Arama sonuçları: *

1. Senyor

Boxer Onerisi Rahat Terletmeyen

paul kenzie giyiyorum güzel rahat
  2. Senyor

100mbps Vs 1000mbps?

1000 al
  3. Senyor

Google Yorumlarına Şunları Yazdım İşletme Sahibi Dava Açaçagını Söylüyor

avukatımız vardı zaten tabikide ödüyosun kazanırsan onlar karşılıyo
  4. Senyor

Spora Yeni Başlayacağım Salon Önerileri

çekmeköy belediyesinin var gayet güzel birçok arkadaşım gidiyodu lisedeyken 4 sene önce oraya bi bak
  5. Senyor

Google Yorumlarına Şunları Yazdım İşletme Sahibi Dava Açaçagını Söylüyor

yok aynı durumu yaşadık direk üstü kapalı cam balkonlu teras yaptırmak için anlaştık geldiler eksik parça ve iş bilmeyen ustayla yaklaşık 3 ayda bitiremediler sonra baya olaylar oldu bize dava kağıdımı öyle bişe yollamışlar bizde geri onlara açtık yalan yanlış söylemlerle yok ustaları eve...
  6. Senyor

Drone Konusunda Sağlam Bilgilere İhtiyacım Var

tamam kanka sen izin al her uçuşunda bayıl paranı sana diyorum ki gözlüksüz alırsan zevk alamazsın dediğin dronelar fpv dronları 3-5 uçuş sonra sıkılıcaksın
  7. Senyor

Drone Konusunda Sağlam Bilgilere İhtiyacım Var

neo 2 alıcaksan kesinlikle gözlklü paketi almalısın yoksa zevk almazsın ben yeni neo aldım memnunum onu istediğin yerde uçur tabi havaalanı askeriye dışında sorun olmaz çünkü 250 gr altında eğer avata 360 alırsan kayıt yaptırman lazım ve uçuş izni gerek duyarsın hertürlü onu da alırsan gözlüklü...
  8. Senyor

Djı Lito X1 Vs Djı Mini 4 Pro

lito x1 daha yeni model ve daha iyi bence ama başlangıç içinse mini4k alın derim çok fazla düşüren var sensörleri iyi çalışmıyo
  9. Senyor

Bisiklet Seçiminde Yardım

bulabilirseniz kron ya da salcano vazgeçilmez yoksa ümit alın derim
  10. Senyor

Numaralı Gözlük Nereden Alınmalı?

istanbuldaysan ben doğubanktan alıyorum orda gözlükçüm var bu atasun optik gibi yerlerden denedim hiç beğenmedim, gözlükçümden devam
  11. Senyor

Adobe Photoshop Nasıl Kurabilirim?

bir tutmadım farkederseniz crackli kullanma dedim canvayı kullanıyorum işim düşünce dedim
  12. Senyor

valla ben canva kullanıyorum işim düşerse
  13. Senyor

crack kurma çoğu virüslü ben denedim bulamadım
  14. Senyor

Japonyaya Yolculuk Var

djı osmo pocket 4 djı drone-aksiyon kamera gamepad
  15. Senyor

Spor Salonuna Gidecem Ne Yapmalıyım ?

günlük protein ihtiyacını alabiliyorsan bcaa işe yaramaz alamıyosan yarar zaten sporda alman gerekiyo günlük ihtiyacı o yüzden bcaaa tavsiye edilmiyo diye biliyorum
  16. Senyor

Spor Salonuna Gidecem Ne Yapmalıyım ?

protein tozu creatin yeter vitaminlere dikkat et bi test yaptır ona göre al günlük kalori 500 az al 10.000 adım at spor yap spor sonu eğimli yürüyüş yap
  17. Senyor

Valiz Büyütme Yapılırsa Sorun Yaşanır mı?

orta boy olmaz 1 küçük boyu var o olur bende yarın gidicem 1 küçük boy 1 orta boy bavul var küçük kabine alınıyo orta alınmıyo
  18. Senyor

Corsair Mouse Alınır mı

wraithe gir çok daha iyileri var
  19. Senyor

İstanbul Gidilebilecek İyi Berberler

yakın çevrede arkadaşlarına sor 1400 verilmez istanbulda 600 TL'ye kestiriyorum ve gayette güzel kesiyo yazlıka yalovaya gittiğimde 400 TL'ye kestiriyorum o çok çok iyi kesiyo
  20. Senyor

Mezuniyet De Alkol Tüketmek

vodka alın ama tavsiyem 1lt vodkaya 2 litre meyve suyu 100*150 ml coollime var hazır ondan 5 lt lik şişede karıştırın için, yapamazsanız alın redbull koyun daha iyi
Geri