Arama sonuçları: *

1. M

MSI A320M A-PRO Windows açılmıyor.

Aynı sorunu yaşadım ve tüm forumlara bakmama rağmen hiçbir çözüm bulamadım. Sorunu sonunda çözdüm arkadaşlar. SSD ve hdd kullanıyorum defalarca format ve bios ayarlarını kurcaladım düzelmedi ve sonunda kasanın yan kapağını açıp hddnin kablolarını çıkardım ve tekrar format atınca bios...
  2. M

Bu sistem sizce 8000 liraya alınır mı??

Keyfine göre uydurup cevap veriyorsun. Demişsiniz diyorum demişsin gibi tek kişiye özel konuşmadım. İkinci el sistem atmışsınız i3 10100f şimdi gelmiş sıfır kutulu gibi konuşuyorsun. Çok değişik hareketler bunlar aynen devam.
  3. M

Fiyatı ortada. Sıfırı 1000 TL olan işlemciyi ikinci el 9000 TL'lik sistem ile al diyorsunuz adama. Gelecek için çekirdeği vs yetersiz bir işlemci. Ryzen 5 3600 çok kötü demişsiniz. İkinci eli 2500 TL en az. Sıfırı 1000 TL olan i3 10100f önermeyin bari. Pcnin kaliteli iyi bir şey olması oyunlarda...
  4. M

Ne kadar çok boş yorum yapan çoluk çocuk var ya. İ3 10100f işlemci zaten 1000 TL. Ne diye öneriyorsunuz? 1652966636 İ3 sistemi önerenleri dinleme seneye çöpe atarsın.
  5. M

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-her-sey-dahil-tam-set-oyuncu-bilgisayari-her-oyunu-rahatliklaa-1026338738/detay Bunu al daha iyi.
Geri