Arama sonuçları: *

1. C

Asetto corsa aşırı FPS drop

Kasa açilio fanlar vs dönüo ama monitör klavye mouse felan rgb leri gelmiyor görüntü gelmiyor
  2. C

o ayrı bı sorun bıos ayarı sonrası pc açılmıyor onu nasıl çözerim
  3. C

Daha öncede hdd deydi
  4. C

Pc özellikleri amd ryzen 5 5600g gigabayt b450m k anakrt 8x2 skill ripjaws ram 3600 mhz fakat 2133de kullanıyorum asus tuf gaming 1660s Assetto corsayı açıyorum sürekli ard arda drop yiyor oynanmıyor takılıyor nerdeyse ama 300fps alıyorum anıden 50 ye dşüp çıkıyor rica etsem bana dc isminiiz...
  5. C

Özellik performans yorumu yardım

Şuanki ekran kartım rx590 ve arkadaştan temiz bir asus 1660 süper ekran kartı alacağım performans farkı nasıl olur rx590 dan iyi midir?.
  6. C

Bios ayarı sonrası pc açılmıyor

Amd ryzen 5 5600g gigabayt b450 mh gskill ripjaws 8x2 ram asus rx590 8gb ekran kartı power bosst 500w psu Bilgisayarima biostan ramlarimi tam performansta çalıştırmak için yükseltiyorum fakat pc yükselmeden sonra acılmıyor. Pc itopyadan alindi ganatisi devam etmekde
  7. C

Sinerji bilgisyar güvenilir mi?

Allah nasip ederse bu hafta sinerji bilgisayardan bir bilgisayar alicam 8.000 TL ye ve bu sitenin yorumlarini okuduğumda biraz kararsız kaldım sizce sinerji bilgisayar güvenilir mi? almalımıyim
  8. C

Bir bilgisayarcıdan aldığımız fiyat pazarlıksız sizce alnırmı

Herkese teşekkür ederim ben bilgisayar camiasında yeniyim ufak ufak bilgileniyorum herkese çok teşşekkürler
  9. C

Bir bilgisayarcıdan aldığımız fiyat pazarlıksız sizce alnırmı

1 hafta önce felan bir bilgisayarcıdan intel bir sistem toplamasını istedim oyun oynamak istiyorum demiştim ve bana toplamış olduğu sistem bu
  10. C

Şok a gelecek olan oto teyp

Şoka GoldMaster SD-3075 USB Oto Teyp gelicek bu teyibi alması düşünüyorum. Sizce alınır mı?. Güvenebilirmiyim
  11. C

hazır sistem güvenilir site önerisi

bütçem 11.000TL
  12. C

hazır sistem güvenilir site önerisi

0 hazır sistem alacağım güvenilir site lzm teşşekkür ederim
  13. C

6k ya ne sistem toplanır

benim şahsi fikrim sahibindende 2. el toplu sistem alabilirsin ama param güvende ile satın al alırsan tabi
  14. C

sahibinden hazır sistem

Herkese hayırlı akşamlar sahibinden hazır toplu gaming sistem alınır mı güvenebilirmiyim
  15. C

Lisede 19bin TL'ye PC almak mantıklı mı? sonra mı almalıyım?

günde 1-2 saat için 19k vermene gerek yok gibi 19k ya komple sistem toplayabilirsin bence
  16. C

bilgisayar için 2023 ü beklemelimiyim

bilgisayar alıcam fakat çevremdeki çoğu insan 2023 ü bekle dedi sizce beklemelimiyim
  17. C

10 K ya bu SİSTEM Alınır mı? ?

güzel sistem alınır
  18. C

İtopyadaki apu sistem

Tamamdır o zmn teşekkür ederim ilgilendiğin için
  19. C

İtopyadaki apu sistem

Ya aslında daha uzun taksite girip itopyadaki diğerlerini almayı düşünüyorum fakat içinde işlmciler içime sinmiyor amd olsun istiyorum uygun fiyattaki sistemlerde hep ryzen 3 4100 var ve özellştirmede doğru düzgün yok hazır sistem için başka hangi sitelere bakmalıyım
  20. C

İtopyadaki apu sistem

Öncelikle herkese günaydın bütçem çok düşük hatta yok denilecek kadar az staj maaşımla taksit yapicam itopyadaki apu sistem sizce alınır mı? teşekkürler ederim https://www.itopya.com/apu-sea_h18277 Sistem bu
Top Bottom