arkadaşlar 2500-3000 tl arası bisiklet almayı düşünüyorum en kaliteli bisiklet nedir şehir içinde kullanılacak
  7. F

Gamegaraj sistem tavsiyesi

sağol çok iyi fiyat
  8. F

toplama da olur tabii ki ekleyebilirsin 1653143633 valla Türkiyedeyi pek sanmıyorum ineceğini
  9. F

Arkadaşlar 8.5k bütçede alınabilecek en iyi sistem nedir çok araştırdım ama kararsızım.
  10. F

Çözüldü✓ RX 6400 VS GTX 1650

sistemin içinde alacağım için 6500xt alamıyorum
  11. F

Çözüldü✓ RX 6400 VS GTX 1650

i3 10105F ile çalışacak şekilde hangisi daha iyidir YouTube karşılaştırma videolarına baktım ama tam emin olamadım sizce hangisi alınmalı
  12. F

Windows 10 mikrofon Bas ayarı

Arkadaşlar mikrofonumun dip ses sıkıntısı var ve bas ayarı yapıyorum ama sadece 0,12,24 ve 36 bas seçeneği var mesela ben bunu 10 veya 8 gibi nasıl kendim ayarlayabilirim.
Top Bottom