Arama sonuçları: *

1. Halsiz

Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor. Ekran Takılı kaldı??

Tatil ne zaman 1773573803 Olur hocam ne zaman müsait olursanız şuanlık zaten bilgisayarın üstüne örtü çekmiştim tozlanmasın diye sildim felan 1773573843 Atıyor hocam biosa zaten 1 tane ssd vardı başka bi yedek parçası yok
  2. Halsiz

hocam…:PeepoLeave:
  3. Halsiz

Letgoda Bu Sistem Nasıl Sizce? İletişim Kurayım Mı Alınır Mı?

Abi yeter ya be gidiyorum ps5 almaya 18.500 liraya buldum bitane uğraşamam PC le Bune ya ona soruyor yok buna soruyoz yok Delircem artık çıldırma evresindeyim 1772874611 Alcam bi ps5 dijital black kasa oturcam bakcam keyfime bu ne ya
  4. Halsiz

Letgoda Bu Sistem Nasıl Sizce? İletişim Kurayım Mı Alınır Mı?

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1725846055 Şöyle bi sistem gördüm şık bişeye benziyor anakartını yazmamış fakat aklımdaki plan bunu alıp bi ekran kartı güncellemesi yapmak bi zaman sonra sizce fiyatı nasıl sistem nasıl?
  5. Halsiz

Hocam Antalya’da yaşıyorum bulabildiniz mi yani bozuk bi şekilde satacam yoksa 😅 1772872535 Alan olursa tabi
  6. Halsiz

Eyw dostum bu iyiliğin unutulmıycak şövalye 👑🤺🗡️ 1771437583 😭😭😭
  7. Halsiz

Çekiyom çekiyom çıkmıyor meğer vidalamışlar .... SSD tanesi 1.5k yaa 1771424800 ARKADAŞLAR KULLANMADIĞINIZ VEYA KÖŞEDE BEKLETTİGİNİZ Bİ SSD HDD FELAN VARSA SEVAP İŞLEMEKTEN ÇEKİNMEYİP BANA GÖNDERE BİLİR ADRESİMİ POSTA KODUNU FELAN GÖNDERİM KARGO ÜCRETİNİDE ÖDERİM VARSA KIYIDA KÖŞEDE 1771424929...
  8. Halsiz

Lan o kadar sıkı yapmışlar ki bunu Burda ben kaybolurum kabloyu bir saatir arıyorum 1771418937 4gün önce arkadaşlarım geldi Oo adamda bilgisayar var felan dediler gözleri mi kaldı noldu dünden beri açılmıyor birazdan hepsine yol vericem
  9. Halsiz

Olmadı hocam yoruldum canım çıktı bilgisayarı sök tak aaa😭
  10. Halsiz

Yapma hocam kıyma yok mu çözümü 😅
  11. Halsiz

Ssd takılı değil ki hocam gelmiyor ekran gene biosa dönüyor
  12. Halsiz

Şuan biosta ne yapmam lazm hocam şuan ilk dediğiniz ssd çıkarttım ssd takılı değil biostayım ssd takınca geri o ekranda donuyor 1771417293 Bende aptallık ssd çıkardıktan sonra beklemedim sabırsızlık işte😅 1771417500 Hocam yani ssd Hocam ssd bu şekil biosta bekliyorum ne yapmam gerekiyor şuan
  13. Halsiz

Heh hocam allahım sonunda 2 gündür uğraşıyorum biostayım şimdi
  14. Halsiz

Napıyım Hocam böyle kaldı hiç bişey yapamıyorum Şuan
  15. Halsiz

Cmos işe yaramadı hocam gene ekranda takılı kalıyor şimdi ssd çıkarıp takmayı deniyim
  16. Halsiz

Sağlam hocam Ssd bios arayüzünde giremiyorum böyle kaldı ekran
  17. Halsiz

Tamamdır hocam tşk
  18. Halsiz

Feministler Cahil Cüheyla Topluluğu

😂 Bide sen iron Man düşün kadın için göğüsleri sığsın diye yer yapmış bide yumuşaklığı bozulmasın diye de ısıtıcı koymuş 1771330821 Kratosun felan kadın olduğunu hayal etsene
  19. Halsiz

Daha kötü olmaz demi hocam bak deniyorum 😅 denedikten sonra geri dönüşüm sağlıycam
Geri