Arama sonuçları: *

1. B

Elegoo Mu Yoksa Ender Seri̇si̇ Yazici Mi

Herkese iyi forumlar 3d yazıcı almayı düşünüyorum asıl kullanım amacım kendi motor aksesuar dükkanımızdaki ufak tefek plastik vb parçaları yapmak ama ara sıra 20 30 cm3 civarı parçalarda basmayı planlıyorum. sizce baskı kalitesi iyi olan ve sorun çıkartmayacak kullanım açısındanda basit olan...
  2. B

Yardım Ryzen 5 3600 sistemime hangi fiyat performans ekran kartını tercih edebilirim ?

Evet sisteme odaklanıcak olursa aynı ramdan almayı düşünüyorum ancak işlemciyi iade edemem çümlü aralıkta topladım
  3. B

Yardım Ryzen 5 3600 sistemime hangi fiyat performans ekran kartını tercih edebilirim ?

bu kartı çok fazla öneren oldu biraz detaylarına bakıp sanırım bundan alıcam gibi
  4. B

teşekkürler ancak 2.el tanımadığım birisinden almayı düşünmüyorum 1660super de şuanda 6000 bin tlyi geçmiş :/
  5. B

fiyat olarak 3800 bandındaymış bütçeme uygun aslında performans testini inceleyip indirim kovalamayı düşünüyorum teşekkürler
  6. B

evet bende o kartı çok istiyorum bu sistemle harika olcağını düşünüyorum ancak dediğim gibi haftalık 30 saat belki bakıyorumdur belki bakmıyorumdur o yüzden +10 bin tl gibi bir parayı bağlamak pek mantıklı olmaz
  7. B

Arkadaşlar merhabalar herkese iyi forumlar Aralık ayında 0 olarak şöyle bir sistem topladım AMD RYZEN 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm Tray İşlemci GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single...
Top Bottom