Arama sonuçları: *

1. Oğuz!

Mavi switch rgb tkl klavye arıyorum

League of legends oynamak için tkl mavi switchli bir klavye arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. Oğuz!

Değişken od değeri kaç olmalı?

Değişken od ayarını kaç yapmalıyım acaba en az ghosting için? burda değişken od 0 burda değişken od 5 Monitörüm asusun https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg27aqml1a/ bu modeli
  3. Oğuz!

bu bilgisayarı 2.elden kaç tl ye satabilirim?

hazır 18 satsam satılırmı acaba
  4. Oğuz!

bu bilgisayarı 2.elden kaç tl ye satabilirim?

bu bilgisayarı satmak istiyorum upgrade etmeye üşendiğim için satıp yeni hazır sistem alıcam. zamanında 13 bin tl ye almıştım
  5. Oğuz!

ekran kartım ve işlemcim çok ısınıyor

kasam yerde
  6. Oğuz!

nvidianın kendi sürücüsü varda ben ayar yapmayı bilmiyorum hocam yardımcı olabilirmisiniz o konuda fan hızı beni çok aşırı fazla olmadığı sürece rahatsız etmez.
  7. Oğuz!

fan ayarını nereden yapabilirim bildiğiniz ayarlar varmı ? internette araştırdım ama hangisi işime yarar bulamadım
  8. Oğuz!

değerlerim bu şekilde gözüküyor hwmonitör e göre 1725632394 gücü kesince hiç ses gelmiyor galiba benim psu da değmemezlik oluyor milim oynatınca ondan kaynaklı 1725632447 işlemcimde bu şekilde gözüküyor yine işte oyunlar kapalı sadece masaüstü wallpaper engine ve steam 1725632475 format atsam...
  9. Oğuz!

kasanın içini açmaya birazcık korkuyorum niyeyse kasanın power kablosunu birazcık oynattığımda cızırtı sesi geliyor ondan hiç ellemiyorum o zaman sorun olmuyor 1725632220 öneri varmıdır ?
  10. Oğuz!

sistemi 2022 ekimde hazır sistem olarak almıştım yanlış hatırlamıyorsam bütçem tam olarak yok ama maks bin tl istanbul sebebini bilmiyorum palit dual 12 gb 2-3 yıl kullanım diyelim garantisi bitti parçaların
  11. Oğuz!

ekran kartım şu anda boşta arkada wallpaper engine var ve bir oyun yüklüyorum steamden 56 derece 1725631903 istanbulda yaşıyorum öyle anormal bir sıcak yok 32 derece filan herhalde hava
  12. Oğuz!

hiç yapmadım 1725631841 ekran kartım yük altında 86 dereceyi görebiliyor işlemcimde 90 ları görüyor
  13. Oğuz!

ekran kartım ve işlemcim çok ısınıyor bende bu yüzden işlemcim ryzen 5 5500 ve ekran kartım 3060 12 gb için fan hızı ayarları bakmaya başladım ama bir türlü emin olamadım yardımcı olabilicek varmı? işlemcim stok fanlı ekran kartım palit dual
  14. Oğuz!

Bu bilgisayar kaç tl eder?

Arkadaşlar bu sistemi 2022 19 ekim de gamegaraj üzerinden sipariş etmiştim o zamanlar bu sistem için 13 bin tl vermiştim ve şu anda upgrade etmeyi düşünüyorum. Çünkü oyunlarda ekran kartım 80 dereceleri görüyor. Sistem için 2.el fiyatı bilmek istiyorum. Sistemimi aşağıda paylaşıyorum.
  15. Oğuz!

4 bin küsür TL bütçem var Mouse ve Mousepad bakıyorum

Ellerim 18 cm ve Claw grip kullanıyorum genellikle lol ve valorant oynuyorum şu sıralar baktığım mouse ve mousepad bunlar https://wraithesports.com/products/lamzu-maya-wireless-mouse?_pos=2&_sid=abfe26113&_ss=r&variant=47398945816769...
  16. Oğuz!

3000 TL BANDINDA KLAVYE ARIYORUM

bütçem 3000 bin tl ye yakın ve gaming klavyesi arıyorum güzel ses ve malzeme kaltiesi önemli her oyun türünden oynuyorum AAA olsun moba olsun fps olsun şu anda kullandığım klavye redragon un k552 kumara modeli a tuşu bozulduğu için yeni klavye arıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz. 1707555173...
  17. Oğuz!

Bu monitörlerden hangisi daha iyi

video editlemiyorum sadece oyun,film,video gibi şeyler için kullanıcağım
  18. Oğuz!

12 gb bendeki 1707137702 https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-3060-dual-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,1060664717.html ekran kartım
  19. Oğuz!

2k bakıyorum
Top Bottom