Arama sonuçları: *

1. Y

Samsung s20 fe batarya sorunu

Uygulama indirdim play storeden
  2. Y

Samsung s20 fe batarya sorunu

1733307220 Böyle bir sorunla karşılaştım cpu z değerleri budur sebebi ne olabilir sizce Yaklaşık 2 ay önce süper hızlı şarj aldim ondan sonra bu hatayı almaya başladım
  3. Y

Win11 kurarken boyle bir hata ile karsılasıyorum

win11 kurmaya çalısıyorum boyle bir hata alıyorum.
  4. Y

Bedelli Askerlik Rehberi 2023-2024

Hocam birsey sorucam ben geçen sene 24 kasımda muayene oldum ve kilomdan dolayı erteleme aldim 1 sene bugün ayın 20si ben 24unumu beklemem lazım bir daha muayene olmak için yoksa bugun gitsem sağlık ocağına muayene olabilirmiyim
  5. Y

Razer blackshark v2 X aldım 7.1 etkinleştiremiyorum

Anladım hocam şuan ise gidiyorum sabah deneyeceğim teşekkürler
  6. Y

Öyle dostumda satıcıya yazdım bakalım yokuş falan yaparsa cok ugrasmam
  7. Y

Kutunun içinden qr kod indirme yeri çıktı fakat aktivasyon kodu cıkmadı o kısımda For a full suite of customization features upgrade to thx spatial audio at a special price of USD9.99 böyle bir şey yazıyor bu kodu nasıl temin edebilirim.
  8. Y

Razer Blackshark v2 X aldım fakat mikrofon calısmadı

Baktım giriş aygitinda sadece default ve mikrofon yazıyor
  9. Y

Hocam sadece dcddn gelen sesleri duyamıyorum çok ilginç ya
  10. Y

Arkadaşlar bugun geldi elime dönüştürücü takılı halde geldi ben bi ucunu pembe tarafa bir ucunu yeşil tarafa taktım kasanın önüne lakin ses alabiliyorum mikrofonum calısmadı. Sonra kasanın arka kısmina taktım bu sefer mikrofon calıstı lakin ses alamıyorum dogru yerlerinede taktım eminim normal...
  11. Y

ELITE-6700XT alınır mı?

Sıvı soğutucu gerekebilir ryzen işlemciler ısınıyor güçlü kart
  12. Y

Galatasaray , Mauro İcardi'nin Maaliyetini Açıkladı

İyi bir lig olmadığını hem fikiriz lakin Türkiye iyi bir pazar icardi sorunlu bir adamdı ınter de yaşadıkları pariste yaşadıkları burada insanlar sahiplendi. 1690721143 Tabikide her zaman diyorum Galatasaray taraftarı bu konularda çok iyi bak fenerin sevilla ya elenmesinin sebeplerinden birisi...
  13. Y

Galatasaray , Mauro İcardi'nin Maaliyetini Açıkladı

Adamın para değil de sevdiği yere geldiği gerçeğini niye anlamiyorsunuz ki karisi deli gibi para kazanıyor bu adamın paraya gitmeyecegini bilmek için ne yapması lazım. Transfer başarısı demiyorsunuz da hala birsey ariyorsunuz
  14. Y

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P Sisteminde Özelleştirme

İşlemciyi 5600 yapabilirsin ssdyi 1tb
  15. Y

Telefon resmen Yanıyor :(

Sanmıyorum gayet güzel bir telefon
  16. Y

Telefon resmen Yanıyor :(

S20 fe alabilirsin az birsey daha bütçeyi yükseltip
  17. Y

Hdml kablosu veya dp kablosu hangisini secmeliyim

Açtım da şuan dp taksam bana bir artisi olurmu onu düşünüyorum rx 6500 xt ekran kartım var
  18. Y

Hdml kablosu veya dp kablosu hangisini secmeliyim

https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/ Elimde bu monitor var hdml kablosu ile kullanıyorum 144 hz alıyorum display port takarsam hdml yerine herhangi bir artısı olurmu
  19. Y

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı.

Sistem güzel kasa daha kaliteli olabilir bide fiyati nedir sistemin
Top Bottom