Arama sonuçları: *

1. D

Amazonda kulaklık

Selamlar, amazondan https://www.amazon.de/1MORE-Spearhead-7-1-Surround-Sound-mm-Treiber-Mobilger%C3%A4te-Schwarz/dp/B07V5TXWVG bu kulaklığı almak istiyorum ne kadar vergi çıkar?
  2. D

GTX 1060 6GB ALINIR MI ?

alınmaz, başka kartlara bakın derim
  3. D

2080ti ve 3700x e PSU önerisi

Selamlar, kaç watt önerirsiniz markaya gerek yok watt kaç kurtarır onu merak ettim
  4. D

Rehber MSI Afterburner Hakkında Detaylı Rehber

Reber için teşekkürler cidden her şeyin bahsetmişsin (y)
  5. D

Elektrik kesintisi !?

psu özelliklerinde belirtiyolarmı voltaj kesme şeysini
  6. D

Elektrik kesintisi !?

hA!!? 1588168270 bende yaşamadım ama yaşarsam nolcağını merak ettim şimdi
  7. D

MSI B450M-A PRO MAX vs GIGABYTE B450M S2H

s2h da katılıyorum
  8. D

Elektrik kesintisi !?

Selamlar, ani bi elektrik kesintisinde bilgisayara ne oluyo? elektrik kesintisinden zarar gören bi parça olma ihtimali varmı??
  9. D

OC rehberi gelirmi?

demek istediğim kendi işlemci/ekrankartı/ram imize OC yaparken dikkate almamız gerekenleri anlatan bi video felan o tarz bişi
  10. D

Ekran Kart Önerisi Alabilir miyim?

rx 460 önerirdim ama psu yetersiz gelir büyük ihtimal
  11. D

gigabyte rtx 2070 super windforce oc white

Selamlar, bu ekrankartı ülkeye gelir mi ? Çok şık bi kart gelmesini isterim
  12. D

OC rehberi gelirmi?

Selamlar, Abdullah abinin şöyle her şeyiyle anlattığı bi OC rehberi gelir mi?
  13. D

i5 9600k mı R5 3600x mi?

3600x almanı öneririm hem seçtiğin anakart da gayet güzel, üstüne 3600x çok ısınan bi işlemci değil stok soğutucu yeterli olucaktır. intel alırsan yanına bide sğutucu parası vermen gerekir vede ekstradan olan 6 izlek olmaz. seçim senin ama bana sorarsan net 3600x
  14. D

Nzxt H1 Ülkemize Gelir mi?

Selamlar, nzxt nin yakınlarda çıkardığı H1 ülkeye gelir mi ? çok hoş bi kasa dikey yüksek olduğu için uzun ekrankartlarına da müsait ve sıvı sıvı soğutma kullandığı için biraz daha sessiz olur diye almak istiyorum ama ülkeye gelirse diye gelmesini de bekleyebilirim. kararsız kaldım yurt dışından...
  15. D

aw2720hf Monitor Tavsiyesi (Abdullah incelemesini yaparsa iyi olur)

Bu monitöru bende almayı planlıyodum am şuan ülkede stoğu kalmamış sanırım. Abdullah abi incelerse çok iyi olur.
  16. D

sıradan 2070s vs 2070s mini

Merhaba arkadaşlar, sıradan boyutlardaki bi 2070s ile zotac 2070s mini arasında ne gibi farklar vardır? fiyat olarak aralarındaki 50$ lık farka değer mi ve 2070s mini bana normal GPU nun gücünü verebilirmi?
Geri