Arama sonuçları: *

1. E

RDR2 VPNSİZ AÇILMIYOR HELP

dün epic gamesten aldım oyunu indi vs tam giricem social club internet baglantısı yok diye atıyor,vpn açtım o şekilde giriyor ama bu seferde oyunun online kısmına girmiyor(yüksek pingden dolayı sanırım),bu social şeysini vpnsiz nasıl açabilirim gta 5 te vs başına gelen vardır illa :unsure:
  2. E

Fifa 23 alabilecegim bi site pls

Tesekkur ederim oyle yapacagim
  3. E

Evet bende biraz gezindim bulamadim neyse treni kacirdik bi sonraki indrime artik
  4. E

Arkdaslar ben gece calisiyorum,dun isten geldim fifa 23 indirimdeyken alicaktim qlmadim uyudum uyanip ise gittim ulan indirim bitmis 😂 indirim devam eden steam key satan bi site onerebilirmisiniz
  5. E

Migros sanal market aracli kurye

Arkadaslar merhaba migros sanal markete girmeyi dusunuyorum,arac alicam aylik aracin odemesi 14k,sizce kurtarirmi ve calisma kosullarina dair hicbiyerde duzgun bilgi bulamiyorum,bu isi yapan veya cevresinde yapanlar varsa bilgi verebilirmi
  6. E

Ttnetten kurtarin beni

Arkdaslar bizim pederi her taahut bitimine dogru arayip kandiriyorlar,neyse konuya geleyim yine 2 yil kitlemisler 16 mbit 5 para etmez internete aylik 100 kusur lira veriyoruz,suan bitimine 1 yil 3 ay var iptal etsem ne kadar fiyat cikartirlar,ve turknet ne kadar karsilar bilgisi olan krallari...
  7. E

getir lays klasik 150g 4.99tl

Goremedim bittimi acaba 18 tl hala
  8. E

Çözüldü✓ Freedos format atamiyorum

Windows kuramiyorum sorun orda,usb ye windows kurdum ama boot seceneklerinde gorunmuyor 1656753118 İlerde bu sorunu yaşıcak arkdaşlar için yaziyorum,ben format için flash olustururken windows usb/dvd kullaniyordum ondan gormuyormus rufus'la kurulum yapinca gordu
  9. E

Çözüldü✓ Freedos format atamiyorum

Freedos cihaz aldim usb format aticam ama ne bellekleri goruyor nede usb bi yardimci olurmusunuz
  10. E

2. el iphone x alınır mı

Alinir knk apple urunlerinden zarar etmezsin
  11. E

Grafik icin laptop onerisi ucuz yollu

Merhaba,arkdaslar ps,ai,ae,blender, tarzi 3d cizim video edit cizim programlari icin is gorucek yolda birakmicak f/p sistem onerebilirmisiniz.
Top Bottom