Arama sonuçları: *

1. mikadoarito

Çözüldü✓ Gaming Mouse önerebilir misiniz?

Benim gibi kablosuz seviyorsan ve uygun fiyat arıyorsan Attack Shark modellerine bakabilirisin.
  2. mikadoarito

2024 de Samsung s22 alinir mi?

Yurt dışı olarak Xiaomi 13 cihaz aldım. İşlem yaparak sınırsız kayıtlı hâle getiriyorlar. Kamera ve performans olarak çok üst düzey bir telefon. Öneririm.
  3. mikadoarito

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Rampage marka kullanıyorum. 2 metre boy 150 kiloyum. Gayet memnunum alalı 2,5 yıl oldu.
  4. mikadoarito

M.2 SSD taktıktan sonra bilgisayar yeniden başlatıyor

İki diske'de format attım , Eski SSD kablolarını söktüm tek aygıt yeni taktığım M2 SSD parçasıydı ama yine de hata verdi.
  5. mikadoarito

M.2 SSD taktıktan sonra bilgisayar yeniden başlatıyor

Merhaba, bilgisayarıma M.2 SSD taktıktan sonra yeni taktığım SSD'ye format attım, önceki Windowsu'da silmiştim format esnasında, daha sonra sistem sürekli yeniden başlıyor. 2-3 res attıktan sonra kendine geliyor 10 dakika kullanımdan sonra tekrar yeniden başlatıyor. Önceden içinde olan normal...
  6. mikadoarito

EA App üzerinden alınan oyun Steam üzerinden açmak

Şimdi bunu deneyeceğim dostum. 1695663128 Tam verimli olarak kullanamadım bu programları
  7. mikadoarito

EA App üzerinden alınan oyun Steam üzerinden açmak

Herkese iyi geceler dilerim. EA Pro üyeliği aldım ve FC 24 oynuyorum fakat. Bende bir nintendo pro kontroller var bilenler bilir bu kolda tuş dizilimi xbox koluna göre farklı aşağı fotoğrafını koyacağım. Örnek veriyorum xbox kolunda "a" tuşuyla enter işlemi yapıyorsun bunda da öyle fakat tuşun...
  8. mikadoarito

Ryzen 5500 İşlemcinin sıcaklığı düşürmek için bu ayarları yapsam olur mu ?

bu videoda yapılan ayarları yapsam işlemcim zarar görür mü ? (anakartım aynı) ve başka şaçma bir şey var anakartım 3200 mhz ram destekliyor. Ama ben 3200 mhz olan ramlerimi 2667 mhz dan 3200 mhz a çekince bilgisayar açılmıyor üstüne kurtarmayı fln açıyor zor geri döüyor anlamadım neden böyle...
  9. mikadoarito

Yardım Fp direksiyon seti önerisi?

2. el mi sıfır mı bütçe ?
  10. mikadoarito

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

bana güncel olarak uygun bir klavye + mouse + kulaklık linki atacak var mı?
  11. mikadoarito

8-10K iphone onerisi?

Yenilenmiş telefon olarak İphone XS aldım. 9500 liraya 12 taksit olarak. Memnunum.
  12. mikadoarito

Teknosacell alınır mı?

Vodafone fiyat ve paket içeriği olarak harika fakat inanır mısın İzmir gibi bir yerde çekmiyor. İşten dönerken biraz shorts videoları izleyeyim diyorum izlemek mümkün değil. Eğer yaşadığın şehirde böyle bir sorun yoksa kesinlikle vodafone.
  13. mikadoarito

HyperX Cloud 2 vs RAZER Blackshark V2

haybır ikis ikis ikis ikis
  14. mikadoarito

ASUS TUF H1 Wireless alınır mı ?

aa özür dilerim. hiç dikkat etmemiştim, kablosuz kulaklık çok çok çok rahat ettiriyor burada. kesinlikle verdiğin paraya değer.
  15. mikadoarito

bu sistemi aldım bu fiyata sizce nasıl ?

pahalı veya ucuz. sen beğenip aldıysan, parasını da sen ödedin. diyebileceğim tek şey iyi günlerde kullan, umarım işine fazlasıyla yarar dostum.
  16. mikadoarito

ASUS TUF H1 Wireless alınır mı ?

İnternette daha ucuza satan yerler var. Asus marka olan kötü bir ürün kullanmadım şuana kadar. https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-h1-71-surround-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-2338782?magaza=selimcelik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  17. mikadoarito

arkadaşlar bunlardan birisi alınır mı? acil

Yardım edecek yok mu?
  18. mikadoarito

arkadaşlar bunlardan birisi alınır mı? acil

arkadaşlar bu sistemler işe yarar mı? yarın almayı düşünüyorum birini. oynayacağım oyunlar: fm, gameloop ile pubg mobile vs vs çok yüksek grafikli oyunlar oynamam...
  19. mikadoarito

600 liraya kadar ayakkabı önerisi

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim fakat sanırım bu ayakkabılar beden tablolarına baktığıma göre bana olmaz..
Top Bottom