Arama sonuçları: *

1. somoncum

TCL, bu yıl ilk mürekkep püskürtmeli OLED monitörü çıkartıyor

O global olarak satışa çıkana kadar Samsung getirecek :kekw:
  2. somoncum

TCL, bu yıl ilk mürekkep püskürtmeli OLED monitörü çıkartıyor

Kaç aydır TCL MiniLED monitörleri getirmiyor bunu mu getirecek. :kizginpeepo:
  3. somoncum

⏹️Intel Arrow Lake Refresh serisini 199$ ve 299$ dan duyurdu.🤔

rekabet biter amd fiyatları artırır. :hoba: 1773338780 HT olsa daha fazla çekirdek olur işte daha fazla multi score elde ederdik ve daha az yüke girerdi.
  4. somoncum

Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

Yeni model LCD ekranlı https://www.gaming.gen.tr/urun/855348/thermalright-peerless-vision-360-argb-black-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Kendim kullandığım ve aşırı memnun kaldığım bir model...
  5. somoncum

Hyper Threading kalkmasaydı AMD de işlemcilere Multi Score da farkı öyle bir koyardı ki anlatamam.
  6. somoncum

Hyundai Ioniq 5 ve 6 2026 Model Hk.

Fiyatı uçuk olmasa güzel aslında şöyle 1m altına bir göremedik gitti galiba ağır hasarlı, hurdası çıkmış ve +200k km geçtikten sonra görmeye başlayacağız.
  7. somoncum

Hyundai Ioniq 5 ve 6 2026 Model Hk.

Tipi güzel o yüzden ama 5 daha iyi bagaj anlamında filan.
  8. somoncum

AMD de öldü sayılır o yüzden AMD saldım. Zate ram derdi, soket erimesi veya karnel hataları ile hiç uğraşamam. 1773253908 AMD yi tek RAM den dolayı salıyorum bu arada.
  9. somoncum

Valla ben R5 7600 aldım daha da AMD alacağımı sanmıyorum şuan ki intel işlemcileri de almam. Yeni BLLC cache sahip intel işlemcileri bekliyorum. En büyük sıçrama onda olacak.
  10. somoncum

🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

Tamam işte almadan anlayabiliyor muyuz? Dış kasa filan eskisini filan gönderelim piyangoya gitmeyelim.
  11. somoncum

Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

tamam. :PeepoLeave:
  12. somoncum

Ati döneminden beri AMD kullanıyorum RX 6000 den sonra bir kere NVIDIA kullanalım bakalım verdiğimiz 2x paraya değiyor mu diye harbi o zamandan beri kullanıyorum hiç yazılım problemi yaşamadım ve nedenini anlıyorum. AMD gibi sürücü gelmiş dur WHQL mi yoksa optimizasyon sorunu var mı diye...
  13. somoncum

yok sadece mfg de değil olay stabile yazılım elde ediyorsun.
  14. somoncum

Teknoloji olarak AMD çok geriden piyasayı takip ediyor. INTEL bile MFG getirdi eğer o destek sadece kendi kartları ile sınırlı kalmazsa eski RTX 30 ve RX 6000 üzerine bu desteği sağlarsa en azından 1 sene daha huzurla kullanırlar.
  15. somoncum

Neden AMD de teknolojiyi geriden takip edelim ki 6X lansman da bile söz edilmiyordu. Sonra dan geldi sebebi de INTEL kendi kartlarına MFG desteği sağlaması eğer bu destek RTX 30 ve RX 6000 üzerine verilirse NVIDIA nın 4x MFG nin bir olayı kalmayacak bu yüzden atılım yapmak istedi. AMD RX 9000...
  16. somoncum

4x Üzerine yine 100fps extra ekler. Eğer Düzgün yapıldıysa öp de başına koy.
  17. somoncum

🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

Yeni versiyon olduğunu nasıl anlarız?
  18. somoncum

6x MFG geliyor bence geç derim. Zaten bellek krizinden dolayı RTX 60 gecikecek düzgün bir şey kullanırsın uzun süre.
  19. somoncum

Evet bu da LGA1851 soket kullanıyor. Fakat bundan sonra BLLC cache ve mimari tamamen değişeceği için soketi değiştirecekler. 😎
  20. somoncum

Fiyatları az bir şey daha düşerseler güzel olabilir.
Geri