Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Yardım Şarjlı Diş Fırçası Önerisi Lazım.

6 ayda 1 diş hekimine kontrole gittiğinizde diş taşlarınız olmuyor/minimal düzeyde oluyorsa, dişleriniz çürümüyorsa ağız hijyen rutininiz gayet iyi demektir. Elektrikli fırça almanıza gerek yok. Önemli olan fırça değil tekniktir. Tanıdığım periodontistlerin çoğu Curaprox 1560, Tepe medium/soft...
  2. Erdem Arslan

Yardım Şarjlı Diş Fırçası Önerisi Lazım.

Pro modeller eski serideki fena olmayan motorlardan birini kullanıyor diye biliyorum. Ayrıca eski serinin fırça başlıkları daha ucuz. Bir de yeni io serisinde tasarım hatası var. Fırça başlığı ve gövde birleşiminde çok fazla boşluk var. Ne kadar iyi bakarsan bak küfleniyor. Ayrıca bu ürünleri...
  3. Erdem Arslan

🔥İndirim Zoko Ice Pro Bp6 Siyah/Beyaz Tek Kule Tipi Soğutucu - 942 (S) / 987 (B)

Galiba bunlar tek kuleye öne bir tane standart arkaya da reversed blade fan takmış. Videoda ''CFM değeri diye bir şey varmış ilk defa duydum'' diyor anlatan kişi :D. Ürünün resmi sayfasında fanların sesi ve statik basıncı belirtilmemiş. Bu fiyata bilemedim.
  4. Erdem Arslan

🔥İndirim Nivea 3 Deodorant 3 Roll On 3 330tl

Bu ürün çok mu ucuz yoksa bana mı öyle geldi? İndirim kaplanı nedir dostum?
  5. Erdem Arslan

Buzdolabı Tavsiyesi Bütçe 50.000 TL

Usta benim için markanın bir önemi yok ürün önemli. Bu Samsung'daki garanti çok önemli bir şeyse Samsung bakarım.
  6. Erdem Arslan

Rehber Her Bütçeye Uygun Detaylı Mouse Rehberi

Bunlar nasıl renkler hanımefendi. Erkek adam bunları nasıl kullansın. Pembe renk mouse mu olur.
  7. Erdem Arslan

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

LF3 Pro'daki F12 P fanlar düz LF 3'teki fanlardan daha iyi. Kendi fan curve'ünü ayarlarsan aynı desibel veya aynı RPM'de LF 3 Pro daha iyi soğutuyor.
  8. Erdem Arslan

🔥İndirim Gıgabyte Gamıng 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3050tl

Şuan 3000 bin lira bandında 360mm oldukça iyi soğutucular alınıyor. İlk sayfadaki mesajlarda atılan soğutucular gayet kaliteli ürünler. Kuvvetle muhtemel hepsinin performansı konudaki 240 mm üründen iyidir. Senin o markaları veya o ürünleri bilmemen onların kötü olduğu anlamına gelmiyor...
  9. Erdem Arslan

Bir tarafta duvar diğer tarafta mutfak tezgahı var. Buzdolabı sokacağız diye evi mi yıkalım :kekw:. 1780858786 Onu akıl edemedik ama Scofield ile evi yıkmaya karar verdik şimdi. Ne lanet bir işmiş bu ya. Almıyorum kardeşim. Bundan sonra yemekleri balonda kurutarak saklayacağım. En azından ölçüm...
  10. Erdem Arslan

Benim mutfakta dolap koymak için 80x190 cm alan var. Bu modelin eni 83cm. Sığmaz malesef.
  11. Erdem Arslan

Usta bu ürün kapıdan girmese balkondan girer. Senin dediğin gibi olsa bir sürü sıkıntı yaşanırdı. Ben şimdi gidip apartman, daire, asansör kapısı mı ölçeyim :) . Bunların soğutcu ve dondurucu hacmi değişiyormuş. Benim ayrı dondurucum var. Bana soğutucu hacmi büyük bir şey lazım. Bu modelin...
  12. Erdem Arslan

Mutfakta 80x190 cm alan var. Standart değil mi bunlar?
  13. Erdem Arslan

İyi günler herkese. Samsun'da yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 50 bin lira bütçeye buzdolabı bakıyorum. Taksit seçeneğinin olması benim için iyi olur. Daha ucuza alsak aynı işi görür mü? Yoksa daha pahalısını mı almak lazım? Buzdolabından bir şey anlamadığım için size sormak istedim...
  14. Erdem Arslan

🔥İndirim Asus-Prıme-Rx9070xt 34999 TL Amazon 9 Taksit

Forumda insanlar 5080 almasın diye bir tarafımı yırtıyorum neredeyse. Çünkü 5070 Ti'a kıyasla neredeyse her zaman performansına göre fiyatı fazla. En fazla Zotac'ın giriş modeli yerine Colorful 5080 önermişimdir. Ekran kartı fiyatları anlık değiştiği için o an mantıklı olan odur. Asus prime...
  15. Erdem Arslan

2 bin daha verip Pulse almak yine de daha mantıklı.
  16. Erdem Arslan

Vatan indirimlerinde Taichi düşmeye başladı 40'a. 40 bandını geçtikten sonra hiçbir 9070 XT satmaz. Ayrıca 1 sene öncesine kıyasla AMD kartlarda çok büyük bir fiyat farkı yok. 1 sene geçti. Dolar kuru gitti, bellek krizi var ve giderek büyüyeceği öngörülüyor, enflasyon ve siyasi krizler var. Bu...
  17. Erdem Arslan

Öneri Hava Soğutmadan Sıvı Soğutma Geçilir mi?

Sen ne yaparsan yap o kasa odayı ısıtacak. Odayı soğutmak istiyorsan klima al. Hava soğutma da taksan sıvı soğutma da taksan yapacakları iş aynı. İşlemcideki sıcaklığı odaya yaymak :). Sıvı soğutmalar odayı soğutsaydı klima değil sıvı soğutma alırdık evlere :kekw: .
  18. Erdem Arslan

Öneri 360mm Sıvı Sogutma Onerısı

Ben paranın alabileceği en iyi sıvı soğutmaları önerdim. Tasarım işi biraz göreceli olduğu için o konuda bilgim yok.
Geri