Arama sonuçları: *

1. Senyor

İstanbul sınırsız konseptli restorantlar

üsküdarda pilavcı vardı tavuk pilav sotapi olması lazım başka yerde bilmiyorum
  2. Senyor

Kuzenim içinTahmini boy önerisi

spor yaparsa uzayabilir en fazla 182-183 olur 16 yaşında ama belki 1.90 da olur bilemeyiz
  3. Senyor

En İyi Yulaf Shake Tarifi

ben bendeki tarifi söyledim protein tozu yoksa aroma vermelik bişeyler koy
  4. Senyor

Öneri 2000 TL bandında mümkünse tam düzen klavye önerisi

mekanik klavyeler daha hassas olsun diye yapılıyo basmasan masaya vursan bile algılayan klavyeler var. Klavyeler daha hassas olmaya doğru gidiyo bence membran almalısın öyle bir şey istiyosan
  5. Senyor

Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17182 ben olsam bunu alırdım marka farkı başta reverse diyosunda ters takarsın buda aynısı olur ben olsam bundan alırım
  6. Senyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi Hazırlığı zor mu?

çoğu üniversitede aynı ben okan da girdim genelde B1 seviyesi soruyolar arkadaşlarım var farklı okullarda onlarda aynıydı. bölümün ingilizceyse %75 başarı ister türkçe bölümlerde %40-%30 civarı başarı istiyo
  7. Senyor

En İyi Yulaf Shake Tarifi

benim yaptığım çoğu sporcunun bulk da yaptığı tarif var 100gr yulaf sıcaksuyla ıslat çok değil 100-150 ml sonra 2 ölçek protein tozu 1 muz istersen içine 1 çay kaşığı kakao tozu bunları karıştırıp üstüne 1 kaşık pekmez-tahin sos gibi oluyo üstünde istersen içine 1 çay kaşığı kakao tozu ben...
  8. Senyor

Mat koşu bandından çıkan sesi engeller mi?

evde boş halı varsa 2ye katlayıp kullanın işe yarıyo
  9. Senyor

Yardım Wi-Fi 6 veya Wi-Fi 7 modem tavsiye

HUAWEİ wifi BE3 aldım gayet güzel f/p ürünü 1800 e aldım ayın 1 inde
  10. Senyor

Bu seti önerir misiniz?

böyle şeyleri vatan mediamarktan almayı bırakın artık 10k ya çok daha iyi sistem dizecekken bunları almak çok ama çok mantıksız 1768215500 www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-HyperSpeed-Spor-HyperClear/dp/B0CBRTBSNV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM kulaklık...
  11. Senyor

Vodafone ile nasıl discord giricem

öyle bir şey yok vodafone kullanıyorum 9 senedir goodbyedpi çalışıyo sorunsuz vpn de çalışıyo alt katta kuzenlerimde kullanıyo onlardada sıkıntı olmuyo
  12. Senyor

Vatandan 0 alınmış ryzen 5 5500 fps sorunu

Chipset driver kurup bilgisayarı resetleyip tekrar dener misin? başka forumda işe yaramış dene bi
  13. Senyor

Vatandan 0 alınmış ryzen 5 5500 fps sorunu

pc deki herşeyi ayarlasan alırsın ama bunda ram mhz cl değeri her şey aynı olmadığını varsayıyorum normal
  14. Senyor

Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

o vücutta yağ oranı aşırı düşük o yüzden öyle bi vücudu 2 sene de anca yaparsın yağ oranını düşürsen bile vücudun bu yaz öyle görünmesi zor. genetiğine bağlı belki çok iyi yaparsın
  15. Senyor

Evde ağırlıksız vücut yapılabilir mi?

yaparsın calisthenics yap spor salonu zorunluluk değil
  16. Senyor

Spora başlamak için tavsiye

şuan spora gitmiyosan parklar var orda şınav mekik çek barfiks yap barfiks yapamıyosan asıl asılabildiğin kadar şınav çekemiyosan yarım yap dizlerinin üstünde plank yap yürüyüş ya da hafif tempo koşu ege fitness evde serisi var
  17. Senyor

1 Ayda Vücudumda Ne Kadar Değişiklik Olur

gözle görülür değişim için natural 2-3 ay o 6 ayda 1 sene paylaşılan vücutlart var imkansız onlar doğal değil. ben ilk 3 ayda geliştim kilolar arttı 4-5. ayda çevremdekiler kolların büyümüş demeye başladı şuan 10 ay felan olucak baya fark ediyo. yememe hiç dikkat etmedim sadece proteini kilom...
  18. Senyor

Akıllı Saat Önerisi 5k

bende arayıştaydım huawei watch fit4 ve xiaomi band 9 pro modelini buldum karşılaştırınca watch fit 4 alacağım spor için alıcam ben.
  19. Senyor

WV Polo 2023 alınır mı alternatif varmı

alman grubu diyince başka bakmadım ama polodan iyi focus. Arkadaşımda focus active modelini alıcak Şuan 2. elde şöyle saçmalık var yeni kasalarla eski kasaların değerini aynı yazıyolar. bide tam bütçeye uygun araç bakmak daha mantıklı mesela 2m bütçe varsa az km bakın ama 1.2 lere indiğimizde km...
  20. Senyor

WV Polo 2023 alınır mı alternatif varmı

1.2 m verilmez bence hemde manuel , 21 kasa 30-40 binde bulunur o kadar km olmasın diyosanız fiyat arttırılmalı 1.5 civarına çıkılmalı bide attığınız araba %99 zorlanmıştır şanzıman yiyebilir. araba yeni az km de ama jant değişmiş aksesuar eklenmiş manuel bide satan kişi büyük ihtimal genç ve...
Geri