Arama sonuçları: *

1. SencerSof

🔥İndirim Yemek sepeti %50 indirim kuponları

Köfteci Yusuf için domuz eti çıktı demediler mi ya
  2. SencerSof

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
  3. SencerSof

❌İndirim Bitti! Adidas Rapidmove 2 Training Continental taban 42 2/3 2479 TL > Yükseldi 2906 TL

Konuyu hortlatıyor gibi oldum ama bi olay yaşandı anlatayım dedim. Bu ayakkabının 42.5 numarasını 2480 liraya falan aldım. Küçük gelince 43 almak için onu iade ettim evden aldılar 43 sipariş ettim o da ertesi gün geldi. Bende iade ettiğimin iadesini bekliyorum o sırada bankama bi baktım 2480...
  4. SencerSof

Yardım Amazon mu tebilon mu ?

Hocam ben yıllardır bulabildiğim ürünlerin çoğunu amazondan alırım fiyatı diğer yerler ile arasında aşırı fark olmadığı sürece. Mesela daha 2 gün önce 2500tl lik bi ayakkabı aldım küçük geldi iade edip bi büyüğünü aldım sadece gönderdiğim ürünün iadesi gelmesi gerekirken yeni aldığım kullandığım...
  5. SencerSof

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

O zaman arabada almayalım nede olsa 800 bine maal edip 2.5 milyona satıyorlar
  6. SencerSof

🔥İndirim 3 AL 2 ÖDE ÇOK UYGUN FARELER

Stok eritiyorlar muhtemelen
  7. SencerSof

Yardım 2 Bin tl kulaklık tavsiyesi

Galaxy buda fe
  8. SencerSof

Nasıl 9 Taksit Laptop Alırım?

Bu devirde kim kime kartını kullandırır ki hocam hem insanlar bana lazım olur bişey alırım diye yanaşmaz bence
  9. SencerSof

Çözüldü✓ Yatırımımı Bozup Bilgisayar mı alsam?

Şuan altın için yapılacak tek şey almak. Satmak yapacağın en büyük hata olur 8 binden bozsan belki diyebilirdim
  10. SencerSof

❌İndirim Bitti! Adidas Rapidmove 2 Training Continental taban 42 2/3 2479 TL > Yükseldi 2906 TL

Aldım teşekkürler salonda giymek için iyi olucak
  11. SencerSof

Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

2 farklı getir hesabından bi nays hesabına yapıllamaz mı
  12. SencerSof

Bende de 20 bin ama 4 bin kullanmışım ikinci 10 bini yapamam o yüzden dedim. Ama hocam kendim için yaptığımda parayı tekrar baya hesabıma atıcaksam zaten 10 bin yine hesapta olucak demi tekrar bankadan 10 bin çekmeme gerek yok aslında limitle işim olmuyor o zaman bir defa yapsam yeter gibi
  13. SencerSof

Hocam annemin getirfinans hesabından da yapıp ordanda almak istiyorum ama nays hesabımın ikinci 10 bini yükleyecek limiti kalmıyor nasıl yaparız
  14. SencerSof

❌İndirim Bitti! Grundig Elektrikli Süpürge 396 TL

Aldım bakalım inşallah iptal olmaz
  15. SencerSof

Yardım Spora başlayacağım. Blender Smoothie Shaker önerisi

2 yıldır Spor yapıyorum bu olmadan başlanmıyor mu şimdilerde
  16. SencerSof

VW Blaupunkt teyp kodu bulma

O programlar ücretli mi hocam? Sizin önerdiğiniz program var mı hiç bilmiyorum bi tavsiye ederseniz onu kullanayım. Birde okuduktan sonra onu farklı bi code celculator programı oluyormuş ona yüklemem gerek galiba okuyup elde ettiğim dosyadan şifreyi hesaplaması için. Ama hiç bilmiyorum o kısmı...
  17. SencerSof

Aynen hocam. Bi bilgisayarcı abi var ona sorarım varsa onunla beraber dökerim çipi bu arada takması kolay mı lehim falan elimden geliyor ama bu galiba biraz daha ince. Daha önce hiç yapmadım. Birde bu mandallı olan kablonun riski nedir hocam en aza indirmek için nasıl bir yol izlemem gerek...
  18. SencerSof

Arduino var hocam sadece mandalı alabilirim o zaman bu arada nasıl kodlıcam eeprom programlayıcıya çevirmek için. Ortaokulda almıştım 2 LED yakmıştım odur budur duruyor evde. 1774781065 Kısa devre yapar diye mi diyorsunuz hocam bu arada ilk defa yapıcam ama sökmek daha sıkıntı olabilir havya...
  19. SencerSof

Aynen hocam bunu bende videodan gördükten sonra araştırdım ama diğer ucu USB falan olmadığı için PC ye nasıl takıcam falan onu bilemedim
  20. SencerSof

Yok hocam maalesef olmadı 2. Denemeyi yaptığım içinde hırsız moduna (safe) geçip kendini kitledi şuan 1 saate falan geri açılıyor galiba. Bu arada nasıl bulabiliriz ya. Şöyle bi video buldum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum çipi okumam lazım ama aletim yok 1774766878 Yok hocam bu öyle basit...
Geri