Arama sonuçları: *

1. 1BYPanda

Zaradayım Parfüm Önerisi

Aslında gayet normal hocam mad bargello gibi markalarda bile 600-700tl 100ml 1780748909 Kalıcılığı test ettiniz mi hocam tatmin etti mi
  2. 1BYPanda

Zaradayım Parfüm Önerisi

Vibrant leather-sunrise on the red sand
  3. 1BYPanda

Çözüldü✓ F80 Monitör Kolunda Yamukluk Var

Mouse padsiz denemiştim hocam aynısı olmuştu biraz baktım çoğu kişide böyleymiş normal yani
  4. 1BYPanda

Çözüldü✓ F80 Monitör Kolunda Yamukluk Var

Resimde gördüğünüz gibi sol tarafına kağıt girmezken sağ tarafına baya giriyor ilerde bu baya yamulur belki diye düşündüm kolun yeriylede alakalı olabilir mi kasanın hemen yanında yani ağırlık çoğunlukla masanın sağında
  5. 1BYPanda

Kablosuz Mouse Önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?gad_source=1&gad_campaignid=21172404917&gclid=Cj0KCQjw2_TQBhCnARIsAF3-Xhzi77qIO8xeRnyGOMYIMUYalDQrSfvtMPeu-Gnj_BgWebkWyAJ0JNkaAq1MEALw_wcB&variant=49353295888577 Arkadaşın attığı mouseda güzeldir hocam a9 ise wraith hakkında...
  6. 1BYPanda

Kablosuz Mouse Önerisi

Tam olarak bütçeniz var mıdır hocam
  7. 1BYPanda

Cs2 En Sevdiğiniz ve En Güçlü Silah

Ak ve m4u hiç saymıyorum o yüzden mac 10 kesinlikle
  8. 1BYPanda

Akım Korumalı Prize Çoğaltıcı Takılır mı

Kasanin psuyu akım korumaliya bağlarım diye düşünüyorum onun dışı LED monitör vs cogalticida
  9. 1BYPanda

Akım Korumalı Prize Çoğaltıcı Takılır mı

Elimde tuncmatigin akım korumalı priz var fakat yetmiyor o yüzden şunu aldım akım koruması olup olmadığı hakkında hiçbir yerde bilgi verilmemis o yüzden ek onlem olarak akım korumaliya takayım diyorum sizce ...
  10. 1BYPanda

Çözüldü✓ Masanın Altındaki Bu Bölüm Monitör Kolunu Yerlestirmeme Sıkıntı Olur Mu

Aslında çok haklısınız hocam çünkü daha yeni o büyük depremi yasayanlardanim masayı delme dediğiniz nasıl oluyor peki altını delip masadaki aparatı alttan vidalamak mi
  11. 1BYPanda

Çözüldü✓ Masanın Altındaki Bu Bölüm Monitör Kolunu Yerlestirmeme Sıkıntı Olur Mu

Masayı delemem hocam maalesef zaten ama bişey olmaz herhalde tek korkum zaten ağırlığı kaldırır mi veya yamulur mu bir süre sonra
  12. 1BYPanda

Arkadaşlar masanın tam ortasında kolu koyacagim yerde böyle birleştirme gibi bişey var kolu takarken oturmama gibi bişey olur mu acaba https://amzn.eu/d/02QQUZPk
  13. 1BYPanda

Monitör Tutucu Masanın Dengesini Çok Bozar mı

Boşluk şuan hali hazırda var fiyatada baktım primela 800tlye geliyor galiba teşekkürler yorumunuz için
  14. 1BYPanda

Monitör Tutucu Masanın Dengesini Çok Bozar mı

Masam bu arkadaşlar tutucu dengeyi çok bozar mı yani masada düşme gibi birsey olabilir diye okudum olur mu sizce ek olarak f80 almayı düşünüyorum şuan amazonda 1k
  15. 1BYPanda

Faceitte Secure Boot Hatası

Onu bulamadım hocam Clear secure boot key yaptım yine düzelmedi
  16. 1BYPanda

Tamamdır teşekkürler yarın deneyip tekrar döneceğim
  17. 1BYPanda

Biostan mi yaptınız
  18. 1BYPanda

Arkadaşlar your PC requires the fallowing settings to be enabled in öder yo login: Secure Boot hatası alıyorum nasıl düzeltirim bunu
Geri