Arama sonuçları: *

1. LaZz61

En ucuz 35Mbps tarife?

35 mb mi 660 :S cidden iyi vermişler bana da o zaman 18 ay sözleşmeli
  2. LaZz61

En ucuz 35Mbps tarife?

855 den kitlediler daha dün ttnet :S 100mb vdsl
  3. LaZz61

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bende bu ekipman sevdası çok şükür yoktur :D
  4. LaZz61

Tridentz ve asus anakart uyumlulugu

Ben xmp 7200 7000 mhz listede olmayan ramleri kullandım hiç sorun yaşamadım mavi ekran vs Şuanda expo ram kullanıyorum gene bir sorun yaşamıyorum benim ramler de yok listede mesela . İkinci el iade ile uğraşma deneyimleyin sorun yaşarsanız satıp expoya geçersiniz ama o anakart listesini pek...
  5. LaZz61

Tridentz ve asus anakart uyumlulugu

Her ram test edilmiyor o listeye güvenme o kadar. Kullanırsın 6000 mhz xmp açarak . Amd için expo önemli diyorlar bende pek anlamıyorum o işten. Daha stabil oluyormuş İade edip tekrar expo almak içinizi rahatlacaksa değerlendirin içinizde kalmasın
  6. LaZz61

Bende 2 adet var. Deepcool markasına mail çekmiştim göndermiştiler yurt dışı yasaklarından önce. Anakart sorunluymuş riser a bağladık arızalı diye öyle yedek oldu elimde. Durmasının bir anlamı yok belki de ikisini de elden çıkarıp 5.0 kablo alırım
  7. LaZz61

morpheusdan çıkma 4.0 riser kablo var o para eder mi.
  8. LaZz61

Top Kısmında 420mm Radyatör Destekli Kasa Arıyorum

Yok çıkarıp radyatör takıldkdan sonra geri takabiliyorsun egzoz fanını ama gördüğüm kadarıyla vida degil de lastik tutamaçlarla takıyorlardı egzoz fanını.
  9. LaZz61

Top Kısmında 420mm Radyatör Destekli Kasa Arıyorum

lancool 3 üst kısma egzoz fanı cıkararak sıkışıkta olsa takılıyor. Morpheus stoklarda olsa onu önerirdim ama yok. Burası lancool 3 en uygunu
  10. LaZz61

Royal Seri Bellekler Neden Pahalı Bilen Yok mu?

Namık kemal gskill serisinin coğu rami aynı ya dümen şekil şukul sadece. 7k dan almıştım 64 gb yapmadığıma çok pişman oldum kim bilebilir bellek krizi gelecek :D görsel şölen sunuyorlar kasada 4 lü olsa sorun yaşardım belki ama tam olurdu
  11. LaZz61

Royal Seri Bellekler Neden Pahalı Bilen Yok mu?

Bellekler beyaz sisteme de siyaha da çok güzel gidiyor. Kutusundan tut bellek eline alıp görünce anlıyorsun neden premium olduğunu. Tabi satmaya kalkınca kim alır bilmiyorum elitlik kovalayan harici. Genelde fp ürün peşinde bizim millet. ikinci elde bol ram olmalı bu aralar vatanı patlatıp satan...
  12. LaZz61

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Buna kesin diyebilen yoktur :ASDA
  13. LaZz61

1080p harici işlemci pek fark etmez hocam
  14. LaZz61

Kartta sorun yok o zaman acaba driver sil kur vs fark yaratırmı cidden düşük sıcaklığı kart kullanımı 99 diyor ama mhz de okey ilginç. Başka oyunlarda denediniz mi
  15. LaZz61

furmark da nasıl çektiği wat
  16. LaZz61

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Adamlar ücret iadesi dayattılar kafasına göre model gönderdiler gamingentr düşüncelerini umursamıyor işine geleni yapıyor direk.
  17. LaZz61

Hocam bölgeden bölgeye değişen bir durum thh sürecinden kararından uzun bir süreç oluyor genelde ama bu gamingentr ile uzlaşılmaz bana da sadece ücret iadesi dayatmıştılar yıllar önce lanet bir firma . Ama 4070 muadili bence 5070 güzel olur 4070ti superi sıfır verebilme şansları da yok. Thh...
  18. LaZz61

Klasik gamingentr thh harici şansın yok yada boyun eğeceksin ikinci el yada ücret iadesi dayatır geçerler.
  19. LaZz61

Tekteker Yaparken Elde Nasır Problemi?

Nazik eller
  20. LaZz61

4. Nesil 4K Oled Bi Monitör Önerisi İstiyorum!

https://www.amazon.com.tr/MSI-MAG-272QPW-QD-OLED-X28/dp/B0FJR8V3LV/ref=sr_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.ViBy62pUH5HWwKlJ-1mJcBQF3zVQxQokLAK3hWam_lFxTH5KOwQoEfSJWrdEyYagMnR-V-eUtnt93GEHQ0Fr0SC8YPpo3fARfsYk_GZE4_kYc99fxvGgfWscf5xHsv_5IP2auohmH04TI8hrNr3nEdHe8eew286izAayBDUIpcw.ty6jVvZ0yVH7G7SR3aVAITtg_Xs_nW...
Geri