Arama sonuçları: *

1. Karaman

Asrock B560M anakart windows kurulmuyor

ASRock B560M anakart kullanıyorum. BIOS'um güncel, Windows 10 kurmak istiyorum. Bellek seçme yerine geliyorum ve başında UEFI yazan belleği seçip enter tıkladığımda karşıma bu geliyor. Nasıl çözeceğim? Bilgisayarımda şu an Windows 10 var onun üstüne kuruyorum.
  2. Karaman

RTX 3060 FPS Düşme problemi

Off yazıyordu, açtım 1500 yaptım hala aynı, ama şuan Off yazdı ve oynayamıyorum ayarla. 1665765784 Konum güncel
  3. Karaman

O hangi ayar? nereden kapatırım?
  4. Karaman

Yeni sürücüyü indirdim, RDR2 girdim FPS gayet artış göstermişti. Fakat tekrar girdiğimde FPS değerleri 30 40 lara kadar düştü. Denediğim yöntemler şunlar; Eski sürücüyü yükleyip denedim Temiz kurulum yapıp denedim Ayarları kıstım Sonuç değişmedi. Ultrada 60 70 ile akıcı oynadığım oyun...
  5. Karaman

GTA 5 Online session'a atmıyor

İnternetim iyi kasmıyor ve takılmıyor.
  6. Karaman

GTA 5 Online session'a atmıyor

Arkadaşlar GTA 5 Online'a başladım. Oyuna giriyorum ama beni tek olduğum bir sunucuya atıyor ve jobs falan yapamıyorum, arkadaşıma join olamıyorum oda bana olamıyor. Nasıl çözeceğim? resim atabilirim public session'a katıl dediğimde bile girmiyor. Haritada turuncu görev yerleri var sadece.
  7. Karaman

13.600 TL ye toplayacağım bu sistem sizce nasıl?

Kasa Anakart İşlemci SSD RAM Ekran kartını ise sahibinden 2. el Beyaz Galax 3060 alacağım 6600 TL fiyatı. Amazon Japonya'dan alınmış. Kutulu ve faturalı. Hepsi 13.600 TL falan tutuyor. Sizce parçalar, ekran kartı vs. nasıl? Bu fiyata alınır mı?
Top Bottom