Arkadaşlar şu son 2 gündür koltuk araştırıyorum en son 2 opsiyon olarak bunlara düştüm
https://exvega.com/exvega-andromeda-2025-masajli-oyuncu-koltugu-dokuma-kumas-siyah...
tamamdır o zaman sahibindene 15 bin civarı koyucam ama 5060 lı sistemler kaç lira olucaklar? birde ben şey işlerini hiç bilmiyorum hangi sistem daha iyi veya sistemde neyi değiştirmek lazım mesala ddr4 ile ddr5 in farkını filan
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarı 19 kasım 2022 de almıştım bugüne kadar kullandım ama şu son günlerde bilgisayar yavaşlamaya başladı ve oynadığım oyunlarda fps düşüşleri başladı bu yüzden pc yi upgrade etmek istiyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
bende şu anda 500 gb ssd var ve neredeyse hiç yetmiyor o yüzden 1 tb lık bir harici disk almak mantıklı olur diye düşündüm bütçem yaklaşık bin tl önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar bugün tp link in deco e4 modeli ile mesh sisteme geçiş yaptım bu mesh sisteme geçtiğimden beridir goodbyedpi çalışmamaya başladı ne yapmam lazım?