Arama sonuçları: *

1. wosvos72

🔥İndirim 🔥Alfais USB 3.0 2.5" Sata HDD Kutusu (169 TL)🔥

direkt aldım görür görmez.
  2. wosvos72

🔥İndirim 🔥Alfais USB 3.0 2.5" Sata HDD Kutusu (169 TL)🔥

Konu için teşekkürler sabah ki ugreen olanı kaçırdığıma üzülmüştüm bu iyi oldu.
  3. wosvos72

🔥İndirim Next 43” 109 Ekran LED TV 🔥 8.033₺

Amazonda da aynı fiyat.
  4. wosvos72

Blitzwolf bw-cml2 monitör lambası 951 tl n11

Konu için teşekkürler.
  5. wosvos72

2.kez bozulan laptopu iade edebilir miyim

tüketici hakem heyeti ile günümüzdeki fiyatları baz alarak iade deneyebilirsin belki yine bilgililer yönlendirir
  6. wosvos72

2.kez bozulan laptopu iade edebilir miyim

lenovo loq'tur büyük ihtimalle kronik sorunlu laptop yeni modelle değişim talep edebilirsin belki verirler bu süreci yaşayan bir çok insan var deneyim aktaranların konularını takip edebilirsin.
  7. wosvos72

🔥İndirim Dark Freezer Ultimate Termal Macun 4 GR 99 TL

Boş yapmak istemiyorum konuyu dağıtmamak için ama bahsettiğiniz şey zaten direkt indirimi baltalıyor. Adrese göre kargo ücretinde değişim oluyor mu bilmiyorum ama kendim üzerinden örnek verirsem İstanbul'da oturuyorum adresim için kargo ücreti 144 liraya geliyor. Hepsiburada da ürün 149 TL...
  8. wosvos72

🔥İndirim FAR CRY PRIMAL 35 TL XBOX

Oyun PC için değil.
  9. wosvos72

Öneri 3D Yazıcı Almak İstiyorum

Bambulab A1 Combo'yu bende öneririm. P2S cihazı çıktı yeni metatechtr üzerinden alabilirsiniz. Bende kullanıyorum kullanımı gayet kolay ve hatalar için çok geniş bir bilgi ağı var. Yazılımı basit ayrıca. ABS baskı da almak isterseniz P1S - P2S gibi cihazlar alabilirsiniz. Ben A1 kullanıyorum ve...
  10. wosvos72

Bekar evinde 3 erkek ne oynar?

Apex Legends 3 kişi için gayet zevkli bence hikayeli olarak net olarak dying light serisi.
  11. wosvos72

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

eğer iphone ile kullanılacaksa tam uyumlu olmuyor bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz. Genel kullanılıyor tabii ama aklınızda olsun.
  12. wosvos72

Şöyle bir örnek vereyim 2. El Logitech C310 Webcam almıştım ısınma sorunu vardı medimarkttan alınmış anında yenisi ile değiştirilmişti. Logitech'in direkt olarak değişim politikası olduğu için ürün sahibi sizsiniz sonuçta ki bunu kanıtlayan amazondan sizin adınıza fatura var. Servisler benim...
  13. wosvos72

https://www.amazon.com.tr/Logitech-SUPERLIGHT-Kablosuz-LIGHTSPEED-%C3%96zelle%C5%9Ftirilebilir/dp/B07W7MKLNT/ref=sr_1_95?_encoding=UTF8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.NSUxCzQOl1NvVYUTubEbUZxEa8iD_ms-52xFhEs8zpcGxNeRuBe2TAzmSROkYp0tTEoV86DhhdQ8uS5SGxnpCpTrvDCjhQxNBbts9i7NsH2IbvEq3q4N0rp_Vd6lx7Sz1NmT_tei5p50BYp3...
  14. wosvos72

Yüzük Ölçüsü 7 yazıyor Akakçe'de fiyatlar böyle.
  15. wosvos72

Bu modelde var mı bilmiyorum ama G3 serisinde ghosting vardı sanırsam.
  16. wosvos72

Keenetic Omni DSL modem almıştım 3 sene önce 3 ay kullandım. DSL bağlantısı sürekli kopuyordu. İade ettim kapımdan aldılar. Amazon şu an nasıl bilmiyorum ama kullanıcı odaklıydı hep.
  17. wosvos72

%20 indirimli olan sadece bu var https://amzn.eu/d/fbyWuiN
  18. wosvos72

İlgilenen varsa https://amzn.eu/d/a8KaAjV
  19. wosvos72

o mouse bildiğim kadarıyla kronik sorunlu bir model iptal etmenizi öneririm onu. Scroll tuşu bozuluyor servis değişim sağlar ama arkadaşımda sahip çoğu yerde de gördüm kronik olarak bozuluyor.
Geri