Arama sonuçları: *

1. somoncum

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

keşke alsaymışsın insana koyuyor bu kadar bekleyip alamamak
  2. somoncum

5070 ti stokları açılmadan önce 34.999₺ idi kendi sitesinde sonra site çöktü ya o sıra fiyata zam gelmiş bende peşin alacağıma trendyol dan 6 taksit ile alırım dedim
  3. somoncum

2 ay boşu boşuna igpu ile bekledim değmezmiş vallahi performansını 4080 gerisinde olacağını da biliyorduk
  4. somoncum

Hiç bunların uyanıklığını çekemem sadece mfg var diye 45-50k veremem galax rtx 4070 tis sg çektim 6 taksit ile 36.4k ya
  5. somoncum

RX 9070 XT Ekran kartının ülkemiz de ki ilk fiyatları görüldü. Üzücü🙁

Eski bellektir miktarıdır onları geç içerisinde ki çekirdekler yeni nesil onlar değiştiriyor tamamen kaderini tabi bu söylentiler zaten dlss dir, fg dir onları katmadan native performansını söylemişler.
  6. somoncum

5070 ti, timespy da daha 4080 geçemiyor nasıl oluyor da 9070 xt yi geçiyor? daha bugün testleri çıktı sağ da ki çok eski bir sızıntı.
  7. somoncum

INTEL de aslında boş durmuyor bu aylar da söylentiler artmaya başladı BGM-G31 sku su yani B750 ve B770 gelecek gibi duruyor hedefi de RTX 5070 gibi duruyor.
  8. somoncum

direkt çöp oldu bile gözümde beklemem.
  9. somoncum

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rtx-5080-ekran-kartinin-ulkemiz-de-ki-ilk-fiyatlari-goruldu.1054195/ Bendim zaten ilk fiyatları giren resimlere bakarsan kaçmış görürsün, 56k dan başlıyordu ventus modeli gidip de en top modele baktıysan o ayrı :kizginpeepo:
  10. somoncum

şuan kaç k 5080 fiyatları öyle düşün bir de 1739818401 işte 2-3 gün önce incehesap da 7900xtx hellhound vardı 39k ya FSR4 var diye bu alınmaz
  11. somoncum

uçuk rakamdan girmedi asıl fiyatlarını girdi lansman fiyatından kaç tane verdiler de asıl fiyatı diyelim?
  12. somoncum

verdiği performans ile NVIDIA parası istemeleri koparıyor beni.
  13. somoncum

5070 ile aynı seviye de değiller https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-rx-9000-serisi-performans-fiyat-ve-lansman-tarihi-sizintilari.1066982
  14. somoncum

amd kartlar da lansman fiyatı mı var?
  15. somoncum

doğru olabilir yd girilen fiyatlar da az buçuk değildi
  16. somoncum

5070 ti geçiyor saf performans da ama 5080 geçemez
  17. somoncum

önce ki seride de böyle olmuştu indirim bile yapmadılar
  18. somoncum

https://www.novabilgisayar.com/Ekran-Karti.asp?EKRAN-KARTI-GPU=RX-9070-XT Söz de mid tier kart fakat high end fiyatı istiyorlar eğer bu fiyat olursa alınmaz ederi max 35k daha 2-3 gün önce incehesap da powercolor hellhound rx 7900 xtx 39k idi hem bundan daha güçlü ve fazla vram sahipti.
  19. somoncum

İnceleme ATK Blazing Sky X1 Ultra Wireless mouse inceleme

Evet mevcut olarak kullanıyorum, aşırı memnunum tek beğenmediğim yeri coating yani üzerinde ki kaplaması belli bir süre geçtikten sonra elini terletiyor. ATK X1 veya F1 yerine Z1 serisine kayabilirsin hem fiyatı uygun hem aynı donanım 500mAh pil yer alıyor! İşlemci hakkında 4khz ve 8khz aldığın...
Top Bottom