Arama sonuçları: *

1. Pgufike

35.000TL Sistem Önerisi

Merhabalar 35.000TL bütçem var ve ddr5 ve rtx 5060 lı amd bir sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Pgufike

İtopya Şubelerde Hazır Sistemi Direkt Veriyormu?

Merhaba sistem almayı düşünüyorum v e şubeye gidip sistemi satın alırsak direkt olarak teslim alabiliyormuyuz yoksa yine bir süreçmi oluyor?
  3. Pgufike

Laptoptan pc görüntüsü alma

Anladım sağol
  4. Pgufike

Laptoptan pc görüntüsü alma

Merhabalar elimde arkadaşımın kasası var ama şuan bışta monitör yok ama laptop var.Bilgisayarın görüntüsünü laptopa yansıtabilirmiyim?
  5. Pgufike

Huawei Bildirim Paneli Açılmıyor

Merhabalar arkadaşımın huawei telefonu var ama bildirim paneli açılmıyor sebebi nedir?
  6. Pgufike

İntel Soket Fandan Aşırı Ses Geliyor

Olabilir dediğiniz gibi şuan bi sorun yok ama arkadaşta gittiği yere kadar gitsin diyor.
  7. Pgufike

Tak çıkar yaptık şuan ses gitti ama olursa yollarım yine
  8. Pgufike

Merhaba arkadaşımda intel işlemci var ve stok soğutuculu fakat fandan sanki bişey sürtüyomuş gibi ses geliyor ama bişey sürtmüyor sebebi nedir acaba?
  9. Pgufike

Rryzen 5 5600 Neden Çok Isınıyor?

Önerdiğiniz soğutucu var mıdır
  10. Pgufike

Kasanın konumunda ve temizzliğinde bir sıkıntı yok ama anlamadım. 1749668326 önerdiğiniz bir fan varmıdır 1749668368 önerdiğiniz soğutucular nelerdir
  11. Pgufike

Merhabalar şuan kullandığım r5 5600 stok fanla 90 dereceleri görüyor fortnite oynarken ve macununu yeni değiştirdim sebebi nedir?
  12. Pgufike

Hangi ssd markası daha iyi

Merhabalar arkadaşım ssd alacak ama hangi marka daha kaliteli ve fiyat performans pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Pgufike

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

r5 5600
  14. Pgufike

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

Merhabalar termal macun almak istiyorum ancak hangisi daha iyi soğutur fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Pgufike

İOS Epic Games Yüklenmiyor

ytden dfalan baktım bölge değişritip yapın diyolarda yine olmadı
  16. Pgufike

İOS Epic Games Yüklenmiyor

Merhaba elimde iphone 12 var ve epic games yüklemek istediğimde yükleyemiyorum ayarlardan bölge vs değiştim ama yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
  17. Pgufike

Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Gelmmiyor

Anladım sağol
  18. Pgufike

Bilgisayar Çalışıyor Ama Görüntü Gelmmiyor

Merhabalar arkadaşımın bilgisayarı gt 730 lu bir sistem var ve bilgisayarı açtığında kasa çalışıyorfakat görüntü gelmiyor kablo vs denedik ama olmadı ve bazende görüntü gelip çalışıyor.Yani, istediği zaman bilgisayar çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  19. Pgufike

21.000TL Sistem Önerisi

Mehabalar arkadaşım sistem almayı düşünüyor ve 20 21 civarı bütçesi var ve ne alsak diye düşünüyoruz öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
  20. Pgufike

Windows 10 Yüklenmiyor

Dediğiniz gibi sonradan aklıma geldi hallettim sağolun
Geri