Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Gta 6 Umrumda Bile Değil

Büyük şirketlerde işler senin sandığın gibi ilerlemiyor. Herkesin düşündüğü gibi, “Yapay zeka çıktı, 10 dakikada dünya kadar metni istediği dile çevirebiliyor.” düşüncesi mantıklı gelse de büyük şirketlerde durum böyle değil. Genelde yerelleştirme için ajanslarla çalışıyorlar, yerelleştirme...
  2. AshenOne

Öneri Ekran Kartları Fiyatları ile İlgili Görüş Alma

Şimdi şöyle ben kulaklık pek kullanmıyorum kulaklık takınca asla duyamıyorsun zaten ama mesela ufak bir hoparlörüm var normal bir ses seviyesinde bir şey oynarken yine duymuyorum. Ama şöyle sessiz ortamdayken mesela ses kapalı, pc nin fanları da sessiz modda zaten oyun menüsünde o zaman hafiften...
  3. AshenOne

Evet yükleniyor diye biliyorum, genelde belli bir FPS değerinden sonra, nispeten yüksek olan FPS değerlerinde hafiften çıkar hocam. Oyun oynarken vs duyuyor musunuz? Benim kartımda sapphire nitro ve coil whine sesi benim kartta da mevcut. Boştayken veya normal işlemlerde çıkmıyor sadece yüksek...
  4. AshenOne

2. El PC Önerisi 40.000 TL Bütce ?

Rica ederim hocam segotep in güç kaynakları iyi değil maalesef.
  5. AshenOne

Coil whine durumunu sadece ekran kartında değil, PSU'da da yaşayabilirsin. Kafaya takılacak bir sorun değil. Yani rahatsız edecek derecede aşırı fazla mı çıkıyor? Genelde hissedilmez çünkü. Ayrıca NVIDIA kartlarda da olabilir.
  6. AshenOne

FP psu olarak Raijintek cratos veya enermax rev3 modellerine bakabilirsiniz hocam. Kasa olarak biraz görsele hitap ettiği için bir şey diyemiyorum ama küçük olması sorun değil marka olsun dersen msi gibi markaların giriş modellerini 2-3 bin arasına bulursun sıfır fiyatını ama içi küçük ve sac...
  7. AshenOne

Hocam attığınız kasada XPG probe modeli psu olduğu yazıyor eğer bu varsa iyi bir PSU değil, Onun yerine ucuza bir mesh kasa çözüp enermax gibi F/P bir PSU almak en mantıklısı olur. 7800 XT tercih edecek olursanız ben olsam bununla kullanmazdım. önerilen de zaten 650-700W arası, Ayrıca 7800 XT...
  8. AshenOne

Aynen hocam kartlar çok pahalı çünkü, pahalı olmasını geçtim arada çok fark var. Bu arada bütçe varsa rx 9070 xt almayı düşünüyorsanız vatanda 36 bin küsürlere düşüyor geceleri.
  9. AshenOne

Arkadaşın attığı 16 gb
  10. AshenOne

Rx 9060 XT daha güncel, attığınız görseldeki RAM için biraz pazarlık yapabiliyorsanız yapın sıfır fiyatına biraz yakın, M2 içinde kesinlikle sağlık vs. testi isteyin, genel olarak tabii testleri isteyin ama m2 yi özellikle dikkat etmek lazım. Piyasada çok fazla sağlığı düşük m2 dolaşıyor. Ayrıca...
  11. AshenOne

Aynen hocam 5070 ti geçtiğine pek değmiyor, 9070 XT den 5080 geçilir anca.
  12. AshenOne

İmzasında 9070 XT var hocam o yüzden öyle söyledim. 5070 Tİ ile arasında ki parayı verdiğine aman aman değmeyecek bence, sadece oyun içinse eğer. Diğer yandan tabii ki çok pahalı hocam performanslarına kıyasla ederleri değil bence ama elimizden bir şey gelmiyor maalesef.
  13. AshenOne

Eğer sadece oyun için geçiş yapıyorsan bence elindeki karttan 5070 Ti a geçmek gereksiz olur ama hem nvidia kullanma isteği hem de belirgin fark için bence bir kart alacaksan 5080 almalısın. Şahsen ben de şu an aynı kartı kullanıyorum seninle 5080 aklımın bir köşesinde duruyor hep.
  14. AshenOne

Sizce En Mantıklı Olan Şey Nedir?

DDR5 e göre DDR4 de dual channel performans farkı daha fazla ama ben olsam ikisine de yükseltme yapmazdım. Onun yerine daha fazla para biriktirip ileride güncel giriş-orta segment bir kasa alırdım. Eğer telefonda çok haşır neşir oluyorsan, işlerini halledip aktif kullanıyorsan telefon...
  15. AshenOne

Gta 6 YouTube'da Yayınlandı !

Yapay zekaya GTA 6 yaptıranlar burada mı :D
  16. AshenOne

Yardım Kasa İş Yapar mı? Yardıma İhtiyacım Var

Tabi varken ne gerek var :D
  17. AshenOne

Yetmez demedim zaten önerilen 850, gönül rahatlığıyla kullanmam yani 5080 aldıktan sonra 1000W aşağısını kullanmam. Çok çektiğinden değil ama verimli çalışmasını tercih ederim psu nun.
  18. AshenOne

Alacağın ekran kartına bağlı işte 5080 alsam 750 hatta 850 bile gönül rahatlığı ile yetmeyecekti.
  19. AshenOne

Ya tabi hocam herkesin tercihi farklı, ben de PSU nun fanı çalışmıyor bile olabilir, verimlilik konusunda da öyle. Ben şahsen yeni model bir ekran kartı aldığımda tekrar PSU vs. arayışına girmek istemedim bir de fiyatları sürekli yükseliyor, bazen bulunmuyor. Ben alırken çoğu model tükenmişti.
  20. AshenOne

Arkadaşa bence de gerek yok bunlardan düşürüp diğer parçalara ekliyor çünkü ama kaliteli japon kapasitörlerde dejenerasyon oranı çok düşük, zaten 10 yıl garantisi var. NZXT nin kapasitörleri kaliteli.
Geri