Arama sonuçları: *

1. Shadout

Arctis nova 5 vs arctis nova 7 gen 2

5x modelini kullanıyorum hayatımda kullandığım en iyi kulaklık 7 gen 2 hakkında bilgim yok
  2. Shadout

SSD HIZIM DÜŞÜK GÖRÜNÜYOR

Anakartın gen 4x4 desteklemiyodur. Destek varsa hangi port destekliyosa ona takman lazım
  3. Shadout

Rampage zenith pro 4k alınır mı?

Bir ara kullandım kaliteliydi bir sıkıntı çıkarmadı farklı fareye geçtiğimden sattım. Üzmez sadece uygulama dandik ama her ayarı yapabiliyorsun.
  4. Shadout

Razer blackshark v2 pro 2023 aldım iyi mi?

Nova 7 yerine nova 5 öneririm. V2 nasıl bilmiyorum kronik kırılma sorunu olduğundan zamanında almaktan vazgeçmiştim. Nova 5 kullanıyorum memnunum
  5. Shadout

Yardım 40K çok geçmeyen gaming laptop önerisi

Link atar mısın
  6. Shadout

https://app.hb.biz/lBPjrOOgFWWg Bu nasıl
  7. Shadout

Kaliteli 40K civarında 4060lı olmazsa 4050 de olur. İşlemcisi de memnun edecek Asus Msi marka gaming laptop önerir misiniz ?
  8. Shadout

Askerlik erteleme başvurusu

Farkını o kadar bilmiyorum var mıdır yok mudur. Pomem bitirirsen hemen polis oluyorsun
  9. Shadout

E devletten askerliğim diyip erteleme başvurusunda bulun sonra askerlik şubesind onaylat. Hakkın varsa olur zaten 1757249742 Pomem 10 ay eğitim pmyo 2 sene önlisans gibi okul
  10. Shadout

pomem benimki pmyo ya girmiştir arkadaşın
  11. Shadout

Ettirdim pazartesi polis okuluna başlıyorum
  12. Shadout

Çözüldü✓ 120+120 gün yurt dışı IMEI

Telefon modeli nedir
  13. Shadout

Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Sonuç olarak alınır mı :D
  14. Shadout

Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B096YDBGK5?ref=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA&ref_=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA&social_share=cm_sw_r_cso_wa_mwn_dp_VF2K68DEK2VPCBT4BCBA
  15. Shadout

Yardım Corsair HS80 Wireless alternatifi varmıdır?

Memnunum bu fiyata en iyisi diyebilirim. Eksisini görmedim uygulaması da çok kaliteli. Uzun süre kullanılabilecek kulaklık, kendime orjinal kulaklık pedi bile aldım yedek olarak uzun yıllar kullanmak için
  16. Shadout

Yardım Modemim kendi kendine reset atıyor

verir benim altyapı 75 destekliyor paketim de 75di. 100e yükselttik fiyat avantajından modem sürekli reset atmaya başladı. müsteri hizmetlerinden hızı sınırlattırdık düzeldi şimdi
  17. Shadout

Razer DV4 PRO Türkiye'ye geldi!

E bu yine aynı
  18. Shadout

Yardım Modemim kendi kendine reset atıyor

Altyapının desteklediği hızdan fazla bir paketteysen yani altyapı max 50 desteklerken 75 veya 100 mbps hızlı paket kullanırsan yine kendi kendine reset atabilir
  19. Shadout

Değişenli iphone 11 alınır mı

hayır program ile sınırsız kayıtlı oluyor
Geri