Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yüksel

Yardım Apple 2022 Macbook M2 Air mı Pro mu?

başka mesajla karıştı pardon
  2. Oğuzhan Yüksel

m2 için koruma YouTube 8 vs 16 gb m2 air testleri izlerseniz farkı çok rahat anlayabilirsiniz işlem süreleri kısalıyor vs.
  3. Oğuzhan Yüksel

256 gb iş görür bence yanına ssd alırsınız 4.000 tl 512 gb için pahalı onun yerine güzel ssd alınır 1661274745 evet biraz parmak izi bırakıyor teşhir ürününe bakarken parmak izlerim orda kaldı uzay grisi kullanıyorum ok leke tutan bir yüzeyi yok
  4. Oğuzhan Yüksel

masaüstünde kullandım laptopta bence pc ile alakalı olabilir 1661274550 midnight blue stoklarda kalmıyor sizin zevkinize bağlı ama gerçek gözle görünün ona göre karar verin bence stoklarda kalmayabiliyor midnigth blue
  5. Oğuzhan Yüksel

dün 3 4 saat lol oynadım hafif ısınma vardı oda çok kısaca ısınmıyor diyebilirim sıcaklık degerlerine hiç bakmadım ama çok ısınmadı normaldi hafif sıcaklık vardı fes degerleri full ayarlarda 120 -130 arası usb c çogaltıcı almadım macig mouse vardı onu kullandım
  6. Oğuzhan Yüksel

dün 3 4 saat lol oynadım hafif ısınma vardı oda çok kısaca ısınmıyor diyebilirim
  7. Oğuzhan Yüksel

dün MacBook Air m2 16 gb aldım sürekli ağır yüke bindirmeyeceksen örneğin üst üste sürekli 4k video editlemek pro almanın bir mantısı yok hemde m2 airin kasası ve ekranı yeni aynı şekilde kamerasıda işlerini çok rahat görür midnigth Blue istiyordum ama kalmamıştı gri rengini aldım gayet güzel...
  8. Oğuzhan Yüksel

Çözüldü✓ M2 AİR VS M1 Mackbook pro

Yardım ettiğiniz için teşekkürler M2 air 16 gb aldım teşekkürler
  9. Oğuzhan Yüksel

Teşekkürler m1 16 gb alabilirim yada m2 8gb m1 ile m2 arasında devasa bir fark yok ama ram çok fark etirirmi macosta
  10. Oğuzhan Yüksel

1661109036 üst üste çoklu işlem yapınca ısınırmı acaba m2 birde ram avantaji ne kadar farkettirir acaba
  11. Oğuzhan Yüksel

Merhabalar arkadaşlar yazılım mühendisligi okuyacagım M2 Air 8gb ile Mackbook Pro M1 16gb arasında kaldım sizce hangisini tervih etmeliyim yazılım ve çoklu işlemlerle ugraşıcam arada dizi falan izleyi nette takılıcam
  12. Oğuzhan Yüksel

Oyun Oynarken Ekran Takılıp Kalıyor Reset Atmadan Düzelmiyor

ram testi sonucunda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı dedi
  13. Oğuzhan Yüksel

Önceden psu şüphelenip corsair 1000 w bir psu denemiştim yine aynı sorun devam ediyordu ram testi hic yapmamıştım
  14. Oğuzhan Yüksel

Herhangi bir oyunu oynarken biraz oynadıktan sonra yada başlarında ekran takılıp kalıyor reset atmadan düzelmiyor. oynadığım oyunlar Gta 5 Forza Horizon 4 F1 2020 bütün sürücüler ve yazılımlar güncel bıos ta güncel sürücüleri silip tekrar kendim kurdum yıne bir şey değişmedi OYUNLAR SSD YE...
  15. Oğuzhan Yüksel

Papara kart guvenilirmi?

güvenilir
  16. Oğuzhan Yüksel

PC de Spiderman oyunlarını nasıl oynayabilirim

Bilgisayar tarafında Spiderman oyunlarını nasıl oynayabilirim
  17. Oğuzhan Yüksel

en sevdiğiniz filmler

rush hour komedi polisiye üstüne
  18. Oğuzhan Yüksel

Öneri Logitech F710 Alınır mı ?

f710 bağlantı sorunu oluyormuş ara sıra ne kadar doğru kullanmadığım için bilmiyorum yakın zamanda post açmıştım Gamesir t4 Pro önerdiler benim hoşuma gitti özelikleri falan ihtiyacıma göreydı aliexpresten aldım kuponla 230 TL civarı fiyata geliyor
Geri