Arama sonuçları: *

1. SencerSof

Montajı Tamamladım ama PC Açılmıyor Acil Yardım Lütfen

PSUdan tüm kabloları çıkartıcaksın hiç bişey bırakma üstünde anakartdan da ekran kartı ve ramleri çıkartıcaksın. Sonra güzelce CPU kablosunun yönüne dikkat ederek PSU ve anakart bağlantısını yap sonra 24 pini anakarta bağla bu şekilde bi start ver anakartın chipseti ısınıyor mu sıvı soğutucu...
  2. SencerSof

Dostum anakartı kasadan dışarı al ve dışarıda yeniden kur sistemi herşeyi tek tek yap ki sorunu bulabil bu şekilde olduğun yerde durursun
  3. SencerSof

Ram kilidinde açık kalmış onu kitlemeyi unutma
  4. SencerSof

Bence böyle bulman zor senin için. En iyisi anakartı kasadan çıkar dışarıda şöyle her şey göz önündeki temiz bi şekilde dene. Ram slotlarını bi fırçayla temizle ramleride silgiyle sil sonra birini tak sadece böyle böyle dene.
  5. SencerSof

Start verince fanlar dönüyor mu?
  6. SencerSof

Artık Bende Erkek Oldum

İbne dutch
  7. SencerSof

Dolaptan Alışveriş Yapmak Güvenilir mi? Bu Ürünü Alacağım

zaten bu tarz sistemleri satıcı olarak kullanmam hocam güvenilmez ama alıcının kaybedecek bişeyi olmuyor 1791644199 bin tl teklif ettim kabul etii 60+20 tl kupon verdi 920 ye geldi aman aman bi kupon değil ama idare eder pahalı ürünler için daha yüksek kuponlar veriyor mu site?
  8. SencerSof

Monitörü Yumrukladım

Paran var ki yumruklama cesaretinde bulunmuşsun. Yeni konu aç hemen model önersinler 😃
  9. SencerSof

1200 civarından aşağı veren yok bu sıfır kıvamında kuponla 919 az geliyor alınır mı 1791638190 Falcon bms oynıcam
  10. SencerSof

Logitech extreme 3d flight stick hocam 1791636430 Ben aldığımda ne kadar süre içerisinde kargolaması gerek satıcının? Kargolamazsa para ne zaman geri geliyor? Bunları merak ediyorum 1791636479 1791636512 Bide satıcının telefon numarasını nasıl alırız
  11. SencerSof

Rdr 2 Aldığım FPS Normal mi ?

100fps yi rahat görmen lazım ben rx6650xt le 70 80 FPS oynuyordum bazen 90 ama senin grafikler ful ultrada o yüzden normal
  12. SencerSof

https://link.dolap.com/kd0cxr 919 TL ye Şu joysticki alıcam ama satıcı arkadaşın numarasını almak için yorum attığında dolap kaldırıyor adam gibi iletişim kurmak bu uygulamada zor. Direkt satın alsam güvenilir olur mu dolap sistemi nasıl işliyor? Satıcıyı mı koruyor alıcıyı mı?
  13. SencerSof

R5 3600 RTX 3070 Uyumu

Evet b450 anakarta takabilir sin işlemcini ikincielden satıp yine ikincielden bi 5600 al çoğu ekran kartını destekleyebilen bi işlemci uzun zaman götürür seni
  14. SencerSof

Internetimi Nasıl Daha İyi Hale Getiririm

ıpv6 tam olarak ne oluyor millenicomdan mı isticez çalışma mantığı nedir ki hocam? öyle her isteyene yapılıyor mu. FasPATH dediğiniz şey modem arayüzünde mi oluyor.
  15. SencerSof

R5 3600 RTX 3070 Uyumu

hayatta olmaz r5 5600 lazım o gpu ya
  16. SencerSof

Qos falan var mı
  17. SencerSof

🔥İndirim Bitfenix Colıı Kasa + 850w Atx 3.1 Psu 4.299 TL!

Çok iyi duruyor mükemmel kasa
  18. SencerSof

Bende ilk uyarı çoğu zaman testlerde kalkıyor ikinci hiç kalkmıyor. Bazen ikiside sizin attığınız gibi ünlem de kalıyor ama çoğu zaman ilk ünlem tik oluyor dediğim gibi. Anlam veremedim birinci ne 2. Ne oluyor benim modem fiber değil ama yinede her zaman ünlem olmuyor
  19. SencerSof

Hocam mevcut modemden maksimum verimi almaya çalışıcam yeni modem alacak bütçem yok maalesef. Kabloda yeni aslında daha geçen çektim modem hemen duvarın arkasında 1 küsür metrelik bi kablo çektim duvarı delip arkaya geçirdim ondan dolayı internet zayıflar mı? Bide qos ayarını modemim xdsl...
Geri