Arama sonuçları: *

1. AshenOne

4x8=32 Ram Kararsızlık Yapar mı 3080ti Ryzen 7 7800x3d

Instagram kullanmıyorum maalesef. Buradan yazarsanız elimden geldiğince, seve seve yardımcı olurum. Daha bilgili diğer arkadaşlar da görebilir hem..
  2. AshenOne

Denemek mantıklı olur, eğer Ram yapmıyorsa diğer şeylere yönelirsin. Ram 16 ya düşeceği için fazla zorlanmayacak şekilde aynı testleri yapmanı tavsiye ederim, ayar vs. bakımından ve arkada açık olan uygulamalar türünden.
  3. AshenOne

Evet yapar, fırsat varsa 2x16 olarak güncellesen iyi olur. DDR5 ve AM5 için en stabil 2x slottur, ayrıca anakart da durumu etkiler fakat ne kadar iyi anakart alırsan al en stabili 2x olur am5 için. 2X olarak denedin mi hiç?
  4. AshenOne

0 Yada 2. El Bilgisayar Konusunda Yardım

Rica ederim, anakart ve kasadan 2-3 kırpma yapabilirsiniz, sadece oyun olduğu için. Ram çok can sıkıyor sarı sitede bazen görüyorum 15-17 bin civarına garantili bence onu oradan çözmeye çalışın. Daha ucuzu olur mu olur ama CPU ve GPU hariç her şeyi giriş segment yaparsınız. 1782426922 Hocam...
  5. AshenOne

RX 9070 XT -- 33.665 TL Alternatif: RX 9070 XT 38.871 TL Ryzen 7 7800X3D -- 14.434 TL RAM 2X16 DDR5 -- 24.607 TL Alternatifler G.skill , Kingston PSU Enermax -- 5733 TL, Alternatifler: Raijintek, MSI, NZXT, M2 Crucial 1TB -- 6.997 TL , 2TB M2 MSI -- 14.757 TL Anakart Asus TUF -- 10.114 TL, MSI...
  6. AshenOne

Sarı sitedeki satıcılardan uzak durmanı tavsiye ederim, şayet orada hakkıyla sistem satanla karşılaşmadım henüz. Sıfırıyla aynı fiyat ve ya 5 bin lira aşağısına koyuyor herkes.
  7. AshenOne

Ekran Kartı Yardım Lazım

Bence de üzerine koyup ya rtx 5060 ya da rx 9060 xt tercih etmelisin, aradaki fiyat çok az o fiyata ikinci el sıfırı ile değişmiş olsa bile 4060 alınmaz 1782423146 https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5060,1,2.html 8GB En ucuz 16500 TL ortalama...
  8. AshenOne

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

Top tier alınır her tülrü. Phison E18 den farkı 4 kanallı olması uzun işlerde E18 daha iyi 8 kanallı, geri kalan özellikleri aynı duruyor ayrıca bu daha serin çalışıyor. Daha geçen hafta 2TB almasaydım çekerdim bundan.
  9. AshenOne

🔥İndirim MSI Spatıum 2tb Nvme M.2 SSD 9.449,00tl

Lexar ın NQ olanı değil NM olanı iyi alacaklar olanların bilgisi olsun. Dram yok baştan söyleyeyim ama HMB var. İyi bir m2 ama. Lexar ın NQ olanı değil NM olanı iyi alacaklar olanların bilgisi olsun. Dram yok baştan söyleyeyim ama HMB var. İyi bir m2 ama tavsiye ederim kullanıyorum...
  10. AshenOne

Ofis-Oyuncu Koltuğu Önerisi

İstanbuldaysanız eğer bunların mağazası falan yok mu acaba? Gidip bakılabilse güzel olurdu. Mostar güzel duruyor benim de ilgimi çekti, en kötü ofis koltuğu bile ergonomi olarak oyuncu koltuklarından iyi bence.
  11. AshenOne

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

27 inch alırsan farkedersin ama 32 ve üstü alırsan pek farketmezsin.
  12. AshenOne

Bu Sistemi Toplayıp Aldım Sizce Nasıl?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullan ve arkana bakma. Girip girip fiyat araştırma. Hazır sistemlerin bi ekran kartı bi işlemcisi mecburen iyi oluyor geri kalanı en giriş segment ürünler. 3-5 fazla verdiysen de canın sağ olsun düşünüp kendini strese sokma ve sokturma. :)
  13. AshenOne

Aynen iade böyle ürünlerde sıkıntı, değişim de öyle eğer karşı taraf kusurlu değilse kargo çok çıkıyor, 2500 tl çıkmıştı o sıralar. Ama haklarını da yemiyeyim baya ilgili davrandılar, kolçakta ufak bir parçası kırıktı aynı gün yenisini gönderdiler direkt, eskisini de istemediler. İlgi alaka...
  14. AshenOne

Bence güzel duruyor hocam, yalnız sitesinde bu modelin bilgileri gözükmüyor, sizin yazdıklarınıza baktım da bu modele bir şey eklemediler herhalde. Ben karr da Yuzawa modeline bakmıştım ama fiyatı bir tık pahalı. Bu mostar da baya oturaklı ve rahat duruyor, destek için 150kg demişler bu da baya...
  15. AshenOne

Fark etmemişim kusura bakma hocam :) Seduna iyidir zaten ilk fırsatta nasip olursa ben de tekrar döneceğim.
  16. AshenOne

🔥İndirim Aoc Agon Pro Ag276qzd2 27" 0.03 Ms 2k Pivot 280 Hz OLED Monitör | 24.799 TL

Bu güzel ama asıl iyi olan IPS mini led. Bunda bazı sorunlar var VA panel olduğu için black smearing şikayeti çok fazla bu modelde, youtuba da kullanıcılar da örnek çekip atmış baya can sıkıcı gözüküyor. Mini led seçeneği şu an aşırı kısıtlı alacak varsa sene sonuna kadar beklese daha iyi olur...
  17. AshenOne

Hocam siz de zaten deneyim etmişsiniz, oyuncu koltuğu almayıp normal kalitede bir çalışma koltuğu aldıktan sonra rahat olursunuz. Bu arada karr ve timob markalarına da bakmanızı öneririm.
  18. AshenOne

Ben uzun süre seduna thunder pro kullandım gerçekten rahattı, çökme etme vs bir şey olmadı. Genel olarak seduna kaliteli bilgin olsun. Sonradan gittim ZİO aldım almaz olaydım yarı fiyatındaki koltuğun rahatlığı yok. Oyuncu koltuğu pişmanlık oldu benim için. Kısmet olursa tekrar ofis çalışma...
  19. AshenOne

Çözüldü✓ 100k Bütce PC Önerisi

Evet öyle çeker ama aylık aylık ödersin, ödedikçe limitin artar tekrar. Başta tek çekim olarak gözüküyor provizyondan çıkınca taksitli olarak görürsün hocam.
Geri