Arama sonuçları: *

1. wndogu

LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN

Yazılım yapmak için ve kasmadan işlerimi sağlam şekilde görecek bir laptop önerisi alırım <3
  2. wndogu

Bilgisayar Fiyat Bilgisi Alma

var mı öneriniz?
  3. wndogu

kankam şu an 11000e alıcı var da sence satmalı mıyım yoksa 12ye mi satmalıyım? şu an en düşük yerde fiyatı 12bin
  4. wndogu

Arkadaşlar Elimde Lenovo Ideapad Gaming 3 ün 3050ti lı laptopu var 3 haftalık ve hiç kullanılmadı sadece windows yüklendi ve bıraktım 2. el olarak geçiyor ama kullanılmadı sizce ne kadara satmalıyım pek fiyat bilgi sahibi değilim masaüstüne geçmek için satıyorum neden satıyorsun diyenler olursa
  5. wndogu

Yardım Itopya Cayma Hakkı Abdullah abi görürse çok iyi olur

anladığım kadarıyla siz 2.el alış satış yapıyorsunuz ben de hataylıyım genelde bu yorumları onlar yapıyor :)
  6. wndogu

itopyayı aradım cok defa ve hala aynı durum hayır lisanslı ürün vs diyorlar ama zaten lisanssız ürün mü var? 14 gün içerisinde geri verebilinen ürünler ne o zaman dedim cevap veremediler çok saçma değil mi?
  7. wndogu

herhangi bir kurulum yok ama ürün acıldı ve geriden yollamak istedim bana özel bir ürün olarak da tasarlanmadı
  8. wndogu

lisanslı olarak almadım ücretsiz windows sürümünü kullandım wifi yeri vs görünmüyordu internet videolarından tüm çözümleri denedim wifi yeri gelmedi ne ayarlarda cıkıyor nede çubukta ve zaten ürün istediğim gelmedi ekstra olarak ondan bakıcam artık tekrardan thhne başvurucağım umarım yakın...
  9. wndogu

peki bu olay ne kadar sürüyor bir bilginiz var mı? şimdi bilgisayar bende kalacak kullanmaya devam ettiğimi varsayıyorum tüketici hakem heyetine gitsem ne kadar sürede kazanırım ve 14gün içerisinde cayma hakkını kullanmaya zamanım yeter mi 2 gün oldu bilgisayarın bana geldiğine
  10. wndogu

Ben itopyadan laptop aldım ve cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirttim daha bilgisayar elime geçeli 3 gün oldu bugün müşteri hizmetleriyle konuştum ve bana lisanslı ürünü cayma hakkında kullanamayacağımı söylediler herhangi bir sıkıntı vs yok ve bana dedikleri şey ise kutuyu açtınız ve cayma...
  11. wndogu

Yardım Itopya Laptop İadesi(Cayma Hakkı)

bayramdan dolayı şu an müşteri hizmeti yok yarın tekrar arayacagım. zaten 3 tane farklı şekilde mail attım görsünler diye bu arada aldıgım urun freedostu ve ben microsoftun sitesinden ücretsiz windows 10 home yükledim onu tekrar yolladığımda her şeyi sıfırlamalı mıyım yoksa o şekilde yollasam...
  12. wndogu

şimdi ben onlara mail attım fakat şimdi 10 gün içerisinde bakmazlarsa ve bana kargo yerini vs vermezlerse ben nasıl bu olayı gerçekleştireceğim 13.gün kargo 14.gün onlarda vs olarak?
  13. wndogu

tamamdır çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için bende mail olarak cayma hakkımı kullandığımı belirttim iade etmek istediğimi söyledim umarım yeterli olur
  14. wndogu

14 günlük bir sürem olduğu yazıyor internetten araştırdım ama tam emin olamadım daha demin itopyaya e mail attım bayramdan dolayı müşteri hizmetleri yoktu diye umarım cayma hakkımı kullanabilirim 1652942793 öncesinde email attıktan sonra onların bana yazmalarını vs beklemeli miyim? daha önce...
  15. wndogu

Arkadaşlar ben 5 gün öncesinde laptop siparişi verdim ve 2 gün öncesinde laptop elime geçti ve wifi yeri gözükmüyordu hem de bilgisayar benim istediğim gibi çıkmadı cayma hakkımı kullanaraktan ben bu bilgisayarı tekrardan itopyaya yollamak istiyorum pc de herhangi bir sıkıntı vs yok zaten tüm...
Top Bottom