Arama sonuçları: *

1. LaZz61

❌İndirim Bitti! DeepCool CH 780 - 4999 TL

Evt ben hava akışını seçmiştim görseldeki kasa işte
  2. LaZz61

Bu kasayı bende komple satasım geliyor 420mm çok abartılıymış gereksiz buluyorum artık :)
  3. LaZz61

ne bileyim topram neler çektiğimi sende hatırlıyorsundur ekran kartımı bozuldu vay öyle böle yeni riser gelince anladım durumu :D
  4. LaZz61

Yardım COLORFUL İGAME 4070SUPER COİL WHİNE SORUNU VE GARANTİ SÜRECİ

Müşteri memnuniyeti adı altında asus değişim yapıyordu en azından raporu çıkarıyordu bu ses takıntısı olmayanlar bu konuyu anlayamaz 3 4 tane rog 4000 serisi kart iade etmiştim değişimden gelenle birlikte cw devam edince markayı değiştirdim sorun çözüldü :D
  5. LaZz61

Yardım COLORFUL İGAME 4070SUPER COİL WHİNE SORUNU VE GARANTİ SÜRECİ

markanın cw ye yaklaşımı güzel demek bu marka alınabilir :) gigabyte 4000 serisinde cw minimum diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum.
  6. LaZz61

Benim riser bozuldu diyıorum kanka yeni riser gönderdi fabrika çinden vergisiz bunu da yaptı marka heee adamlar kral. Ekran kartımı bozuldu diye aklım çıkmıştı anakartmı acaba derken riser mortlamıştı :D pcle 4.0 sürekli düşüyordu 2 ye felan drop yiyordu ekran kartı kendi kendine :S Şimdi zaten...
  7. LaZz61

Riseri cok kaliteli değil he ben risersiz kullanıyorum önceden kablo arızası sorunu yaşadım deepcool morpheus da. Ama kasaları güzel 420mm için birebir sıkışık olmuyor sistem.
  8. LaZz61

NVDİA ÜRÜNLERİNE ZAM GELDİ

dün amazondan 9 taksit 5080 trioyu aldım sabah 80k üstüne çıktı ve 9 taksit kalktı :S Tüm marka modellere direk zam geldi ufak ufak getiriyor diğer firmalarda.
  9. LaZz61

Bios Ekranından İleriye Gidemiyorum Windows kuramıyorum

Boot ekranından format atacagınız belleği seçtiğinizde hiç bir işlem başlamıyor yani. Burada önelikle boot ekranından biostan yada ssd yi görüyormu sistem ona bakın sonra format atacagınız belleğin calıştıgından emin olun. SSd bozuk dahi olsa format ekranına kadar gidebilmeniz gerekiyor usb...
  10. LaZz61

LG 2026 Yılında Çıkaracağı Monitörleri Tanıttı!

:S 4k 32 tandem 4. nesil Nerde ekmek banalım hemen.
  11. LaZz61

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Al kardeşim gelsin kullanırsınız biraz gümrük biraz sen :)
  12. LaZz61

MSI 5070 Vanguard masaüstünde coil whine (Servispoint deneyimi)

Şansını dene ama ücret iadesiyle karsılaşabilirsin. Stoklarda yok ayağı çekebilirler rapor almakdan daha zor olan satıcıdan ürünü alabilmek :(
  13. LaZz61

Direk servise gönderip cw yi belirtebilirsen doa raporu cıkar değişim iade tamamen aldığım firmaya bağlı.
  14. LaZz61

Ucuz 5080 vs Pahalı 5070 Ti

Son gale :)
  15. LaZz61

Neden cw sorunu olan kartı direk iade etmediniz servisle değişimle gereksiz zaman kaybettiniz.
  16. LaZz61

asus veriyordu doa raporu ama sonrasında firmalarla uğraşıyordum yolun zor ama raporu alırsan değişim gerçekleşir hepsiburada satıcılı stoklarda olduğu sürece. Lakin benim 3. rog değişimden kapalı kutu gelen kartım da cw li çıkınca kendimi duvarlara vurasım gelmişti bu zahmetin karşılığı bu...
  17. LaZz61

🔥İndirim PNY Epic-X Triple GeForce RTX 5070 Ti OC 45.299,07 TL (4 TAKSİT)

Soğutma ya başka bir fark yok 4000 serisinde kullandım güzel serin çalışıyordu 5000 serisinde deneyimlemedim.
  18. LaZz61

bu seri değil zaten plus serisi üst seviye bir kart bu düz modelin rgb versiyonu.
  19. LaZz61

Plus olmasa da iyi model ama satıcı korkutucu
  20. LaZz61

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Aynen öyle normal masaya koyup kullanmak imkansız geliyor şuanda bana :)
Geri