Arama sonuçları: *

1. Α

obs te oyun için kayıt alırken yeterli verim alamıyorum

obs de ss alamadım telefon ile çekebildim . yine bu forumda yaptığım birkaç araştırma ve kendim kurcalıyarak bu ayarlara getirdim hem görüntü istediğim kadar net değil hemde takılmalar oluyor görüntüde sizce sebebi nedir?
  2. Α

obs te oyun için kayıt alırken yeterli verim alamıyorum

herkese iyi akşamlar casper excalibur laptobını kullanıyorum . oynarken kayıt yaparken sıkıntı olmuyor ama oyundan çıkıp videoyu izlediğimde kalite kötü geliyor ve 60 fps de tutmama ragmen fps düşüşü varmış gibi takılarak ufak ufak. sanırım tam yapamadım ayarları. anlayan biri yardımcı...
  3. Α

Çözüldü✓ CPU GEREKSİZ Mİ ISINIYOR ?

bu laptobı alırken 1 şeye dikkat etmedim oda ekran hz ine benimki 60 hani o yüzden yüksek fps derdim olmuyor çoğu zaman yırtılmalar oldugu için . bendeki mantık şu hani sonuçta bu bir laptop masaüstü kadar iyi soğutamayacağını bildiğim için alev topuna döndürmek yangına körükle gitmek gibi ...
  4. Α

aslında aylardır aynı oyunu oynuyorum normalde 70-72 yi zor görürdü şimdi 78 lere çıkmaya başladı. soğutucu kullanıyorum 6 fanlı modellerden görev yöneticisinde baktığımda system gereksiz yük bindiriyor gibi geldi sistem boştayken virüs yada termal macundan şüphelendim bir an bilenlerre sormak...
  5. Α

Yaz ayları geliyor daha da yükselir sıkıntı olur mu diye düşünmüştüm, teşekkür ederim .
  6. Α

HERKESE İYİ AKŞAMLAR bu sistemli casper excalibur kullanıyorum. normalde pc yi zorlamayı sevmiyorum. ömrü uzun olması için oyunlarda medium ayardan yükseğine almıyorum. control center uygulamasından kontrol ettiğimde oyun esnasında ekran kartı 60-65 derece arasında genelde ama işlemci 70-78...
Top Bottom