Arama sonuçları: *

1. Mosvinte

Türk Telekom Fiber mi geliyor?

almam dimi 16 mbps hız?
  2. Mosvinte

Arkadaşın birisi fiber çekildiği halde hala 16 mbps alıyorum dedi o yüzden biraz garibime gitti
  3. Mosvinte

kutunun koyulacağı yer evimin 3 veya 4 metre ilerisinde sizce 16 mbps den kurtulabilir miyim evime kadar fiber gelir mi?
  4. Mosvinte

VDSL veriliyor bir yanlışınız var hocam saha dolabına kadar fiber eve kadar bakırsa VDSL oluyor.
  5. Mosvinte

Nasıl yani 16 Mbps niye veriyorlar fiber varken
  6. Mosvinte

Evim saha dolabı koyulacak yere çok yakın sizce evime kadar fiber çekerler mi ve hangi tip saha dolabı koyarlar?
  7. Mosvinte

Evim saha dolabı koyulacak yere çok yakın sizce evime kadar fiber çekerler mi ve hangi tip saha dolabı koyarlar? 1635008534 TürkNet YAPA ile internetimi sağlıyorum sizce saha dolabı koyulduğu zaman VAE ye geçiş yapabilir miyim çünkü 1875 metredeki santrale bağlıyım :D
  8. Mosvinte

sizce şöyle bir dolap koyma ihtimali var mıdır
  9. Mosvinte

Hocam bu dolap peki nasıl bir dolap olur nasıl tip dolap koyarlar sizce?
  10. Mosvinte

Aynı durumdayım bende ADSL kullanıyorum Fiber ya da VDSL gelse yararlanabilir miyim çünkü bu saha dolabı evimin 3 4 metre ilerisinde
  11. Mosvinte

Elektrik direğinin yanına da ek olarak boru koydular onu ne için koymuş olabilirler bir fikriniz var mıdır?
  12. Mosvinte

Bundan 3 gün önce 3 4 kişi gelip Türk Telekom logar kapağından kaldırıma kadar asfaltı delip altından bir çeşit turuncu kablolar geçirdiler ve 3 tane siyah boru yerleştirip gittiler. Dün tekrardan gelip resimde gördüğünüz beton taşı yerleştirip ek olarak 2 tane daha boru eklediler. Başka bir şey...
  13. Mosvinte

Asus GeForce GTX1660 Ti FurMark Testi

14. Mosvinte

GamePower Ursa yazılım sorunu

Sorun mouse da değil yazılımdaymış gamepower kullanıyorum gayet güzel bir marka kulaktan dolma sözlere kanma bence. 1587615374 Sorun yazılımdaymış.
  15. Mosvinte

GamePower Ursa yazılım sorunu

Merhaba. GamePower Ursa yazılımında DPI ayarladığım zaman bilgisayarı ya da yazılımı kapattığım zaman DPI'1 de oynuyorsam DPI 2'ye alıyor ama DPI değişmiyor sadece DPI yeri değişiyor her şeyi denedim ama olmadı. 1587166728 Yazılımı açıp DPI 1'e aldığım zaman 1587166782 Yazılımı kapattığım zaman
  16. Mosvinte

Gamepower Ursa alınır mı?

Fiyatım 160 TL olsa G203 alırım ama maalesef 130 TL
  17. Mosvinte

Gamepower ursa sensörü pmw 3325 sensörü güçlü Bir mouse
  18. Mosvinte

Önerdiğiniz mouse da yazılım desteği yok
  19. Mosvinte

Arada 370 TL fark var 1586801778 Sizin mouse nedir