Arama sonuçları: *

1. A

max 2k krampon önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJV2D4Q8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1 Siyahını 1.600'e aldım ama prof oynayacaksan 2k falan çok düşük fiyat kalır iyi bir şey istiyorsan
  2. A

🔥İndirim Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat) 18.500 tl

Satıcı Esse teknoloji, amazon lojistik getiriyor sadece. Satıcı araştırmadan almayın
  3. A

600-700k otomatik araç önerisi

Auris'de olur yaris'de olur. Arkadaşım 2 3 yıl önce temiz bir yaris buldu manuel. Araç hem yakıt cimrisi hem de bakım hariç masraf çıkarmadı. Yenge kullanacaksa hele yaris daha iyi olur bence. Neredeyse her yere sığıyor araç. O teknik kısımlar hakkında benimde bilgim yok maalesef.
  4. A

600-700k otomatik araç önerisi

Bu bütçelerde otomatik modeller için toyota honda harici bakmamak lazım diye düşünüyorum. Boş yorumcuları da fazla sallama ötsünler, ince eleyip sıkı dokumak lazım araç işi sıkıntılı iş geri dönüşü zor olur.
  5. A

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

Geleceği düşünerek şuan kullandığım 11400F ve msi forge 100r kasa için alayım dedim ama sığacağı çok aklıma yatmadı
  6. A

GAMING-DUAL7800XT alınır mı??

Bende bu sistemi almayı düşünüyorum aslında. İşlemci soğutucu Assassin spirit - Ram 32 gb - ssd 1 tb Bunları özelleştirince 41.215 TL'ye çıkıyor. Mantıklı oluyor mu böyle yapınca. Arkadaşta muhtemelen sitede vade farksız 6 taksit imkanı olduğu için tercih etti bende o yüzden buradan bakıyorum...
  7. A

Yardım 2011 model otomatik cruze 1.6 LS Plus alınır mı?

Firma Türkiye’den çekildi diye biliyorum. Otomatikte en önemli konulardan biri şanzımandır. Durum varsa Toyota, honda, ford bakmanızı öneririm
  8. A

Çözüldü✓ Sizlerden 4070 super sistem önerisi istiyorum

Atılabiliyormuş link dün geceki mesajda atamamıştım https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. A

Çözüldü✓ Sizlerden 4070 super sistem önerisi istiyorum

Bende 4070superli vulcan sistemine işlemci soğutucu ekleyip alacağım sanırım 44.400TL'ye geliyor kararım değişmezse aynı siteden. Arkadaşlara vade farkı olmamasından dolayı malum siteden aldığımızı söyledikçe inadına vade farkı olan sitelerin yapmış olduğu sistemleri atıyorlar.
  10. A

Gaminggen 35K Sistem tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Assassin spirit işlemci soğutucu ekleyip 44.400 Tl'ye 6 taksitle alınabilir bir sistem midir
  11. A

Steam çöktümü, bende mi sıkıntı var ?

Haftalık güncelleme zamanı, salıları çarşambaları bağlayan geceler oluyor bakım yapılıyor. Bu gecelerde sürekli olarak
  12. A

Sunrıse-4070 sistem alınır mı?

Bende aşağı yukarı aynı fiyatlarda sistem bakıyorum, arkadaşlar daha çok diğer sitelerin sistemlerini tavsiye ediyor ama gmggentr de 6 taksit vade farksız olması tamamen oraya kaydırıyor. Kartımın hesap kesimini bekliyorum bende özelleştirmeli bir 4070 kasası alacağım aynı siteden kararsızım...
  13. A

DDR5 ve özelleştirmeli sistem tavsiyelerinize de açığım arkadaşlar
  14. A

Öncelikle herkese iyi geceler&günler. Şuan hali hazırda 2022 yılında toplamış olduğum 11400F ve 6600xt bir sistemim mevcut. Belki de son pc güncellemem olacağı için 2K monitöre geçeceğim bir sistem araştırıyorum. Gaminggen'den isteme nedenim kartıma 6 taksit imkanından dolayı. oyun olarak çoğu...
  15. A

Yardım FC24 Sezonlar da karşıma cok guclu rakip geliyor surekli

Gücü düşük takımlarla oynamayı seviyorum ama sürekli üst segment takım gelmesinden dolayı oynamıyoruz :)
  16. A

Yardım FC24 Sezonlar da karşıma cok guclu rakip geliyor surekli

Ben çözümü varsa bulamadım, sürekli real - psg - m.city oyuncularıyla uğraşmaktan bıktım gerçekten
  17. A

Xbox şarj kitinin alternatifi var mı

6 ya da 8 tane pilim var, hiç bir zaman şarjsız kalmadım. Misafir geldiği zaman ikinci kol bile dolu oluyor. Başta 2 ya da 4 pil alsanız yeter, indirim dönemlerinde doldurma döngüsü bol olan pilleri topluyoruz zaten
  18. A

Fifa24 çarpaz oyuncu hakkında

Yeni nesil konsollar yeni nesillerle eşleşir. Örneğin arkadaşım Ps5 ben Series X ile oynuyorum. Ps4 ve 5 oynayamazsınız diye biliyorum. Oyun sürümleri bile farklı anca bizim xboxta mesela bir xbox one bir de yeni nesil versiyon var, xbox one olan arkadaş ile ikimizde aynı sürümü yükleyip...
  19. A

Kahve dünyası 40x18gr 3ü1 arada 102TL

Teşekkürler
  20. A

XBOX 9.NESİL controller [A] tuşu basılı kalıyor

İade etmene de gerek yok aslında, microsoft garantisi varsa ki vardır diye düşünüyorum, cihazın microsoft hesabına kaydettikten sonra değişim talep ediyorsun ups ile kargoluyorsun yaşadığın yere göre maksimum 1 haftada kapalı kutu yeni gamepad'i gönderiyor Microsoft
Top Bottom