Arama sonuçları: *

1. Aulo f75 beyaz

İstanbul Aulo f75 beyaz

Elinde beyaz aulo f75 olan varsa benle iletişime geçebilir mi fiyatda anlaşılabilir
  2. Ballsy.Eyup

Red switch klavye önerisi

Bi yandan okul içinde lazım metin falan yazarken türkçe daha rahat işimi görür bide çok geç geliyor en az 15 gün beklemem lazım onu varsa benim baktığının dışında öneriniz başka markada bakabilirim
  3. Ballsy.Eyup

Aulacılar bi zahmet bunada bişey demesin Hiçbir kriter uymuyor aula ya bide aciliyeti var 2 hafta kim beklicek
  4. Ballsy.Eyup

https://ty.gl/ewmzurr0cc0t3 Fiyatı 1000 lira Red switch, Türkçe klavye, numerik tuşlu bişey arıyorum sizce bu model nasıl alınır mı Sizin bu tarz ama enter tuşu büyük olan bildiğiniz bi model varmı
  5. Ballsy.Eyup

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Temuda kaç günde eve geliyor beyler sipariş verdikten sonra
  6. Ballsy.Eyup

Hem kod hem oyun için klavye

Türkçe metin falan için lazım olur diye düşündüm
  7. Ballsy.Eyup

Türkçe olmadığı için çok düşünmüyorum o tarz
  8. Ballsy.Eyup

Olur valla dostum 1000 lira altıda olabilir
  9. Ballsy.Eyup

Kanki kusura bakma bunuda yazmamışım Türkçe deil diye biraz sıcak bakmadım bide enter tuşu büyük olsa daha iyi olur varmı bildigin o tarz bi sessiz klavye
  10. Ballsy.Eyup

2000 bandında ama sessizliği nasıldır acaba 1732115899 Temu ortalama kaç günde geliyor
  11. Ballsy.Eyup

Kanki söylemeyi unutmuşum kusura bakma nü numerik tuşlu olsa daha çok işimi görür
  12. Ballsy.Eyup

Çözüldü✓ Game garajdan bu ürünü alcam sizce nasıl

Tamamdır hocam çok saolun siparişi verdim
  13. Ballsy.Eyup

Üniversite öğrencisiyim kod yazmak için sesiz bir klavye arıyorum arasıra oyunda oynuyorum çok öyle RGB falan olmasına gerek yok tek loş beyaz ışıklı falanda olur benim için farketmez mouse da alıcam ona daha bakmadım mouse da öneriniz varsa eğer beklerim ikisi için 1000 lira civarı düşünüyorum...
  14. Ballsy.Eyup

Kusura bakmayın son bişey için daha rahatsız edicem bu anakartda Bluetooth ve wifi varmı acaba
  15. Ballsy.Eyup

Daha çok arasıra oyun oynarım diye alıcam bu bilgisayarı asıl alma amacım üniversite öğrencisiyim kod yazarken belli başlı uygulamaları sorunsuz açsın benim için kâfi işlemci soğutucu iş görmezse onuda yükseltebilirim belki ama çok oyun oynamıcağım için kararsız kaldım
  16. Ballsy.Eyup

Hee 4 skor olduğunu yeni gördüm tamamdır onu seçip alırım sipariş edersem ama ramden 2 tane olduğu için 400 TL fark çıkıyor 3600 MHz için değerimi sizce 1731707105 4 slot yanlış yazmışım
  17. Ballsy.Eyup

Saol kanki bu daha iyiymiş ama mpk işlemciyle normali arasındaki fark ne
  18. Ballsy.Eyup

Bu fiyat bandına var mı önerdiğiniz bi sistem
  19. Ballsy.Eyup

Siteyi çok bilmiyorum sizce güvenilir mi birde sistem nasıl fiyat performans açısından bütçem 20k
Top Bottom