Arama sonuçları: *

1. wosvos72

PcKolik Outlet Ürünler / HS60 Haptic 1299TL / B450M-K II 1599TL / B550M-K 2499TL

İade edilmiş kutu hasarlı vs ürünler oluyor genelde teşhir ürünlerde outlet'e giriyor.
  2. wosvos72

❌İndirim Bitti! OneZero Touchpadli Bluetooth Klavye 149TL

Tükenmiş sanırsam.
  3. wosvos72

15 bin TL'ye sistem toplanır mı?

Eğer alacak kişi nvidia tercih etmek isterse diye opsiyon olsun diye attım. Sizde kendi önerinizde bulunuyorsunuz zaten.
  4. wosvos72

2070s aşağı yukarı 3060ti performansı veriyor 8gb vram var fakat nvidia tarafından da bir şey atmak istedim. belki 3060ti da bulunabilir fakat piyasasını pek bilemediğim için aklıma direkt 2070s geldi. 1744982997 Belki daha uygunları da vardır 2. elde sıfıra yakınsa sıfır alınabilir tabii örnek...
  5. wosvos72

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-asrock-b450m-hdv-r4.0-b450-soket-ddr4-3200mhz-anakart-1235861605/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-5600-stok-fanli-islemci-1241055156/detay...
  6. wosvos72

🔥İndirim Gratis %60 indirimli Old Spice ürünleri

Bir tık bindirimde yapmış gratis bakıyorum bearglove'un son 1 ayda ki fiyatına 130-140 TL şeklinde oynuyor. Fakat sitede 299'dan düşmüş gibi lanse ediliyor elbette indirim var ama çok büyük bir indirimde değil açıkçası
  7. wosvos72

Çözüldü✓ Ryzen 7 5700x3d işlemci yerine ne alınabilir?

5600 almak gayet yeterli olacaktır. Sonrasında istenirse GPU upgrade yada tamamen yeni bir hazır sisteme vs. geçilebilir.
  8. wosvos72

Aliexpress siparişim gümrükten geçer mi ?

Hangi siteden vermiştiniz siparişi acaba ?
  9. wosvos72

Aliexpress siparişim gümrükten geçer mi ?

Merhaba, son düzenleme sonrasında temsilci olayları olması gerekiyor sanırsam şuan https://tr.aliexpress.com/i/1005005719192576.html bu ürünü sipariş versem gümrükten geçer mi ?
  10. wosvos72

🔥Mafia II Definitive Edition PC GOG CD Key 5.19 TL🔥

Çok ucuz fakat sanırsam şuan amazon prime da ücretsiz olarak veriyor.
  11. wosvos72

McDonald's minecraft figürleri

14 nisandan itibaren belirli şubelerde verilecekmiş figürler film menüsünün figürleri ayrı anladığım kadarıyla.
  12. wosvos72

Mini klavyede '' tuşu olmuyor

O tuş normalde 1'in yanında olan tuş çünkü Alt + 2 kombosu tek çizginin kombosu.
  13. wosvos72

🔥İndirim Old Spice Captain Deo Stick + Duş Jeli 199 tl

Konu için teşekkürler.
  14. wosvos72

Asus tuf k3 garanti hk.

Siz göndereceğiniz için size döner diye düşünüyorum. Sonuçta iletişim bilgisi olarak kendi bilgilerinizi veriyorsunuz. Aynı klavye bende de var ve bu olay TUF K3 serisinde kronik bir sorun. Yeni gelen klavyenizde de olacaktır büyük ihtimalle. 2-3 kere değişenleri görmüştüm sanırsam. Belki şansa...
  15. wosvos72

Çözüldü✓ Lg UltraGear monitör alınır mı ?

Aralıktan beri kullanıyorum aynı modeli. Genel olarak memnunum renk kalitesi olsun vs sadece galiba LG monitörlerde bu olay var oyunlara girdiğimde monitör 1080p olmasına rağmen 2k olarak ayarlayabiliyorum sanal çözünürlükle alakalı sanırsam ama anlayamadım.
  16. wosvos72

Garanti bbva bedava 750 tl

Teşekkür ederim bonus gelince denerim o halde üyeliği yaptım referans kodu girdim ve üyelik esnasında banka kartı istedim bunlar yeterli mi bilginiz var mı acaba ?
  17. wosvos72

Garanti bbva bedava 750 tl

Steam'den oyun almak istiyorum bonus para ile bunun bir yolunu biliyor musunuz acaba bonus ile direkt ödeyebiliyor muyum birde bunu sorayım. Teşekkür ederim ayrıca.
Geri