Arama sonuçları: *

1. bendogukann

Kız arkadaşıma Laptop önerisi gerekiyor 30K bütçe

Çok Teşekkürler dostum, masaüstü fikirlerine de almak isterim 30-40K bandında
  2. bendogukann

Çok bi' bütçe arttırma şansımız yok 40a kadar belki olabilir
  3. bendogukann

Hem oyun oynayabileceği hem de okuduğu bölüm için gerek programları gerek dersleri için bir Laptop önerisi gerekiyor arkadaşlar. Masaüstü de olabilir ama kesinlikle önceliğimiz Laptop'dur. Çoğu siteye baktım ama tatmin edici bir şey göremedim. Belki sizlerin bir bildiği vardır. Çok teşekkürler ^^
  4. bendogukann

Yardım Asus ROG Delta S Animate yerine Kablosuz veya Wireless Oyuncu Kulaklığı önerisi gerekiyor, Bütçe de sınır yok

Hali hazırda kullandığım Asus ROG Delta S Animate kulaklığım mevcut fakat tüm ekipmanlarımı kablosuz modellere çekmeye başladım ve eksik olarak sadece kulaklık kaldı. Kullandığım kulaklığın özelliklerine yakın veya kat ve kat daha iyisi varsa önerir misiniz rica etsem
  5. bendogukann

Çözüldü✓ Anakartımda ki DP girişi ile görüntü alabilir miyim?

Agalarım selam, Gaming Gen üzerinden Ultima-6700xt aldım ve kargom bugün geldi fakat ekran kartım yarın gelecek. 32 inç 165 hz 2k monitörün DP kablosunu anakart üzerinden takıp görüntü alabilir miyim sizce? İşlemci Ryzen5 5600 mevcut. Apu bir sistem değil fakat yine de sorayım dedim...
  6. bendogukann

Rx5700 XT'li sistem alacağım önerileriniz lazım.

Onu almak istiyorum da 10 kişiden 5i watman hatası alıp duruyormuş
  7. bendogukann

Kanka bu PC hakkında çok fazla watman hatası alan varmış ondan korktum
  8. bendogukann

20bin ₺ bütçe ile hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.

Agalarım tekrardan selamlar, bütçem maksimum 20bin ₺. Asus Tuf Gaming VG258QM 1080p 280 hrtz monitör hazırda bekliyor.
  9. bendogukann

Kazık yemekten kurtardınız beni saolun agalarım
  10. bendogukann

Evet kesinlikle kazık yiyormuşum
  11. bendogukann

Evet sanırım kazık yicem en baba ederi nedir?
  12. bendogukann

Agalar selam, çok samimi olduğum bir abiden bir sistem alacağım ikinci el olarak. Sistem özellikleri kısaca; Asus PRIME X570-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Corsair Vengeance LPX 2×8 GB 3200 MHz DDR4 Ram Dahua 256 GB C800A C800AS256G 2.5" SATA 3.0...
  13. bendogukann

Casper Excalibur G770 3050ti fikirlerinizi düşünüyorum

Biz ölelim valla
  14. bendogukann

Marka model söyler misin kankam
  15. bendogukann

32ram ve 1tb m2 ssd'li bir sistem şart ama laptop olarak. Marka-Model önerilerin var mıdır? Pasaj üzerinden bakayım
  16. bendogukann

Agalarım selam, Turkcell Pasaj üzerinden taksit ile alabileceğim en iyi Laptop sadece bu marka var. Sorum ise şudur; Sadece Pasaj üzerinden alabildiğim için özelleştirme lüksüm yok. Takıldığım tek nokta ekran kartının 4gb modeli olması. Sizin fikirleriniz nedir 29k'ya almakla pişman olur muyum...
  17. bendogukann

Hem Kazım Hem Oyun İçin Sistem Önerisi

Mantıklı, fakat nasıl bir sistem ayarlamalıyım pek bilmiyorum.
  18. bendogukann

Hem Kazım Hem Oyun İçin Sistem Önerisi

Selamlar, zorluklarla biriktirdiğim parayla bir kasa toplamak istiyorum. 32gb Ram ve AMD bir sistem olsun istiyorum. Sistem önerilerinizi merak ediyorum ☺ Teşekkürler. 1653183890 ; sistem günün 20 saati kazım arada 2,3 saat kadar oyun oynar bazen de yayın yapmak üzere bir setup önerisi...
Geri