Arama sonuçları: *

• Users: HGilo
  • Order by date
  1. H

OCCT İşlemci Sıcaklık Testi Ryzen 5 5500

beyler 90 dereceyi bile geçti sizce macun değişimi yapayımı yoksa bu değer teste göre normalmi
  2. H

Steam Disk Yazma Hatası

denedim olmadı
  3. H

Steam Disk Yazma Hatası

Görmüş olduğunuz 4 tane oyunda farklı farklı disklere kurulu 4 oyunda da disk yazma hatası veriyor cs2 m2 de kurulu onu özelikle belirteyim diğer oyunlarda diğer HDD disklerine kurulu bunun çözümü nedir bilen varsa lütfen yazabilirmi?
  4. H

Yardımcı olurmusunuz (rainbow six siege )

goodbye dpi açık değil ama arka planda çalışan bişileri varmıdır bilmiyorum görev yöneticisinde göremedim goodbye dpi masaüstünde dosya olarak bulunmasıda engel olama ihtimali varmıdır 1767017904 goodbye dpi açık değil ama arka planda çalışan bişileri varmıdır bilmiyorum görev yöneticisinde...
  5. H

Yardımcı olurmusunuz (rainbow six siege )

Önceden oynadığımda böyle yapmıyordu bugün yeniden yükledim oyunu böyle yapıyor girmiyor maça falan böyle ana ekranda uyarı veriyor
  6. H

NextStar 140" 4K Google MiniLED TV Sizce Fiyatına Göre Nasıl? Alınır mı?

Sanırım yanlış kategoriye yazdım kusura bakmayın
  7. H

NextStar 140" 4K Google MiniLED TV Sizce Fiyatına Göre Nasıl? Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV476G3?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SHFQW00CYZ8CYH9NSC7J_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SHFQW00CYZ8CYH9NSC7J_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_SHFQW00CYZ8CYH9NSC7J_1&th=1
  8. H

Gta 5 de renk sorunu

Arkadaşlar renkler neden böyle oldu bilen varsa yazabilirmi çözümü nedir bunun
  9. H

Gta 5 online 30 günlük ban yedikten sonra ne olur

30 günlük ban yemişim dün oyun içinde 1saat falan oyuncuları süreki öldürdüm falan ondan ban yemiş olabilirmiyim ve oyun içinde eşyalarım silinebilirmi
  10. H

10k yayıncı PC toplayacak varmı?

10k yayıncı PC toplayacak varmı?
Geri