Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Ikinci el max 9-10k ekran kartı önerisi

3090 3080ti alınırımı 20k bandı
  2. KasapBey

Valorant uyarısı halen gitmedi

oyunu1 yıl sonra falan yeniden indrimiştim. uyarı vermişti. bu oyun çok saçma.
  3. KasapBey

I3 12100F alınır mı??

orta performans orta yüksek ayarlarda bence hala iş görür. 2 yıl kullandım. tabii ki süper olamsada oynatıyor.
  4. KasapBey

Minecraft için kaliteli shatter önerisi

Derivative, Complementary, solas, BSL, photon, bliss, sildurs shader diyorsanız bunlar güzel.
  5. KasapBey

Thermalright assasin king vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 vs Segotep FZ6 Pro

7500f ile [H3 id='Assassin+Spirit+120+Plus+V2+kullanyorum+gayet+iyi']Assassin Spirit 120 Plus V2 kullanıyorum gayet iyi[/H3]
  6. KasapBey

Yardım Online oyun önerisi.

bende bf1 bekliyorum bayadır. hesap değiştirince gitti. chatgpt yalan söylemiyorsa martta indirim geliyo diyor :D
  7. KasapBey

Yardım Online oyun önerisi.

hocam bf serisine bakabilirsin. 2042,5,1 online tarafını baya sardı beni oynanıyor. apex olabilir. inidirm geldiğinde 30 100tl arası fiyatları oluyor. yoksa gereksiz aşırı pahalılar bunlar.
  8. KasapBey

Yeni Ev İçin İnternet Sağlayıcı Önerisi

turkcell geçme yeter
  9. KasapBey

10 bin TL altı babaanne telefonu

dedem 1 2 yıldır samsung a70 kullanıyor çok basit güzel bir telefon. ama telefon biraz eski model ama çok iş görüyor. şarjı iyi giden bitane bulunabilir. şarj konusunda kötü bi telefon 1771160087 annemde 2019 dan beri kullanır
  10. KasapBey

❌İndirim Bitti! Clear Men Şampuanlar 99 TL

Siyah kömürlü bişe varsa saç dökülmesine birebir cok iyi
  11. KasapBey

Mafia: Definitive Edition,mafia 2 Mail değişen hesap nerden bulabilirim

aslında indirim beklense mafia serisi 30tl falanda oluyor hocam. indirimde 30tlye mafia3 definite edition almıştım.
  12. KasapBey

Mafia: Definitive Edition,mafia 2 Mail değişen hesap nerden bulabilirim

hocam elimde 10 20 tane steam hesabı var içinde oyun dolu atim isterseniz bakın.
  13. KasapBey

🚀 Profesyonel Türkçe Kelime Analizör v2.5 | Crimson & Soft Edition

Hocam word dosyana bıle yazılıyomıs pdf falan
  14. KasapBey

🚀 Profesyonel Türkçe Kelime Analizör v2.5 | Crimson & Soft Edition

rat yemem demi hocam pcyi tek kişi kullansın istiyorum
  15. KasapBey

İkinci el satıcıları

ulan 3060 ı 19kya gördüm 15kya gördüm bunlar utanmıyormu anlamıyorum. vatan bile aşırı fiyat şişiren bi firma çok pahalı ama vatandan bile daha pahalılar.
  16. KasapBey

Epic'den EA FC26 alınır mı?

epicden alsan ea ap illa lazım oluyor eadanda açabilirsin zaten oradan açıyor.. bende bf oynuyorum uygunsa alın hocam. uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. fakat şöyle bir sorun ben yaşadım. eanın ücretsiz dağıttı skate oyununu ps gamepad + ds4windows adlı programla çalıştıramadım. 3. parti...
  17. KasapBey

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için hava soğutucu önerisi lazım acil

aynı işlemciye [H3 id='Thermalright+Assassin+Spirit+120+Plus+V2+kullanyorum+ama+bte+artarsa+daha+iyisi+alnabilir+demilerdi+bana.+arttramadm+iin+bunu+almtm']Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 kullanıyorum ama bütçe artarsa daha iyisi alınabilir demişlerdi bana. arttıramadığım için bunu...
  18. KasapBey

9060 xt16 gb 18666 tl

Ekran kartı fiyatları ne böyle ya uçmuş falan
Geri