Arama sonuçları: *

1. Rodein

40k Değerinde Sistem Topluyorum

Evet çok fazla donanım bilgisine sahip değilim o yüzden satın almadan önce konu açmak istedim.
  2. Rodein

Çok teşekkür ederim, kullanım amacım 3d modelleme, animasyon render işleri tabi oyunda oynayacağım. Bir tek crucial markasını ilk defa görüyorum, o marka ram ile benim corsair'in bir farkı var mı acaba?
  3. Rodein

Benim neyi niye beğenmediğimi tartışıp zaman kaybetmek yerine bana yardımcı olsanız her şey daha güzel olmaz mı arkadaşlar :(
  4. Rodein

Evet niye bir anda saldırı moduna geçiyor herkes, tercihim o yönde o yüzden istiyorum, markanın fanboyu niye olayım, daha önce amd kart kullandım ve memnun kalmadım, rtx 3070 ti'lı ve ryzen işlemcili bir sistem almak istiyorum.
  5. Rodein

Çok teşekkürler ama ryzen ve rtx'li sistem istiyorum.
  6. Rodein

Yardımcı olur musunuz peki, hangi parçalar ile değiştirmeliyim? Açıkçası rtx 3000 serisi ekran kartı ve ryzen sistem istiyorum.
  7. Rodein

Parçaların hepsi toplamda 39k'ya denk geliyor fakat uyumsuzluk veya daha iyi bir ekleme öneriniz var mıdır almadan önce danışmak istedim.
  8. Rodein

40-50k Arası 3D Tasarım ve Oyun Bilgisayarı Önerisi

Hocam bu şekilde aşırı mantıklıymış elinize sağlık, aslında uğraşmak istemiyorum ama bu kadar fiyat farkı olacaksa cazip geldi açıkçası, hem parçaları daha isteğime göre değiştirebilirim sanırım. Peki 5800x ve 3070ti iyi bir ikili midir tasarım ve oyunlar için? Farklı işlemcilerde ortaya çıkmış...
  9. Rodein

40-50k Arası 3D Tasarım ve Oyun Bilgisayarı Önerisi

Selamlar, işim gereği bir sistem toplamak istiyorum, yoğun olarak 2d çizim, 3d karakter modelleme ve animasyon için kullanacağım. Aynı zamanda oyunda oynayacağım tabi ki. Parçaları tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum hazır sistem bakıyorum, şu sıra itopya ve sinerjide kafama uyan bir kaç...
Geri