Arama sonuçları: *

1. 1

trojen dosyaları buldum ne yapmalıyım

bilgisayara bir tr yama indirdigimde bir virus hatası geldi sonra tarama yapayım dedim diger bu virusleri de buldu bunları kaldırmalımıyım
  2. 1

launcher exe kurulamadı

launcher exe dosyalı oyunu kurmaya calısıyordum %90 civarinda depolamada yer yok dedi ama dosyaların neredeyse hepsi yüklenmis bu dosyaları nasıl silerim 1702272464 simdide bi anda dosyalar kendiliğinden silindi yapmam gereken bir sey varmı
  3. 1

Çözüldü✓ Yeni PC aldım açamıyorum

Bekle bakıyorum 1693823997 Ramin ışığı yaniyo 1693824304 Bilgisayarı yeni aldım açınca direk bu çıktı hiç bı yere ulaşamıyorum 1693824534 Tamamm abbim yaptı saol
  4. 1

Çözüldü✓ Yeni PC aldım açamıyorum

Yeni bilgisayar aldım açınca American megatrenda diyo acamiuorum
  5. 1

Çözüldü✓ Bu power supply güvenilir mi

Saol bazılarında tam tersini soluyosa kafam karismisti
  6. 1

Çözüldü✓ Bu power supply güvenilir mi

Rx 6700 XT li bir PC aldım çinde FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply bu güvenilir mi PC ye bir şey ölümü yazarsanız sevinirim
  7. 1

GENCER GAMİNG GÜVENİLİR Mİ?

Şikayet var diye bir site var oraya yazabilirsin bazen cevap veriyorlar
  8. 1

Gencer gaming PC satın aldım

Bir de bunun power suplyı güvenilir mi? ilk defa duyuyorumda
  9. 1

Saolun dar8sı başınıza
  10. 1

Saol
  11. 1

Merhabalar sabah 8 civarında gencer gaming den bu PC yi satın aldım https://www.gencergaming.com/victor Hala onay bekleniyor diyo
  12. 1

Toplama PC aldım faturası nerede

Bir bilgisayar aldım şu anda ihtiyaçtan satıyorum ama faturasını bulmam lazım nerededir yardım ederseniz sevinirim
  13. 1

Sitem yüksek fps almasına rağmen kasma

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-sapphire-rx-6600-pulse-msi-b450m-a-pro-max-wd-500gb-crucial-16gb/ 1658607100 Asus prime b450m-a pro Max Shappire rx 6600 çift fan 8 GB Gskill 8+8 3200 MHz cl16 ram Ryzen 5 5500 3.6 GHz WD 400gb M2 SSD 3500mb okuma Performax xercon 650 Walt 4 fan 1658607140...
  14. 1

Şu anda oyunu sildim ama 55 derece civarındaydı witcher 3 oynuyorum onda ekran kartı 60 65 derece görüyo ama ona rağmen kasmıyo
  15. 1

Aldım yine düzelmedi
  16. 1

Merhabalar geçenlerde bir bilgisayar almıştık içinde ekran kartı olarak rx 6600 Var şu ana kadar oynadığım diğer oyunlarda hiç problem olmadı ama fortnite oynarken fps hiç sabit değil 200 den 10 düşüyo sonra tekrar yükseliyo bütün ayarları en düşüğe çekmeme rağmen oynayamıyorum sorun nedir...
  17. 1

Bir PC sipariş ettim ama ödeme bekleniyor yazmakta

Tebilon adlı siteden bir PC siparişi verdim ödeme kısmından havale ile ödemyi seçtim siparişiniz alındı diyor ama ödeme bekleniyor yazıyor
  18. 1

Merhabalar siparişimi tamamladıma ama ödeme bekleniyor yazmakta

Tebilon dan havale ile sipariş verdim siparişiniz tamamlandı dedi e-posta gönderdiler gelmedi bide ödeme durumu bekleniyor yazıyı ne yapmaıyım
  19. 1

Merhabalar bana PC tavsiyesi yaparmısınız

Saol anakart sistede bi probleme sebep olmaz demi
Geri