Arama sonuçları: *

1. R

Evime fiber çekilmesi için ne yapmalıyım

dilekçe şeklinde mail mi? 1723158775 bütün mahalleyi tanıyorum 1723158824 knk mahallemdeki herkes gelsin istiyor 1723158884 16 mbps den direkt 100 veya 1000 olurmu 1723158959 ama knk bizim ana altyapı türktelekom gigafiber türknetin ebnce gelmez :)
  2. R

Evime fiber çekilmesi için ne yapmalıyım

Merhaba. Arkadaşlar, yaşadığım ilçede internet eskiden beridir kötü kendi evimde 16mbps altyapı var 12 download 0.30 civarları hız alıyorum, 5-6 kere Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe vermemize rağmen geri cevap alamamıştık, 3 gün önce ilçe merkezinde fiber altyapı çalışmaları başladı çoğu...
  3. R

Hazır bilgisayar tavsiyesi

Darboğaz mı yapar anlamadim bu ekran kartına uyumlu işlemci onerirmisin veya link atarmisin
  4. R

Hazır bilgisayar tavsiyesi

Proart rtx 4070 , Intel core i7 11700k lı veya ryzen 7 li sistem önerir misiniz?. İnternette aradım ama bulamadım hazır sistemm
  5. R

Sunucu server eve kurmak

6. R

Sunucu server eve kurmak

Link atarmısın
  7. R

Sunucu server eve kurmak

Sunucu server sistemini nasıl eve kurabilirim
  8. R

Assetto Corsa penaltı hatası veriyor

Assetto Corsa kendi sunucuma girince penaltı cezası veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Content Managerden oynuyorum
  9. R

Assetto Corsa server açma sorunu

sa ben assetto corsa da server kurmak istiyorum fakat assetto corsa server managerden start servera basınca cmd normalde kapanmaması lazım ama kapanıyor neden olabilir?
  10. R

Assetto Corsa server açma sorunu

sa ben assetto corsa da server kurmak istiyorum fakat assetto corsa server managerden start servera basınca cmd normalde kapanmaması lazım ama kapanıyor neden olabilir?
  11. R

assetto corsa server sorunu

Assetto Corsa da Server açıyorum ama arkadaşimda gözükmüyor
  12. R

assetto server sorunu

Assetto corsa da server oluşturdum ama oluşturduğum server arkadaşımda gözükmüyor
  13. R

assetto server sorunu

Assetto corsa da server oluşturdum ama oluşturduğum server arkadaşımda gözükmüyor
  14. R

Assetto corsa sorunu

15. R

Klavyemin bütün tuşları çalışmıyor

Klavyemin bütün tuşları çalışmıyor markası rampage x jammer kb-r57
  16. R

Bilgisayarımı şifresi giriyorum ama açılmıyor

Bilgisayarımı şifresi giriyorum ama açılmıyor
  17. R

Rampage x jammer kb-r57

Rampage x jammer kb-r57 bütün tuşları çalışmıyor ne yapmalıyım driver ını guncelledim tak çıkar yaptım olmuyor
  18. R

Rampage x jammer kb-r57

Rampage x jammer kb-r57 bütün tuşları çalışmıyor ne yapmalıyım driver ını guncelledim tak çıkar yaptım olmuyor
  19. R

Eve 2 modem bağlamak

Bende 2 modem var 1.modem ana modem 2. Modemi ana modeme takabilirmiyim youtubede var benzeri de yine de sormak istedim ikisinde türktelekom modemi
  20. R

Eve 2 modem bağlamak

Merhaba evimde internet 16 mbps internet gözüküyor ve speedtest ten bakıyorum download (indirme hızı) 12 gözüküyor upload hızı da 0.70 gözüküyor eve 2 adet modem bağlamak istiyorum ama nasıl bağlayabilirim YouTube dan izledim birde size sormak istedim evim ana dağıtım kutusuna 500-600 metre...
Top Bottom