Arama sonuçları: *

1. Ömər Züliyev

Yardım Steamda remote playi kapattikdan sonra baska birisi tekrardan aca bilirmi?

Merhaba, ortak hesap satin aldim ve rdr2 indirmek istiorum. Ayarlardan remote playi kapatdim. Peki baska birisi kendi PC sinden remote playi acarsa bendede acilirmi? Yoksa bu ayar herkesin kendi PC sine goremi? 1714907035 @Mehmet Yılmaz 1714907167 @Ckribrahim
  2. Ömər Züliyev

Yardım Steam Remote Play ile PC yi kontrol edebilirler mi?

Ayarlara giremiyorum, PIN kod istiyor
  3. Ömər Züliyev

Yardım Steam Remote Play ile PC yi kontrol edebilirler mi?

Merhaba, suanda ortak hesapdan rdr2 indiriyorum gece PC yi acik birakicam. PC yi oyun indirilirken remote play ile kontrol ede bilirlermi? Cok korkuyorum, kesin bilen varsa lutfen soylesin
  4. Ömər Züliyev

Yardım Rx 7700 xt Valorantda dusuk FPS sorunu

Ekran kaydi kapaliyken 400 fps falan veriyor fightlarda normalmi?
  5. Ömər Züliyev

Kayit acikkenmi? 1714601652 Bu arada poligonda bendede oyle rekabetci maç ortasinda fight falan atdigimda en dusuk 300 oluyor, ortalama 400 falan
  6. Ömər Züliyev

Merhaba, ekran kartim rx 7700 xt islemci ise r5 7600x Ekran kaydi acikken 1080p, video bit hizi 100 (mb/s), 60 fps ayarlarinda oyun ici 300 fps falan aliyorum, banami dusuk geliyor yoksa gercekden dusukmu fpsler?
  7. Ömər Züliyev

Yardım Wireless Mouse PC ye baglanmiyor

var onu diyorum, driveri kutudan cikan kablo ile mousu gormuyor, ama baska kablo ile goruyor
  8. Ömər Züliyev

var, ama görmüyor mousu. Cihazı bağlayın diyor. Ama hal buki mouse PC ye bağlı
  9. Ömər Züliyev

Bu arada kutudan çıkan kablo ile BIOS da çalışıyor mouse, ama windowsda çalışmıyor, sebebi sizce nedir? 1713614301 @Emre_kymk
  10. Ömər Züliyev

Merhaba, elimde Redragon M916 PRO 4K mouse var, kutusundan cikan type-c kablosu ile baglamaya calisiyorum amma baglanmiyor, sadece sarj edilme ışığı yanıyor. Şarj ediyorsa peki neden fare çalışmıyor? Ama xiaomi telefonun adaptörünün type-c kablosunu takınca mouse çalışıyor. Kutudan çıkan type-c...
  11. Ömər Züliyev

Yardım RX 7700 XT GPU HOLDER GEREKLIMI?

Almazsam sorun olurmu
  12. Ömər Züliyev

Yardım RX 7700 XT GPU HOLDER GEREKLIMI?

Merhaba, gigabyte rx 7700 xt ekran kartina gpu holder lazimmi? Su an bende yok, almalimiyim? Ekran karti bukulurmu? https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R77XTGAMING-OC-12GD#kf
  13. Ömər Züliyev

Yardım Bu monitor tutacagi ne kadar uzundur?

Onu biliyorum hocam, peki kendime yakin ve alcakdan kullana bilmiriyimmi monitoru?
  14. Ömər Züliyev

Yardım Bu monitor tutacagi ne kadar uzundur?

Merhaba, linkdeki monitor tutacagi masanin diger ucuna kadar uzaya bilirmi? https://ty.gl/h8u77kprhy 1712999096 Bununla monitoru resimdeki gibi kullana bilirmiyimmi? Yere ve kendime yakin, umarim anlata bilmisimdir.
  15. Ömər Züliyev

Yardım Cooler Master ML360L V2 vs Corsair H115i

Baskasi yokmus, bu ikisi arasindan hangisini tercih edeyim? 1711284981 Fiyatlari ayni resimdekiler arasindan hangisini alayim?
  16. Ömər Züliyev

Yardım Cooler Master ML360L V2 vs Corsair H115i

Merhaba, bu iki sogutma arasinda hangisi daha iyidir? Biri 360mm, digeri ise 280mm
Top Bottom