Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Bilgisayar Yükseltme mi Yoksa Yeni Sistem mi?

Anladım bi bakayım vardır illaki öyle yapayım ucuza denk düşerse Ram de yükseltirim
  2. M

Bir ssd ve Ram alırım yeter şuan 1784210747 Peki sata girişi vardır dimi benim sistemde
  3. M

Aslında ssd yetmiyor ama anakartta 1 yer olduğu için alıp takamadım
  4. M

80-90 K Arası Bütçem Var Nasıl Bir Sistem Toplamalıyım

Almışken 9070XT seçmelisin 35-45arası 1784208799 Açıkçası bende elimdeki kasayı satabilirsem bu ara bu sistemin aynısını kurmayı planlıyorum
  5. M

Bende 3-4 yıl maks götürse yeter, Ram olarak bi 2x16 upgrade yapayım yeterli gibi doğru mudur
  6. M

70-80 bin arası sistem toplama

Özelleştirmeyle r7 7800x3d ve 9070xt mük bi sistem olur, hangi sitede link atarmısın
  7. M

80-90 K Arası Bütçem Var Nasıl Bir Sistem Toplamalıyım

9070xt- r7 7800x3d-16gb tam 6000mhz ilerde 32gb -asus prime b850m-K anakart-850w güç kaynağı-1 tb ssd 6bin4bin okuma yazma = 90k
  8. M

Bu İki Sistem Arasından Hangisi Almak Mantıklı ?

Sistemin benzerini ben ikinci el olarak satmayı düşünüyorum görünce direk aklıma geldi :) ha bu arada 5060ti 8gb değilde 16 gb bak en azından, şuan olmasada ilerde 8gb üzer hatta bazı oyunlarda şuan bile yetmiyor 8gb
  9. M

Ekran kartı haricinde sadece Ram değişikliğiyle uzun süre götürür mü ? Birde Ram olarak ne alabilirim kaç mhz falan ?
  10. M

Ram 2x8 yazmayı unutmuşum yazayım 1784204583 Aslında aklımda bunu komple satıp 9070xt r7 7800x3d Li bi sistem var ama bilemedim değer mi gerek var mı diye. Bide bu sistem ortalama ne eder ikinci elde
  11. M

Arkadaşlar şöyle bi bilgisayarım var 4-5yıldır kullanıyorum sizde sistemde upgrade mi yapayım yoksa direk satıp yeni kasa mı toplayayım. Bilgisayarı öyle çok aşırı kullanmıyorum sadece arada bi oyun film falan izliyorum,yeni nesil olsun değeri ölmeden değerlendireyim diye düşünüyorum...
  12. M

9070xt Kartlı Bu Sistem Nasıldır Fiyat Performans Olarak ?

Ekran kartı powercolor reaper nasıldır aklımda soru işrati olarak o kaldı
  13. M

Axses ve word var maalesef :)
  14. M

6 taksit olarak alacağım bende fiyat olarak iyi buldum
  15. M

Arkadaşlar indirime girmiş bu sistem sizce nasıldır bakabilir misiniz ? https://ty.gl/u6il8dmrzh643
  16. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

31bin tl olan Kullanılmış veya yeni gibi diyor Amazon’da o ürün için sıfırı 37.999tl
  17. M

Yaptığım Sistem Hakkında Acil Tavsiyeye ihtiyacım var indirimde çünkü

Fiyat üstüne çıkma şansım yok, sistemde bi uyumsuzluk dar boğaz falan olur mu ?
Geri